Takilma rahat ol ikizleri strese sokmaaaa
canım negüzel yazmışsın ağzına sağlık inşallah
kistlerini görünce bize niye küssündelirdi karılar
ay bu hatunlarda hep akşam 6ya randevu alıyo. erken saate alsana deli karı
gözun aydın canımallah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
uffff hastaneyi aradim 7 tane tahlilim varmis 6 tanesi cikmis 1 tanesi daha cikmamissss ufff yaaaa a
cuma gunu randevum vardi kaldiPazartesi arayin didiler offf kuffff puffffff
:18:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yeter ablacımm amiiiinallahım çıktığımız bu zorlu yolda bir tek sperme bir tek yumurtaya umut bağlayan kularını gör gözett... Aşılan aşılmaya çalışılan bu zorlu yolu kolaylaştırrr her şey senin ol demende rabbim her şey senin elinde sonsuz hazineneden gönlümüzde olanı hakımızda hayırlı kıl bizlere nasip et rabbbimmm her neye muhtaçsak onu nasip et rabbimm bizi senden başkasına mutaç etme bizleri senden başkasının kapısına gönderme rabbimm... Allahım sen açılan elleri boş çevirmesin bizlerin ellerinide boç çevirmeee sana muhtacız rabbimmmm.... Allahımm bizleri muhtaç olduklarımızdan mahrum etmeee sana sığındıkkk sana yöneldikkk ...allahımmm sen bizi duyansın görensin gözetensinnnn şu mübarek günlerin hatrınaaa sana yapılan dualrı kabul et (bebek için çabalayan kularını gör gözet allahım emekleini boşa çıkartma bir yumoş bir sperm beklerken sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et allahım ol de olsun rabbimmmmm )rabbim tüm dualrımız bu güzel günlerin hatrına kabul etsin inşş
oleyyyyyyyyyyyyyyyKIZIM oluyor teyzeleriiiiiidr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi
gecmısı okumadan dalıyorum kaynanamlardaydım yenı geldım ramazanı orda gecırecektım ama vazgectım evımdeyım artık
kızım oluyor teyzeleriiiiiiDr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi
Aaaaaaaaaa hade bakalim gozunaydin canim saglikla kucaginada alirsin indallahhhhKIZIM oluyor teyzeleriiiiiidr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi
Gizzzz nerdesin sen haaaa gaynana madurlari siziiiii....gecmısı okumadan dalıyorum kaynanamlardaydım yenı geldım ramazanı orda gecırecektım ama vazgectım evımdeyım artık
Takilma rahat ol ikizleri strese sokmaaaa
canım negüzel yazmışsın ağzına sağlık inşallah
Insallah amiiiinnnn
KIZIM oluyor teyzeleriiiiiidr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi
Bizde baga geldikkk pufur pufur esiyoooooo
ohh sefan olsun bizde yanuyos burdaa
Gel beraber sefa surelim canimmm
teyzesi yisin onuu..anaaaa kız ay ilk defa yanıldım bu konuda yaaa...oleeyyyyyyyduman sen zaten kız istiyordun,RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum..en güzelide sağlıklı olması oh şükürler olsun kıss dikkat et başak karısı kızına el koymasın
çok doğru tespit beydağlı başak hemen el koyar gelinim der
topikteki tüm kızlara el sürdü mundar etti hepsinii
naber kıs nasılsın sen bakim
uffff hastaneyi aradim 7 tane tahlilim varmis 6 tanesi cikmis 1 tanesi daha cikmamissss ufff yaaaa a
cuma gunu randevum vardi kaldipazartesi arayin didiler offf kuffff puffffff
:18:
doğru söze ne denir....
nasıl olayım kuzum walla hal bırakmadı bu sıcaklar bende ..yarın sahura kalkıcaz ya heyecanlıyım,ayrıca sabah pazara gitmeme lazım hiç gidesim yok ama mecburen gidecem ewde bişey kalmadı...sen nasılsın bakalım kuzum kullanıcı adın değişmiş,kiraz kadar tatlısındır eminim çokta sewerim kirazı yerim seniiii
sorma canım ya bide burada aşırı nem var yapış yapış geziyozz valla
insan kendinden tiksiniyor terden
bende ramazan geliyo diye heyecanlıyım çokk
ama ilk 2 gün doktordayım tutamıcam o yüzdenn
evet sonunda değişti ,,kirazı bende çok severimm
ayrıca evet tatlı olduğumu sölerler
ye valla belkim biraz kilo veririmm
ben acılar ve ağrılarla boğuşuyom
iğne vurunuyom 3 gündür oturamıyorum bile o kadar sızlıyokii ...
slm kızlar nabersanırım bu ayın ılk psikolıjık hamılesı benım bugun satımın 16. gunu.. cuma gunu doktora gıttığımde yumurtama 22 mm demıştı ılışkı onermıştı. ben sıddetlı kasık sancılarıma bakarak c.tesı catlamış olabıleceğin tahmın edıyorum yumurtamın. ama c.tesıden berı kasıl ağrılarım gecmedi. yanılmıyorsam gecen gun banyo hyaparken köpüklu lıfımle göğüs etrafını zor yıkadım cok acıdı. suanda elleıdğımde meme ucunde değil ama cevresınde acı hıssedıyorum. sankı rahmımden sıvı gelıyo gıbı hıssedıyom ama aslında akıntım yok... ben bu ay kafayı tırlattım sanırsa hadı hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?