Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydin canlarim nasilsiniz Ben cok Iyi degilim. Adetime Bir haftakaldi ama benim yumurtlamadan beri sure gelen agrilarim gecmedi sahurda agri kesicide aldim guya. Hamile oldugumuda dusunmuyom ne ki bu ya Hic yasayan olmadimi bu durumu

Gunaydin canlarim nasilsiniz Ben cok Iyi degilim. Adetime Bir haftakaldi ama benim yumurtlamadan beri sure gelen agrilarim gecmedi sahurda agri kesicide aldim guya. Hamile oldugumuda dusunmuyom ne ki bu ya Hic yasayan olmadimi bu durumu

Canim cook gecmis olsun valla ben hic biyle olmadim doktorunu aradinmi

günaydınnnnn
dun aksama kadar orucum cok guzel gectı ama sımdı mıdem agrıyo inşallah böyle devam etmez

ya ya ni demessin insan sevdiğine sataşırmış dimi sevinç çabuk banada sataşşşşşşVİRÜS

canımmmm bidaha arayı uzatma kaçak olraka biyerden gir burda bizi bekletmaa bidaha olmasınnn hehehe gözün aydın canım ben bu serçe olayını anlamadım geçenlerde benim evede girdi aama ben cama yapıştı heycancazzz elime aldım çok şaşkın çok tatlıydı ama hemen dışarı bıraktım yoksa çatlıolar butür kuşlar korkudannn heleki bülbül görmen lasımVİRÜS

başoş çok durmuo zati bacım bak görüonmu bana fazla sataşamıo burdan anla hehehe o gelene kadar 20 sayfayı aşıo bizim hatunlar oda onu okuyana kadar bi 20 syf daha geçiliooo ömrü böle geçio garibiminnnnn bende sitem ettim ama hak verdim tembelin hali başka oluo cnaım

ben kulladım bı aycık canım 2 ayımda kiscik oldu dok tedavıyı bıraktı bu aylık ama adet olacak gıbı agrılar gebelık belırtısı de ola bılır

hadıs sevınc
sagolun kızlarrr
nerdesin bebişim sen noldu anlat bakalım

Hadisss nasilsin tatlim yimekte ne war bugun akil verin bakalim karilarrrr

iyiim canım çok şükür ikinci günümüzdeyiz yarıladıkkk saatleri bugün 12 ye kadar uyudum gece kalkıom bide harun için kalkıom uyku iiice amele oluooo sıcakta uyuyabildim kadar uyumuşumm iiide olmuşşş

yemek ben karar vermedim ama canım sanırım karnıbaharı değerlendiricem eşim yemeğini sevmio kızartmasını sevio yani kndime yemeğini eşime kızartmasını yaparım belki yanına çorba yaparımm yanına patates kızartırım yah ne gider ne çorbası yapayım akıl verr bu sıcakta bi,şide yenmio sizden akıl alıcaktım başka menü ver bana kızzzz yeminle dün 3 su brd suyu tıktım yemek yemedim açlık dğeil susuzluk feci allahım hepimize yarım etsin
normalde bugün tavuk almaya gidebilirsem gitçem yarın da onu yaparım fırındaaa daha düşünmedim

sağolasın canım 5 gün kaldı test yapmaya

işyerim var canım toptancıyız doğalgaz malz.satıyoruz
soonn 5 gün demek hadi hayırlısı kuzum...
Ayyy cnm cok gecmis olsunnnn

Cnm vucuda eziyet etmek gunah biliyorsun iyilesene kadar tutma rabbim biliyor zaten. Yinede sen bilirsin.

sağol canım,bende öyle yapıcam galiba böbreğim acayip vurmaya başladı...midem de hala bulanıyor...

canm çok geçmiş olsun stres yapıosundur belkide oruçta etkiler doktor git bakalım bellimi olur sen düşünmüon ama 1 hafta sonra belli olurrr

günaydınnnnn
dun aksama kadar orucum cok guzel gectı ama sımdı mıdem agrıyo inşallah böyle devam etmez

kızlar noluo size yaa benim gibi dökülmüşsünüzzzz gelin yavrularım arkamdann gelinnnn stres başka bişi değil bende dünn tutamıcam diee son ana kadar strese girdim ama çok şükür ilk iftarımı yaptımmm

