Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy canım kankam yaaa
benim içinmi arayacaktınn
ayy çok duygulandım kız ben ararımm merak etme
sağolasın yinede düşünmen yeter

kızlar bakın ne buldumm
diyanet yayınlamıışşş

Endoskopi, kolonoskopi yaptırmak, makat veya ferçten ultrason çektirmek orucu bozar mı?: Mideyi görüntülemek veya mideden parça almak için yaptırılan endoskopide, ağız yoluyla yoluyla mideye tıbbî bir cihaz sarkıtılmakta ve işlem bittikten sonra çıkarılmaktadır. Endoskopi veya kolonoskopi yaptırmak; makat veya ferçten ultrason çektirmek; yeme, içme anlamına gelmemekle birlikte, çoğunlukla cihaz içinden su verildiği için oruç bozulur. Ancak, söz konusu işlemlerde cihazların kullanımı sırasında sindirim sistemine su, yağ ve benzeri gıda özelliği bulunan bir madde girmemesi durumunda endoskopi, kolonoskopi yaptırmak, makat veya ferçten ultrason çektirmek orucu bozmaz.

Fitil kullanmak orucu bozar mı ?: Makattan tedavi amaçlı kullanılan fitiller, her ne kadar sindirim sistemine dahil olmakta ise de, sindirim ince bağırsaklarda tamamlanmaktadır. Fitiller gıda verme özelliği bulunmadığı için orucu bozmaz. Aynı şekilde kadınlarda da tedavi amaçlı vajinadan kullanılan fitiller orucu bozmaz
daha çok hastalık içinde var bir yığın bilgii
bak önemli kısımları kırmızılaştırdımm

ayy canım kankam yaaa
benim içinmi arayacaktınn
ayy çok duygulandım kız ben ararımm merak etme
sağolasın yinede düşünmen yeter

tabii ne var zor diilki aramak:101:. kankalar bugün için var kızım

Son düzenleme:

kankan bile sikayetciii

bi taraftan gamyunda okey oynamya çalşırsam bööle olur::
oyun ıynayıp bizi ihmalmi ediyon
olmadı başakk

ayyy karnımdan ultrasobla baksa yetmiyo mu ben hiç öle baktırmamıştım huylanırım ben ya

canım karından sadece kızken bakılıyor kistler içinn
mecbur alttan olucak muayeeneee
çare yok canımm

ayy kızlar çok teşekkür ettim bi de aranızda hormon tahlili yorumlayabilen var mı ayy ne çok şey istedim sizden

he valla zati ben de arkadaş isteği yolladım kabul etmedi beni beğenmedi zaar. Oysa ben beğenilmicek hatunmuyum işgüç sahibi karizmatik ikiz annesi adyıyım .

yoladıysan arkadaş oplmşsuzdur cnm kabul etmezlik yapmam

zor olması değil ki zaten benim için bişeyler yapmak istemen hoşuma gitti

bak önceki mesajımda yazdımm gıda özelliği taşımayan maddeler orucu bozmuyomuşş
sence yeterlimi bu bilgi inanmak içinn

gördüm benm içim rahat etmez ya ağızdan duymadanmüftü şart bence kocana sordurt.

Nazooooooo aramıza yeni bi karı katıldı hemen listenin başına aldım kırmızı kalpleride taktım

Erenayefe nin konşmalarına çok benziyodu samimi geldiiiiii sevdim bu karıyııııııııı

benim içim rahat etmediği için fitil kullansam bile oruç tutmuyorum yada gece kullanıyorum
hatta muane olduğum zaman bile eve gelip banyo yaparım abdest alırım ne olur ne olmaz

en bş benim galiba ne okudum ne mesleğim var

canım şimdi test yapsan ikinci çizgiyi görürsün ama çatlatma iğnesinin etkisiyle görürsün
çünkü 10 gün kadar etkili oluyormuş onun için zamanını bekle zor olsada

ayyy karnımdan ultrasobla baksa yetmiyo mu ben hiç öle baktırmamıştım huylanırım ben ya

mecbur alttan bakılacak çünkü karından yumurtaların durumunu anlamaları zor

yoladıysan arkadaş oplmşsuzdur cnm kabul etmezlik yapmam

canım takılıyorum sana bilyosun işte kafa dağılsın benimki yoksa zaman hiç ilerlemiyo ayın 26 sı nası olcak bilmem ben valla sevinçte öle 4-5 günde bişey anlaşılmaz diyo zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…