Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sütüm korudu ne demek oluyoki cnm?

tabiki kimsenin seveceği bişey değil ben şimdi yarın doktora gitcem ya yarın. alttan muayene olmayacağım kararlıyım daha hazır hissetmmiyom kendimi ultrasonla karından baksın temel şeyleri görsün ilk önce

canım ben bu ıslerde yenı değilim kı yaklaşır bır senedır denıyorum. ama yumurtlama sancımdan sonra kesılırdı hep sancılarım göğüslerım felanda acımazdı ama tabı bılemıcem kısmette neyse o
ıyıyım cnm valla sıddetlı kasık ve bel ağrılarıyla uğrasıyorum neden gecmedı anlayamadım:26::26: bıde mıdem yanıyo nasıl oruc tutcam bılmem acıkıp duruyom acıkır acıkmazda sankı mıdeye asıt dokmuşler gıbı yanı sınırlerım tavan yapıo:18::18: yok hamıle olmasam bıle hanı yerleşme sancısı felan oluyomuş tutkı değil hamılelık belırtısıde değil ama mıde böyle devam eders eben nasıl oruc tutucam opnun derdındeyım

cnm hamile kalmadan yaptırabiliyosun o testleri bence en güzeli erken önlem alman..

doktor seni ikna eder merak etme,hem bebek için katalanacaksın ne yapalım...birde temel şeyleri görsün diye yazmamışmıçok tatlısın...sen şimdi gebelik planlıyorsun diyemi gideceksin yoksa,başka bildiğin sorunun var mı??

kızlarrr karından ultrasonla yumurtlama olup olmadığı belli oluyo mu?
canım hiiç umutlanma sen karından bakmazlar sana
mecburen vajinal muayene olacaksınn
korkma çok kötü değill,sen ilk diye endişeleniyorsun ama çok fazla düşünme ...
çok fazla bilgi edinilmiyo karından bakınca
erken gebelikler bile görünemiyo yumurtalar nasıl görünsünn
imkan varken karından bakmazlar

evt allahın takdiri
hakkımızda hayırlısı neyse o olsunn

bak ybalakın beydağlıda aynısını yazmış sana

((((((bir arkadaşım vardı alltan hiç muayene olmadan doğum yaptı.doğumda sezaryanla olmuştu.ben de ondan umutlanmıştım:)

canım valla bu işin kaçışı olmuyo bebeğin için kendini hazırlanamlısın, gerçekten de gözükmez yumurtalıklar karından... zaten o kamera çok ince ağrı acı filan olmuyo endişelenme lütfen.

canım yaptıracaksan hemen yaptırmalısın çünkü o testler gebelik öncesinde yapılıyor..
o zaman bi sorayım bennnn
yaptıralım hazır uğraşıyozz
sütüm korudu ne demek oluyoki cnm?
süt üreten hormonum yani prolaktin yükseliyooo
doğumdan sonra bebeği emzirirken adet olmuyosun,vücut süt üretirken adet görmeni engelliyorr
bu hormon yükselince de aynısı oluyoo
vücut süt ürettiğini zannediyo

bunada halk arasında süt koruması deniliyooo
gitme canım o zaman çünkü boşuna gidersinn
hazır değilsen gitme zaten çünkü uzun bi süreç olabiliyo bazeen dayanamazsın
eğer direnirimm alttan muayene olmam diyosan hiç gitme başkalarının sırasını doldurma
ama zaten doktor ikna eder senii
cnm hamile kalmadan yaptırabiliyosun o testleri bence en güzeli erken önlem alman..

söyleyeceğim doktora
yapalım dicemm
belki yaptırırr
devlet hastaneleri yapıyomuu

mutlaka yaptır canım,araştırma,üniversite hastaneleri yapıyor devlet güvencesini kapsıyor yani..ama bu tahlilleri genelde 3 düşükten sonra yapıyolar sende öyle söyle..zaten onlara göre hava hoş...tromboli paneli,ve mthfr leri mutlaka yaptır....

sana katılıyorum valla bende hep alttan durtuklendım bu gune kadar hele rahım fılmınde oooo hersey meydanda korkacak bısey yok canım yeterkı bebklerımıze kavuşalım

((((((bir arkadaşım vardı alltan hiç muayene olmadan doğum yaptı.doğumda sezaryanla olmuştu.ben de ondan umutlanmıştım:)

canım
evlenirsin sorunsuz hamile kalırsınn
hamilelikte son günlere kadar pek alttan muayene etmeyi tercih etmiyo doktorlar
gebelik süresincede karından bakılıyor zaten
kendi isteğiyle sezaryen olduysa normal doğum olurmu diye muayene de etmemişlerdir
ama sen pek umutlanma aynı durum değil seninnkii
sen kendini hazırla ol muayeneni inşallah bişeycik çıkmaz
bak ben tedavideyim
haftada 2-3 kez muayene oluyorumm
artık eskisi kadar zorlamıyor
insan alışıyorr
takma kafana

:)))))))kaçış yok yani ilk olacağı için insan bir utanıyo.peki canım nasıl oluyo bu alttan muayene?

sana katılıyorum valla bende hep alttan durtuklendım bu gune kadar hele rahım fılmınde oooo hersey meydanda korkacak bısey yok canım yeterkı bebklerımıze kavuşalım

kızlar ben kaçıyorum kocacım çağırıyor iyigeceler hepinizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…