kızlarrr bişi sorucamm
özellikle aşılama ve tüp bebek denemiş olanlar daha önemle cevaplasın lütfen
şimdik doktor bana iğnelerimi yazarken ssk reçetesine yazmadı
"sen bu seferlik ücretli al bu iğnleri,ileride daha fazla lazım olunca sorun çıkmasın "dedii
ben ilaçlarımı ücretli aldımm yanii
(bi dünya para bayıldıkk daha çatlatma iğnesi var sırada ...)
dün tüp bebek ve ssk hakkında araştırma yaparkenn
bu iğnelerin ssk belirli dozajını karşılıyomuşş,,belirli dozdan sonrakini ödemiyomuşş
aşılama,tüp bebek yaparken daha fazla doz iğne kullanılıcak ya sınırı aşmayalım diyemi uyardı acaba?
acaba doktorum ilerde tüp bbek yada aşılama yapılacak olursa oradaki lazım olacak iğne dozajını aşarsak daha fazla ücret ödemeyelim diyemi bu yolu önerdii
bu iğneleri ssk dan alsaydık,benim kullandığım dozaj tüp bebek hakkımdanmı düşülecekti???
sizin doktorlarınız bu konularda uyarıyormu sizleri?
kafam karıştı bana bi ceavp yazsanıza
geçmiş olsun sara ablacım
taıdınmı beni ben eroşş
sana çiçeklerimi sunuyorumm
geçmiş olsuna gelemedimm kusura bakma
geçmiş olsun canım neden çektiremiyosun dişini
gecmıs olsun abla gecen ay bende cok cektım cekmemeıslerdı sukur nedense gectı dişinol sur abla rahatlatıyo
Ayyy cok gecmis olsun hayatimmerhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben iyi değilim dişim çok ağrıyo çektiremiyorumda ooooooffff
kız eroş adınımı degıstrdın
ben artıkın buralardayım kaynanamlarda kalıyodum kayın babamın suratı yuzunden kactın dun aksam orucu orda tutacaktım cok heveslenmıstım camıye falan gıdecegım ıcın malasefe artık dızımı kırıp evımde otracam kocamm geceye de gıdıyı bugun ılk evde tek kalısımın sıftagııı
bu arada kızlar dayım losemı oldugunu ogrendık lutfen dualarınızndan eksık etmeyın
Ayyy cok gecmis olsun hayatim
Canim oncelikle cok gecmis olsun Rabbim sifasini versin.
Yook annem yook ewden rahat hicbir yer yok
hic korkma biz hep yanindayiz
kızlarrr bişi sorucamm
özellikle aşılama ve tüp bebek denemiş olanlar daha önemle cevaplasın lütfen
şimdik doktor bana iğnelerimi yazarken ssk reçetesine yazmadı
"sen bu seferlik ücretli al bu iğnleri,ileride daha fazla lazım olunca sorun çıkmasın "dedii
ben ilaçlarımı ücretli aldımm yanii
(bi dünya para bayıldıkk daha çatlatma iğnesi var sırada ...)
dün tüp bebek ve ssk hakkında araştırma yaparkenn
bu iğnelerin ssk belirli dozajını karşılıyomuşş,,belirli dozdan sonrakini ödemiyomuşş
aşılama,tüp bebek yaparken daha fazla doz iğne kullanılıcak ya sınırı aşmayalım diyemi uyardı acaba?
Acaba doktorum ilerde tüp bbek yada aşılama yapılacak olursa oradaki lazım olacak iğne dozajını aşarsak daha fazla ücret ödemeyelim diyemi bu yolu önerdii
bu iğneleri ssk dan alsaydık,benim kullandığım dozaj tüp bebek hakkımdanmı düşülecekti???
Sizin doktorlarınız bu konularda uyarıyormu sizleri?
