Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu karı ne biçim karı ya eymeni, paşası, köpüğü, oktayı......... bi sürü bi şeyi var:44::44::44::44:

eymen yeğeni,paşa ve köpük kuşları,oktayda muhtemelen oktay usta varya yemek programı yapan o...

Son düzenleme:
kac ay kaldında gelmedın
:18::18::18::18::18::18::18::18:
bız anlıyos basakım sen yorma kendını

gelcen gelcen kac oldu gel dedım eve atmıcam bobreklerını calmıcam oturcamız yerı sen sec dedım gene gelmedın aaa belınaydamı bıze yakın oturuyo abooo

belinay benm annemin orda oturuyo cnm. orda 2 ay kaldımda belinaya da gidemedim ama ramazanda bi yeer oturulmaz ki:101:

offf yaaaa daha ıftar yapmadım etmedım karnım sıs bı dunya yemek yemısım gıbı nefesım daralıyo kızlar galıba ben gıdıcıyım bu mubarek gunlerde hakkınızı helal edın
yok annem ölme sen ölürsen naparıs biz. daha çaya gelcem ya sana

olişi öp dedik yerimize öpmemiş

inşallah gerçek olur evet hayra yormak lazım:44::44:
iftardan sonra iyi spor olmştur size yoksa insanın yernden kalkası gelmiyor
Heyyyyy ziyaretci delugundeki kimsinnnnn

ben diiiilimmmmmm

evet teyzesi maaşallah iyici sertleşti geriliyo gerliliyo bi geçiriyo ki sorma

ohhhhh iyi yapıyor futbolcumu olacak ki.

başak ben dün buraya yazdıktan sonra iyice fenealaştım,kusmalar kesilmedi,şiddetli başağrısı ve bulanık görmede başlayınca iyiki eşim erken geldi hemen acile götürdü beni vücudum aşırı derecede susuz kalmış ve kum döküyormuşum zaten idrarimde kaç gündür yanma vardı,serum yidim geldim..çok sıcak burası ya terlemekten su kalmıyo vücutta..bugün maalesef oruç tutamadım inşaallah yarın tutabilirim

offfffffff kum dökmek çok kötü bişi yaaaaailaç vrmedimi doktor. çok su içmen lazım gün içinde içmezsen ağrın olur. nası tutcan

offfffffff kum dökmek çok kötü bişi yaaaaailaç vrmedimi doktor. çok su içmen lazım gün içinde içmezsen ağrın olur. nası tutcan

bilmiyorum başak ya ben 7 yaşımdan beri hiç bırakmam orucumu bir tek hamileyken tutmamıştım,şimdi tutmuyorum diye kendimi suçlu gibi hissediyorum..doktorda 3 litre içmen lazım dedi zaten ,ilaç ta verdi benim hala midem bulanıyor,ne yapıcam ben şimdiii yaa bana bir akıl verin

Günaydın kızlar napıyonus bakimm.

Ben işe geldim başka türlü vakit geçmiyor.

sanada günaydın canım ne yapalım çene çalıyoz işte,sen nasılsın asıl kaç günü var beklenmeyen adet tarihine,ne iş yapıyorsun canım..

e yine kusarsın yine buzulur kendine zarar veririsin. sağlık söz konusu olunca tutmamaya izin veriliyor neden zorluyosun tatlım. kendini iyi hissedene kadar tutma. hattan kısa zamanda bol bol su iç daha çabk iyi hissedersn . bi kaç gün bekle bence iyileşmeyi. verebileceğim akıl bu. sen bilirsin tabii

evet cnm Allah kolaylk evrsn.

bende işe daldm kk kovalamş beni.

şimdi çıkıyom 12de mukabeleye yetşmem gerek işleri bitiriyim

eşimde öyle diyor bakalım artık duruma göre hareket ederimsağol..hadi ALLAH kabul etsin...

sanada günaydın canım ne yapalım çene çalıyoz işte,sen nasılsın asıl kaç günü var beklenmeyen adet tarihine,ne iş yapıyorsun canım..

sağolasın canım 5 gün kaldı test yapmaya

işyerim var canım toptancıyız doğalgaz malz.satıyoruz

Ayyy cnm cok gecmis olsunnnn

Cnm vucuda eziyet etmek gunah biliyorsun iyilesene kadar tutma rabbim biliyor zaten. Yinede sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…