sütüm korudu ne demek oluyoki cnm?aynen etli butlu iri kıyım bi karıyımm
valla bebeğim olsunn ben kilolu olmaya razıyım yeter ki onun sağlığını etkilemesinn
ama inşallah bebeğim sebep olsunda verdirsinn
canım ben 2005 yılında evlendimm
2006 yılında 20 haftalıkk bebeğimi erken doğumla kaybettimm
2 yıl sütüm korudu uğraştık bayağıı
işte o zamanlardan beri uğraşıyorumm ortalama 6 yıldır bekliyorum
walla canım genelde vajinal muayene ediyolar hiçbirimiz sewmiyoruz ama onlarda daha emin olmak için maalesef öyle bakmak zorundalar..
tabiki herşey ALLAH ın takdiri kuzum zaten insnın inancı olmazsa bu kadar yaşanan acıyla kafayı yerdik heralde...ben artık hakkımda bu hayırlı ise bunada razı olucam galiba...
canım ben bu ıslerde yenı değilim kı yaklaşır bır senedır denıyorum. ama yumurtlama sancımdan sonra kesılırdı hep sancılarım göğüslerım felanda acımazdı ama tabı bılemıcem kısmette neyse oinşaallah hamilesindir...ama yalnızca sen değil her gebelik planlayan kadın bu psikolojiyi yaşıyor,ben korunduğum halde 1 gün gecikse kendimde belirti arıyorum sen mi aramıcaksın..ama yaşadığın inşaallah psikolojik değildir canım..
ıyıyım cnm valla sıddetlı kasık ve bel ağrılarıyla uğrasıyorum neden gecmedı anlayamadım:26::26: bıde mıdem yanıyo nasıl oruc tutcam bılmem acıkıp duruyom acıkır acıkmazda sankı mıdeye asıt dokmuşler gıbı yanı sınırlerım tavan yapıo
kız güldürdün beniii
bekle bakalım belirti arama hemen
inşaallah hamilesindirr ama belirtilerle kendini umutlandırma olmazsa çok üzülürsünn
allahımm inşallah bu ay yavrunu göndermiştir canım tek dileğim buu
keyfin nasıl bakalımm
görüşemedik bu ara
aminn canımmmmmm sağol, en kısa zamanda herkesin güzel haberini alırız inş....
Aaaaaaaaaa hade bakalim gozunaydin canim saglikla kucaginada alirsin indallahhhh
Gizzzz nerdesin sen haaaa gaynana madurlari siziiiii....
evett sende kızıma erkek dedinnn not ettim senide ilerde şikayet edicemm:)
kız başak gibi bi kaynanaya kızmı verilir ne dersin sennnn...ama senin oğlun olursa düşünürüm bak
hadi bakalım cnm inş.doğru çıkar hislerin seni yanıltmaz.ayrıca psikolojik de olsa yaşadıkların çok normal:) hepimiz yaşadık bunları emin ol
ben bır senedır hıç yasamadım böle bısey ya.. adetıme yakın belırtı arar dururdum ama bu ilişkıden 3 gun kadar sonra böle seyler cıktı mıdemı görme hamıle değilsem bıle bır care bulmak lazım onumuz ramazanyok sa hamılelığe yorasım gelmıyo pek unutmuyom kırmızıları gorunce ağlayıp durduğumu
cnm hamile kalmadan yaptırabiliyosun o testleri bence en güzeli erken önlem alman..canım ben pıhtılşma testi yaptırmadımm hatta o zaman (18 yaşındaydım) bebeği araştırmaya bile yollamadımm
üzüldük çok aklımıza gelmedi böyle bekleriz diye
hemen olur sandıkk
ama sebebi yaşım küçük olduğundan rahim gelişimini tamamlayamamış ve bebeği taşıyamamış dediler bide zaten hamileliğim hep kanamalı geçmişti,,
bekleniyodu bu durum zatenn
ama bi daha hamiş kalırsam ilk isteyeceğim test pıhtı testi
buradan tecrübelendimm
mutlaka isteyeceğimm
tabiki kimsenin seveceği bişey değil ben şimdi yarın doktora gitcem ya yarın. alttan muayene olmayacağım kararlıyım daha hazır hissetmmiyom kendimi ultrasonla karından baksın temel şeyleri görsün ilk önce
canım hiiç umutlanma sen karından bakmazlar sanakızlarrr karından ultrasonla yumurtlama olup olmadığı belli oluyo mu?
walla canım genelde vajinal muayene ediyolar hiçbirimiz sewmiyoruz ama onlarda daha emin olmak için maalesef öyle bakmak zorundalar..
tabiki herşey ALLAH ın takdiri kuzum zaten insnın inancı olmazsa bu kadar yaşanan acıyla kafayı yerdik heralde...ben artık hakkımda bu hayırlı ise bunada razı olucam galiba...
canım hiiç umutlanma sen karından bakmazlar sana
mecburen vajinal muayene olacaksınn
korkma çok kötü değill,sen ilk diye endişeleniyorsun ama çok fazla düşünme ...
