benimde aynı olmuştu adet olacak gibi ağrılarım olmuştu adet belirtelerinden başka bi değişiklik olmadı sadece gecikince 6. Gün test yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıştı
nazocum prolaktin lanet bi hormonn
ben ne çekiyosam ondan çekiyomm
ayrıca hemen düzene girmiyo
neredeyse piyasadaki tüm prolaktin ilaçlarını denedim parlodel,agnucaston,dostinex...(bunlar aklımda kalanlar)
ama düşmüyor,çok inatçı 4 yıl önce düzene girmişti ama bak yine yükselmeye başladıı
hemde benimki yükselince oooo 100 lere kadar çıkıyorrr
allah benimki gibi uğraştırmasın inşallahhhh
nazocum prolaktin lanet bi hormonn
ben ne çekiyosam ondan çekiyomm
ayrıca hemen düzene girmiyo
neredeyse piyasadaki tüm prolaktin ilaçlarını denedim parlodel,agnucaston,dostinex...(bunlar aklımda kalanlar)
ama düşmüyor,çok inatçı 4 yıl önce düzene girmişti ama bak yine yükselmeye başladıı
hemde benimki yükselince oooo 100 lere kadar çıkıyorrr
allah benimki gibi uğraştırmasın inşallahhhh
canım çok teşekkürler bir de sana şöle bir sorum olacak benim geçen ay adetim bir hafta geçikti patlayacak gibiydim sıkıntıdan gittim adet olmadan hormon tahlili yaptırdım bunun bir geçerliliği varmıdır?
sende 6 gün sonra yapmşsınevet hiç bi beliritsi yok aynı adet olack gibi
bende o yüzden 2 yıldır doktora gitmiyodum ama bi değişiklik yokkbende dostinex kullandım 1 sene kadar ama şimdi okadar yükselmiyor birde ben rahat bıraktım ondan heralde
saldım çayıra mevlam kayıra sıkıntı yaparken bişey olmadı boşuna fazladan sağlık problemleri oluyor
en iyisi anın tadını çıkarmak gereksiz bir sürü ilaç almaktan daha iyi
inş senin de düşer canım
benim çıkmam gerek kardeşim eşyalarını topluyor taşınacak onun yanına gidecem anca gece gelirim heralde görüşürüz
Kıslar kocam geliyomş çıkıyom bennnnn
canım benim şöyle bir durumum var eşim doktor ama pratisyen olduğu için kadın doğum konusunda pek bilgisi yok ben başından beri doktora gideyim dedim.doktorların bazı etik takıntıları var bir yıl dolmadan kısırlık teşhisi konup ilaç verilmiyor.bir şeyler oluruna bırakılıyo eşim de bunu söyleyip durdu.ama ben yine yaşadığım yerde hastaneye gidip ara ara hormon tahlili yaptırdım.şimdi bir yıl doldu artık eşimde git diyo yarına randevu aldım ama ön bilgi sahibi olayım diye sizin tecrübelerinizde yararlanıyorum.adet olmadığım o ay ki sonuçlarım ise şöyle:
estradiol:63,06
fsh:4,83
lh:13,57
prolaktin:26
sana zahmet diğer değerlerimle buna bir bakarsan ben işin içinden çıkamadım ikisi çok farklı
estradiol normal canımm
fsh ta normal
lh yüksek galiba biraazz
prolaktin normal değerlerdeeeee
eşin yorumlayamıyormu canım bu tahlilleri onun bilgisi vardır bu konuda
doktorlar sorun yoksa 1 yıl bekletiyor hatta 2 yıl bekletiyor ama senin pko sorunun var ve kendi kendine gebe kalma şansın diğer kişilere göre az,destek ilaca ihtiyacın olabilir
keşke gitseydin canımmm beklemeseydinn,
neyse yarın git gelincede bize bilgi vermeyi unutma olurmu
merak ederizz
bende çıkıyorum şimdikk
işlerimi halledeyim gelirimmm
Takilma rahat ol ikizleri strese sokmaaaacanım takılıyorum sana bilyosun işte kafa dağılsın benimki yoksa zaman hiç ilerlemiyo ayın 26 sı nası olcak bilmem ben valla sevinçte öle 4-5 günde bişey anlaşılmaz diyo zati
Evet biliyorum hemde senden cok bir itirazinmi varbiz okudukta ne oldu hepimiz ev hatunuyuzzzzzzzzz
bakma sen ona çok bilir o
Kıslar kocam geliyomş çıkıyom bennnnn
uffff hastaneyi aradim 7 tane tahlilim varmis 6 tanesi cikmis 1 tanesi daha cikmamissss ufff yaaaa a
cuma gunu randevum vardi kaldipazartesi arayin didiler offf kuffff puffffff
:18:
KIZIM oluyor teyzeleriiiiiidr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi
allahım çıktığımız bu zorlu yolda bir tek sperme bir tek yumurtaya umut bağlayan kularını gör gözett... Aşılan aşılmaya çalışılan bu zorlu yolu kolaylaştırrr her şey senin ol demende rabbim her şey senin elinde sonsuz hazineneden gönlümüzde olanı hakımızda hayırlı kıl bizlere nasip et rabbbimmm her neye muhtaçsak onu nasip et rabbimm bizi senden başkasına mutaç etme bizleri senden başkasının kapısına gönderme rabbimm... Allahım sen açılan elleri boş çevirmesin bizlerin ellerinide boç çevirmeee sana muhtacız rabbimmmm.... Allahımm bizleri muhtaç olduklarımızdan mahrum etmeee sana sığındıkkk sana yöneldikkk ...allahımmm sen bizi duyansın görensin gözetensinnnn şu mübarek günlerin hatrınaaa sana yapılan dualrı kabul et (bebek için çabalayan kularını gör gözet allahım emekleini boşa çıkartma bir yumoş bir sperm beklerken sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et allahım ol de olsun rabbimmmmm )rabbim tüm dualrımız bu güzel günlerin hatrına kabul etsin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?