Canim cook gecmis olsun valla ben hic biyle olmadim doktorunu aradinmi

aradım cnm ya hastası vardı benım dedığımı net anladığını sanmıyorum. adetıne daha cok varmı dedı var ama dedım ozaman yumurtalardandır dedı ağrı kesıcı ıc dedı bende dedım kı 11. gun guzel yumurtamın yanında gelışmekte olan bır yumurta daha vardı acaba omu buyuo catlıyo ama cok uzun surdu. neyse haftaya c.tesı pazar gıbı adet olmam gerekıyo zaten olsanda olmasanda adet zamanı gel demıştı artık yapcak bısey yok cokta azıtırsa ağrım daha erken gıderım:26::26:

soonn 5 gün demek hadi hayırlısı kuzum...

sağol canım,bende öyle yapıcam galiba böbreğim acayip vurmaya başladı...midem de hala bulanıyor...

al işte bidane daha hadiş var burdaaa nazarlaramı gelmiş benim hatuncuklarımm kızz sen adet olmuşmudun geçtim igünün

ya bende sıtres yapmamda canım mıdemde yara var o ac kalınca agrı yaoıyo dun ılac yemekden sonra aldım agrı yapıyo bugun

tedavımı sormussun catlama ıgnesı vurulmustum catlamamıs kıs yapmıs bu ay korunuyorum ıste

geçmiş olsun canım ilaçların etkisiyle yumutlama daha uzun sürüyodur belki,birde üşütmeme ye dikkat et..

kızlarrrr iyi haftasonları hepinizeeee nasılsınız bakalımm herkes birbirine yardımcı olsun yahh yemek konusunda

al işte bidane daha hadiş var burdaaa nazarlaramı gelmiş benim hatuncuklarımm kızz sen adet olmuşmudun geçtim igünün

yok canım daha adetime 5 gün war bu onunla ilgili değilmiş vücudum aşırı susuz kalmış birde kum döküyormuşum dünden beri mahvoldum..sıcakta cabası..

yok canım daha adetime 5 gün war bu onunla ilgili değilmiş vücudum aşırı susuz kalmış birde kum döküyormuşum dünden beri mahvoldum..sıcakta cabası..

ay kum dökmeyi çok ii bilirim bi gecede wc de beni yakaladı sesim soluğum çıkmadı birden ter attım midem bulandııı eşime sesleniorum sesim çıkmıo kasıklarımaa bi sancı girdi 3 gün büklüm büklüm gezdimmm düşünnn geçmiş olsun canım yaşayan bilirrr ilaç yazdır ii gelioo birde suyu çok iç ama soğuk buz gibi su olmasınnn okiş

günaydınnnnn

Gecmis olsun canim..

hadis dunden yemeklerim var yanina pilav ve salata yapacam canim iftar sofrasinda cay iciyordum zati bisi yiyemedim
teraviden gelene kadar saat 11oluyooo
yarina dolma yapmayi dusunuyom kabak patlican biber
corba soguk ayran corbasi canim bu sicakta ancak i iyi gider

aynen bende öyle oldum ama çok kustum birde oruçtum boş mideyle dahada zor oluyor..ilaçlarımı aldım içiyorum zaten,suyuda içiyorumda bu seferde tuvaletten çıkamıyor insan

ben teee dunden yazdım buraya karnıyarık soguk corba salata makarna kavun dundende bı tabakcık bezelye

afiyet olsun cnaım bereketini artırsın rabbim sofranızı boş koymasın ay pazara gidiom hiç bişi yok adam gibi aa fasulyem var onu yapayım bugün yanına ek yemek yapayım ok ok pilavı cacığı karnıbaharda ekleyeyim kızartım yer eşim yanına salata olur dimi cacık var yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…