çok fazla bilgi edinilmiyo karından bakınca
erken gebelikler bile görünemiyo yumurtalar nasıl görünsünn
imkan varken karından bakmazlar
evt allahın takdiri
hakkımızda hayırlısı neyse o olsunn
bak ybalakın beydağlıda aynısını yazmış sana
canım ben bu ıslerde yenı değilim kı yaklaşır bır senedır denıyorum. ama yumurtlama sancımdan sonra kesılırdı hep sancılarım göğüslerım felanda acımazdı ama tabı bılemıcem kısmette neyse o
ıyıyım cnm valla sıddetlı kasık ve bel ağrılarıyla uğrasıyorum neden gecmedı anlayamadım:26::26: bıde mıdem yanıyo nasıl oruc tutcam bılmem acıkıp duruyom acıkır acıkmazda sankı mıdeye asıt dokmuşler gıbı yanı sınırlerım tavan yapıo:18::18: yok hamıle olmasam bıle hanı yerleşme sancısı felan oluyomuş tutkı değil hamılelık belırtısıde değil ama mıde böyle devam eders eben nasıl oruc tutucam opnun derdındeyım
aminn canımmmmmm sağol, en kısa zamanda herkesin güzel haberini alırız inş....
ben bır senedır hıç yasamadım böle bısey ya.. adetıme yakın belırtı arar dururdum ama bu ilişkıden 3 gun kadar sonra böle seyler cıktı mıdemı görme hamıle değilsem bıle bır care bulmak lazım onumuz ramazanyok sa hamılelığe yorasım gelmıyo pek unutmuyom kırmızıları gorunce ağlayıp durduğumu
walla belirtiler benziyor ama beklemekten başka çaren yok inşaallah bebiş yerleşiyodur içerde
tabiki kimsenin seveceği bişey değil ben şimdi yarın doktora gitcem ya yarın. alttan muayene olmayacağım kararlıyım daha hazır hissetmmiyom kendimi ultrasonla karından baksın temel şeyleri görsün ilk önce
o zaman bi sorayım bennnncanım yaptıracaksan hemen yaptırmalısın çünkü o testler gebelik öncesinde yapılıyor..
süt üreten hormonum yani prolaktin yükseliyooosütüm korudu ne demek oluyoki cnm?
gitme canım o zaman çünkü boşuna gidersinntabiki kimsenin seveceği bişey değil ben şimdi yarın doktora gitcem ya yarın. alttan muayene olmayacağım kararlıyım daha hazır hissetmmiyom kendimi ultrasonla karından baksın temel şeyleri görsün ilk önce
cnm hamile kalmadan yaptırabiliyosun o testleri bence en güzeli erken önlem alman..