Kafam karıştı bana bi ceavp yazsanıza
doktorumu aradım canım yumurtlama sancılarım devam edıyo olabılırmış klomenden dolayıda olabılırmış cok ağrın olursa ağrıkesıcı ıc dedı sorun cozuldubende çok heyecanlıyım senin içinn
inşallah topiğimizin ilk ikizleri senden gelirr
hemde bu ay gelirr
iiiiinnşaaalllaaahhhhhhhh
herkeste aynı etkiyi yapmayabiliyo ya bu sfer de etki etmiyomu derlerrrr
doktorlarda napsınn ne söölese suç olucakk
ihmal ediyoor bizi bu başakk
canım allah tez zamanda sıfasını versın ınsallah dayınında tum kanser hastalarınındakız eroş adınımı degıstrdın
ben artıkın buralardayım kaynanamlarda kalıyodum kayın babamın suratı yuzunden kactın dun aksam orucu orda tutacaktım cok heveslenmıstım camıye falan gıdecegım ıcın malasefe artık dızımı kırıp evımde otracam kocamm geceye de gıdıyı bugun ılk evde tek kalısımın sıftagııı
bu arada kızlar dayım losemı oldugunu ogrendık lutfen dualarınızndan eksık etmeyın
kızlar cok sagolun kocs gıttı evı toplayımartık hep ısım yanar
bende çok heyecanlıyım senin içinn
inşallah topiğimizin ilk ikizleri senden gelirr
hemde bu ay gelirr
iiiiinnşaaalllaaahhhhhhhh
herkeste aynı etkiyi yapmayabiliyo ya bu sfer de etki etmiyomu derlerrrr
doktorlarda napsınn ne söölese suç olucakk
ihmal ediyoor bizi bu başakk
kız eroş adınımı degıstrdın
Basak karisi sabahlari mukabeleye gidiyoryaa buharlastimi kiz yoksaaa
olisi dogursada rahatlasak bebeemize hec bakamiyor kari
evet canım adımı değiştimmkız eroş adınımı degıstrdın
hmm sağol sara ablacımmevet canım malesef devlet tüp bebek ve aşılama ilaçlarının bir kısmını karşılıyo ve sanırım üç haktan sonrasını ödemiyo
senin doktorun ilerisini düşünerek öylke davranmış
Evet canim aradim sekreteriyle gorustum beklicez bakiim.
Gizzz ben 38 beden giyiyom basak karisi banafa koca toto diyoooo
aaaa olacak tabii dua ediyom ben senin icin Rabbimden iste verecek insallah.
Aynen oyle canim aynen
Eros hanim kirazcim kesinlikle pihtilasma testi iste cunku oda hamile kalmayi engelliyor ve genelde ilk dogumdan sonra hortluyor bak bana en iyi ornegim.
Aynen bende oyle oldum fakat ikinciyi dusunurken parmaklanmadik yerim kalmadiustelik ilk vaginal muayenede dr masadan kovmustu beni simdi alistim seni cok iyi anliyorum.
Gunaydin amin. kiz sabah komsum geldi kahvaltiya ramazan oncesi kahvalti yaptik kaave felan ictik bende damladim hemen
haklısın ablacımm bıynum haklı olana kıldan incetanıdım seni canım kiraz olmuşsun haaaa çok güzel kiraz ı bende çok severim
evet insan ablasına geçmiş olsuna gelmezmi aşkolsun
canım bu ilaçların belirli dozajdan sonrasını ssk ödemiyomuşşşcanım benim önce güzel duygu vetemennilerin için teşekkürler.
Devlet 2 kez tüp bebek karşılıyor ama ilaç ta sınırlama varmı bilemiyorum dr lar genelde ilaçlarla ilgili pek bilgi sahibi değiller. Ama senin bunları ssk dan alabilmen için rapor çıkartman gerekiyor. Raporsuz ödenmiyor zaten. O neden le söylemiştir. Birde ben rapor çıkarttım tüp bebek için ilaçlara yüzdeydi yok farktı derken 1800 tl lik reçetenin 1200 tl sini ben ödedim zaten öle herşeyi karşılamıyo eskisi gibi devlet canım. Tüp bebek merkezleri ilaçları pazarlıkla o fiyata veriyo zaten. Eğer fakülte veya devlet hastanesi değilse gideceğin yer rapor çıkartmayı beklemeye değmiyo zaten. Merkezler bi sürü fark istiyor.
Mesela ben ilk denememde rapor çıkarttım ve istanbul tüp bebek merkezine gittim orda denedim. Rapordan önce görüştüğümde bana ilaçlar dahil 3000 tl fiyat vermişlerdi. Raporla bana 2000tl ye mal oldu ilaçlar dahil. Bu arada istanbul tüp bebeği tavsiye etmiyorum.
Eros bu pihtilasmayla ilgili sana msj atmistim ama
gormedinmi
yoksa cvp yazdin benmi gormedim
sevinc007+,
belinaysu,
kirazeros,
mlxy,
vilmaa
slm kızlar nasılsınız? eroş kirazeroş olmuşsun hayırlı olsun nikin yeni arkadaşlarda katılmışlar hoşgeldiniz
evet canım değiştim adımııı
sanki bu daha iyi olduuuu
nasılsın canımm
sevinc007+,
belinaysu,
kirazeros,
mlxy,
vilmaa
slm kızlar nasılsınız? eroş kirazeroş olmuşsun hayırlı olsun nikin yeni arkadaşlarda katılmışlar hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?