bu sefer olacak canım ben öle hissediyorum kesin ne zaman belli olacak
buradan haber ver olur mu bi de moralini yüksek tut
Evet canim aradim sekreteriyle gorustum beklicez bakiim.olsun canım,hayırlısı olsun pazartesi olsun..cuma günü ebru hanımdamıydı randewun,arayıp iptal etseydin...
Gizzz ben 38 beden giyiyom basak karisi banafa koca toto diyoooovajinal ultrason için vermiş canımm ama jel kullanılıyor ya onun için garanti vermemişş
açık kapı bırakmışş
diyete başlayamıyorum çünkü yumurtlama iğneleri(fsh,lh hormonu içeren)iğneler kullanıyorum
yanında da prolaktin hormonumu dengede tutmak için hormon ilacı kullanıyorumm
zaten reçeli çoook canım istemedikçe yememmm
bi çikolatam var oda bitter olcak yoksa yiyememmm
ama kilolarım yerleşti bi kere vermek çok zor
bide kemik ağırlığım fazla benimm aileden genetikk
iri ve ağır kemikliyizz(ince çıtı pıtı olmak neden bizim genlere bulaşmamışş onu hiçç anlamadım ama)
o kadar kiloda 46 beden giyiyorum
kiloma göre bayağı ince görünüyorumm
aaaa olacak tabii dua ediyom ben senin icin Rabbimden iste verecek insallah.innşşşşşşşşşşşşşşaallllaaaaaaaahhhh..ay benim çocuğum olacak mı acaba dumanımm....
Aynen oyle canim aynenolacakk olacaaaaak
asla şüphe etmiyoruzz umudumuzu yitirmiyoruzz
bol bol dua edipp allaha tevekkül ediyruzz
ve inşallah olacak diyoruzzz
ama olmazsada allahın takdiri diyoruzz
Eros hanim kirazcim kesinlikle pihtilasma testi iste cunku oda hamile kalmayi engelliyor ve genelde ilk dogumdan sonra hortluyor bak bana en iyi ornegim.canım ben pıhtılşma testi yaptırmadımm hatta o zaman (18 yaşındaydım) bebeği araştırmaya bile yollamadımm
üzüldük çok aklımıza gelmedi böyle bekleriz diye
hemen olur sandıkk
ama sebebi yaşım küçük olduğundan rahim gelişimini tamamlayamamış ve bebeği taşıyamamış dediler bide zaten hamileliğim hep kanamalı geçmişti,,
bekleniyodu bu durum zatenn
ama bi daha hamiş kalırsam ilk isteyeceğim test pıhtı testi
buradan tecrübelendimm
mutlaka isteyeceğimm
Aynen bende oyle oldum fakat ikinciyi dusunurken parmaklanmadik yerim kalmadi((((((bir arkadaşım vardı alltan hiç muayene olmadan doğum yaptı.doğumda sezaryanla olmuştu.ben de ondan umutlanmıştım:) ustelik ilk vaginal muayenede dr masadan kovmustu beni simdi alistim seni cok iyi anliyorum.
Günaydın arkadaşlar,
güzel,u/mutlu, sağlıklı bir güne daha merhaba
yüce rabbim bugün aklımızdan,kalbimizden geçen herşeyi nasip etsin hepimize.
Gunaydin amin. kiz sabah komsum geldi kahvaltiya ramazan oncesi kahvalti yaptik kaave felan ictik bende damladim hemenSevinç geç kaldın bu sabah sen nerdesin bakiiim. öyle bağlarda falan gezdin tabiii akşam ohhh.
gunaydın canlarbenım ağrım hafıfledı bıraz ama arada cok sancılı sekılde gerı donuyo sanırım klomen kullandım ya bu ay ondan allah bılır yumurta catlamamış buymuş bıle olabılır bakıcaz artık bu ay neler olcak:18::18::18: ama bence doktorların bu ılacı kullananları böyle seyler olabıleceği konusunda uyarması gerek
Canim klomen genelde bir sonraki ay etkisini gosteriyoooo bende ilk kullandigim ay hamis kalamamistim sonra sinirlenip doktora gitmedim ve bir sonraki ay hamis kaldim. dr gittim ve gecen ayki hap bir ise yatamadi dedim
oda dediki zaten bir sonraki ay etkisini gosterir didi
bende sinir olmustum.
bana onu bu ay dırek soyledı etkısını bıdahakı aya gosterır dıye.. ama ben anlamıyom bu ağrı neden.. sımdıde kalcama hatta bacağıma kadar ınıyo heralde hap yapıo dıye dusunuyom napam:18::18::18:
Canim haptandir o bendede yan etki olmustuuu kendini cok dinlememeye calis
saldim cayira mevlam kayiraaaa
Canim haptandir o bendede yan etki olmustuuu kendini cok dinlememeye calis
saldim cayira mevlam kayiraaaa
bu ay pek umudum yok zaten acıkcası benımkıler obur ay ıkı tane bırden gelcek
gizzz benim kankeytoo nerde yoksa adananin sicaginda buharlasip uctumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?