canım ben bu ıslerde yenı değilim kı yaklaşır bır senedır denıyorum. ama yumurtlama sancımdan sonra kesılırdı hep sancılarım göğüslerım felanda acımazdı ama tabı bılemıcem kısmette neyse o
ıyıyım cnm valla sıddetlı kasık ve bel ağrılarıyla uğrasıyorum neden gecmedı anlayamadım:26::26: bıde mıdem yanıyo nasıl oruc tutcam bılmem acıkıp duruyom acıkır acıkmazda sankı mıdeye asıt dokmuşler gıbı yanı sınırlerım tavan yapıo:18::18: yok hamıle olmasam bıle hanı yerleşme sancısı felan oluyomuş tutkı değil hamılelık belırtısıde değil ama mıde böyle devam eders eben nasıl oruc tutucam opnun derdındeyım
walla belirtiler benziyor ama beklemekten başka çaren yok inşaallah bebiş yerleşiyodur içerde
inşallah cnm valla bana gore belırtı ııcn cok erken yanı en ıyı ıhtımalle anca düşmüştür rahme oyle bır durum olsa.. ama yınede bu kadar belırtı vermemsesı lazım... cok fena gazlıyım bıde sabah uyanınca mıdem bulanıyo hemen bıseler yıyorum mıdem yanmasın dıye.. belımı cekıyolar sankı aşağıdan yukarıdan bır sağ kasığım batıyo donuyo sol kasığım acıyo.. yanı bu kadar erken bu kadar cok belırtı vermez dıye bılıyorum bende öyle umıdım felanda yok zaten en ufak umıdım olsa sıgarayı keserım. bıde sankı altından akıntı gelıyomuş gıbı hıssıdıyom kısmecıkler gelmıyo:26::26::26: psikolojınınde bukadarı akla zarar
o zaman bi sorayım bennnn
yaptıralım hazır uğraşıyozz
süt üreten hormonum yani prolaktin yükseliyooo
doğumdan sonra bebeği emzirirken adet olmuyosun,vücut süt üretirken adet görmeni engelliyorr
bu hormon yükselince de aynısı oluyoo
vücut süt ürettiğini zannediyo
bunada halk arasında süt koruması deniliyooo
gitme canım o zaman çünkü boşuna gidersinn
hazır değilsen gitme zaten çünkü uzun bi süreç olabiliyo bazeen dayanamazsın
eğer direnirimm alttan muayene olmam diyosan hiç gitme başkalarının sırasını doldurma
ama zaten doktor ikna eder senii
söyleyeceğim doktora
yapalım dicemm
belki yaptırırr
devlet hastaneleri yapıyomuu
((((((bir arkadaşım vardı alltan hiç muayene olmadan doğum yaptı.doğumda sezaryanla olmuştu.ben de ondan umutlanmıştım:)
inşallah cnm valla bana gore belırtı ııcn cok erken yanı en ıyı ıhtımalle anca düşmüştür rahme oyle bır durum olsa.. ama yınede bu kadar belırtı vermemsesı lazım... cok fena gazlıyım bıde sabah uyanınca mıdem bulanıyo hemen bıseler yıyorum mıdem yanmasın dıye.. belımı cekıyolar sankı aşağıdan yukarıdan bır sağ kasığım batıyo donuyo sol kasığım acıyo.. yanı bu kadar erken bu kadar cok belırtı vermez dıye bılıyorum bende öyle umıdım felanda yok zaten en ufak umıdım olsa sıgarayı keserım. bıde sankı altından akıntı gelıyomuş gıbı hıssıdıyom kısmecıkler gelmıyo:26::26::26: psikolojınınde bukadarı akla zarar
yaa inanmıyorum bu kadar belirtim var diyip birde sigara mı içiyorsunsennn çık,çık,çık hiç oldumu şimdiii..dikkat et kendine nerdeyse bütün belirtiler var...
canım
evlenirsin sorunsuz hamile kalırsınn
hamilelikte son günlere kadar pek alttan muayene etmeyi tercih etmiyo doktorlar
gebelik süresincede karından bakılıyor zaten
kendi isteğiyle sezaryen olduysa normal doğum olurmu diye muayene de etmemişlerdir
ama sen pek umutlanma aynı durum değil seninnkii
sen kendini hazırla ol muayeneni inşallah bişeycik çıkmaz
bak ben tedavideyim
haftada 2-3 kez muayene oluyorumm
artık eskisi kadar zorlamıyor
insan alışıyorr
takma kafana
((((((bir arkadaşım vardı alltan hiç muayene olmadan doğum yaptı.doğumda sezaryanla olmuştu.ben de ondan umutlanmıştım:)
canım
evlenirsin sorunsuz hamile kalırsınn
hamilelikte son günlere kadar pek alttan muayene etmeyi tercih etmiyo doktorlar
gebelik süresincede karından bakılıyor zaten
kendi isteğiyle sezaryen olduysa normal doğum olurmu diye muayene de etmemişlerdir
ama sen pek umutlanma aynı durum değil seninnkii
sen kendini hazırla ol muayeneni inşallah bişeycik çıkmaz
bak ben tedavideyim
haftada 2-3 kez muayene oluyorumm
artık eskisi kadar zorlamıyor
insan alışıyorr
takma kafana
sana katılıyorum valla bende hep alttan durtuklendım bu gune kadar hele rahım fılmınde oooo hersey meydandakorkacak bısey yok canım yeterkı bebklerımıze kavuşalım
sendemi vajinusmussun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?