Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar iftara hazirim
Menu:ew yapimi yayla corbasi semiz otu yemegi salata sucuklu milfoy boregi ustune cay oh miss

Allah kabul etsin niyetlerimizi en gec ben acicam sanirimm

Ellerine saglik hayatim Allah kabul etsin. Bende hazirim cayi ocaga koydum krizlerdeyim
Rabbim kabul eylesin aminn..Ne muradimiz varsa hayirlisiyla versin amin.

Kizlar iftara hazirim
Menu:ew yapimi yayla corbasi semiz otu yemegi salata sucuklu milfoy boregi ustune cay oh miss

Allah kabul etsin niyetlerimizi en gec ben acicam sanirimm

allah kabulş etsin canım ben oruca çarşamaba anca başlıcam malesef regli oldum eger günüm şaşarsa 2 gün borcum oluceköylede böylede 6 günleri tutuyorum ben siz tutyormusunuz 6 günleri:44::44:bende tarhana çorbası pirinç pilavı zeytin yaglı barbunya yogurt ve salata vareşime şöyle bir sofra hazırlıyım dedimde demin aradı dedi ne yapıyosun neyapıyım yemek yiyorum dedi bizde dedi saat belikyoruz iftarı açmak için dedi akıllı bilmiyki borcu yok biz borcumuzu sonra tutuyosallahım hayırlarımızı oruöçlarımızı dualarımızı kabuletsin işşallahhayırlı kapılardan ekmek paramız hayırlı bebeler nasip etsin işşalah

sevinç len neden pas vermiyosun bakıyım süle çabuk başak karısı yoksa benle ugraşabilirsin kanımca

Amin canim cumlemize..
sevinç len neden pas vermiyosun bakıyım süle çabuk başak karısı yoksa benle ugraşabilirsin kanımca

yok kizzz bugun cok masumum kimseye satasmiyom caysizlik basima vurdu ne yemek ne su cay demledim demliklen icecem yoksa seni sewiyom annem kadiniyon sanirim kasiyan olmamis

offf yaaaa daha ıftar yapmadım etmedım karnım sıs bı dunya yemek yemısım gıbı nefesım daralıyo kızlar galıba ben gıdıcıyım bu mubarek gunlerde hakkınızı helal edın

oruç tutmş olanlar Allah kabul etin nşalllahhhhhhhhh

sevinç karısıda çayı demlikten içecekmş çaydanlığa şeker koy şekerli içiyorsan dik kafana. bardakla uğraşma
bu karının hala haalsıda gelmedi:18:

Canim menu guzel ama makarna o menude fazla pilav guzel olur karniyarika bayilirim corba salata ohhhhhhh
aferin kiz ewinde otur yemegini yap yan gel yat ne surat ne bise ohhhhhh

canım ben makaranayı cok severım aslın her yemegın yanında mantı yada makarna olursa hecc yok demem pılavı sevmıyomda tututamıyomda

ya aslında ben ordada cok rahatım cunku evd tek kalmak ıstemıyorum onlarla olayım beraber yıyelım ıcelım kı benım yuzup hep guler benım olmadııgım ortam bellıdır ama gel gorku guya bana tavır yapacaklardı topladım pılımı pırtımı cektım geldım sımdı arayıp duruyolar

eveeeeeeeeeeeeet beniimmmm
nasılsın kız
annelik nasılll
bebek nasıllll
inşllah herşey yolundadır bebişin uslu bir erkektir

hıh iyi al özletme kendiniiii

inşallah uslu bi erkektir kirazcım,şu an acıkınca ağlayan,uyuyamayınca ağlayan,gazı olunca ağlayan bi bebek ama napsın teyzesi,bunların hepsi sıkıntı ve ancak ağlayarak ifade edebiliyo kendini yavrucak,biraz daha büyüyünce böyle yapmıcak inşallah

inşallah rüyan gerçek olur
nazoooooooooo
oyun oynayıp duruyıo

yok yok benjce nazo tlfla konuşuyo:102: hemde kardeşiyle

bende nazo iyice şımardı. nazo bari net paketi yapta cepten gir köyde merak ederiz seni. seni kaçırrılarsahaber veririsin:18::18:

kim kaçırsın beni hem beni kaçıranı eşim ne yapar düşünemiyorum bile aklı olan aklından bile geçirmez
baktım topikte kimse yok oyuna takıldım sonra eşim geldi çevrim dışı olmadan pat diye çıktım kardeşime gittik
dolabını söktük eve geldik
sonra yemek yaptım yeğenim vardı zaten ondan fırsat bulamadım bidaha kk ye girmeye
akşam iftardan sonra kardeşimin evini taşımaya gittik eşyaları yükledik bir sefer ettik
ikinci seferde ben eve geldim sonrada sahur için yemek hazırlamaya başladım azıcık oturayım bakayım dedim kardeşim aradı geliyoruz diye bende şimdi çıkıcam sonra okurum artık

Karilar hayirli sahurlar sahura kalkan yokkk zaaar biz yidik
yatiyos basak karisi aksam bir demlik simdi bir demlik cay ictim valla dahada kriz tutarsa yuhh artik

iyi geceler karilar sabah gorusuruk

sessa nın kaynanası ramazanda da mı gitmedi acaba:26:
hayyy maşşşalllahh yaaaa ne kaynanaymışş. teyzecim evin yokmu senin ramazanda bari gitsene

günaydın deli karılar

bu karı ne biçim karı ya eymeni, paşası, köpüğü, oktayı......... bi sürü bi şeyi var:44::44::44::44:

beydağlı cım aşşkımm dün orucunu bozdunmu yoksa bekledinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…