Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sevinç geç kaldın bu sabah sen nerdesin bakiiim. öyle bağlarda falan gezdin tabiii akşam ohhh.

gunaydın canlar benım ağrım hafıfledı bıraz ama arada cok sancılı sekılde gerı donuyo sanırım klomen kullandım ya bu ay ondan allah bılır yumurta catlamamış buymuş bıle olabılır bakıcaz artık bu ay neler olcak:18::18::18: ama bence doktorların bu ılacı kullananları böyle seyler olabıleceği konusunda uyarması gerek

olsun canım,hayırlısı olsun pazartesi olsun..cuma günü ebru hanımdamıydı randewun,arayıp iptal etseydin...
Evet canim aradim sekreteriyle gorustum beklicez bakiim.
Gizzz ben 38 beden giyiyom basak karisi banafa koca toto diyoooo

Canim klomen genelde bir sonraki ay etkisini gosteriyoooo bende ilk kullandigim ay hamis kalamamistim sonra sinirlenip doktora gitmedim ve bir sonraki ay hamis kaldim. dr gittim ve gecen ayki hap bir ise yatamadi dedim
oda dediki zaten bir sonraki ay etkisini gosterir didi
bende sinir olmustum.

Karilarrrr bu tkb nerde mukabeleden gelemedi zaaaaar
kocasida 8-16 vardiyasinda o yuzden aksamlarida yok

Son düzenleme:

bana onu bu ay dırek soyledı etkısını bıdahakı aya gosterır dıye.. ama ben anlamıyom bu ağrı neden.. sımdıde kalcama hatta bacağıma kadar ınıyo heralde hap yapıo dıye dusunuyom napam:18::18::18:

Canim haptandir o bendede yan etki olmustuuu kendini cok dinlememeye calis
saldim cayira mevlam kayiraaaa

Kizz bu bengisu catlatma ignesi felan vurulmustu dunde batti ne oldu aceppp
kendi batimdan haberim yok menapozami giriyom ne benim kirmizilardan ses soluk yok

nikoda ortada yok dogumu yaklasiyooo

gizzz benim kankeytoo nerde yoksa adananin sicaginda buharlasip uctumu

ayy kankacım sormaaa pispis terledim suya giriom çıkıom aynı oluomm şapır şapır ter allah yardım etsin bize buharlaşıp uçtum geri geldimmm kulağımın ağrısı azdı yine sıcak çıktıkça ense boyun terlio direk ceryana oda eserse ayy napçam bilmiom 2 ağustosa kadar beklemem lasımmm iki gün iiiyim 3 gün kötü napçam ben yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…