Kizlar iftara hazirim
Menu:ew yapimi yayla corbasi semiz otu yemegi salata sucuklu milfoy boregi ustune cay oh miss
Allah kabul etsin niyetlerimizi en gec ben acicam sanirimm
Kizlar iftara hazirim
Menu:ew yapimi yayla corbasi semiz otu yemegi salata sucuklu milfoy boregi ustune cay oh miss
Allah kabul etsin niyetlerimizi en gec ben acicam sanirimm
Amin canim cumlemize..allah kabulş etsin canım ben oruca çarşamaba anca başlıcam malesef regli oldum eger günüm şaşarsa 2 gün borcum oluceköylede böylede 6 günleri tutuyorum ben siz tutyormusunuz 6 günleri:44::44:bende tarhana çorbası pirinç pilavı zeytin yaglı barbunya yogurt ve salata var eşime şöyle bir sofra hazırlıyım dedimde demin aradı dedi ne yapıyosun neyapıyım yemek yiyorum dedi bizde dedi saat belikyoruz iftarı açmak için dedi akıllı bilmiyki borcu yok biz borcumuzu sonra tutuyos allahım hayırlarımızı oruöçlarımızı dualarımızı kabuletsin işşallah hayırlı kapılardan ekmek paramız hayırlı bebeler nasip etsin işşalah
sevinç len neden pas vermiyosun bakıyım süle çabukbaşak karısı yoksa benle ugraşabilirsin kanımca
Canim menu guzel ama makarna o menude fazla pilav guzel olur karniyarika bayilirim corba salata ohhhhhhh
aferin kiz ewinde otur yemegini yap yan gel yat ne surat ne bise ohhhhhh
valla benım ıdrarım herzaman sarıdır dahası hemen yaparsam acık sarı tutarsam koyu sarı.. kokuyomu dersen hıç koklamadım cunku dırek klozetın suyuna karısıyo bazen koku alıyom ama her ay yasıyom bunubenım suan mesela kasık ağrım hıafıfledı ama belımı cekıyolar her ne oluyosa cok hosuma gıttığı söylenemez
inşallah sen olumlu yazarsın bakalım. çalşmlar bittimi
bıttı canım bıttı bugun 18. gunum
bız anlıyos basakım sen yorma kendını
gelcen gelcen kac oldu gel dedım eve atmıcam bobreklerını calmıcam oturcamız yerı sen sec dedım gene gelmedınaaa belınaydamı bıze yakın oturuyo abooo
ooooooo yemekte sendesyız canım benım hep sevmısımdır senı zaten
ben annesıne yakın otryom canımgel canım beklerım aslında yemeklerı cok da guzel yapamam
eveeeeeeeeeeeeet beniimmmm
nasılsın kız
annelik nasılll
bebek nasıllll
inşllah herşey yolundadır bebişin uslu bir erkektir
hıh iyi al özletme kendiniiii
seni bekliyodm nazo.
ikinizinde yüzlerinizigörmedim, ama köye gideceksiniz ya;
eşinin annesi hayattaymış ve annesine diyor ki:
"anne bizim bebeğimiz olacak daha çok küçük şu anda
ama hiç bi şeyi yok, ona çorap pabuç kıyafet alsana," diyor annesine.
sende diyor sun ki: "daha benm adetim yeni bitti, bu adam çocuğumuz var diyor, nerden çıkardı bunu?" diyerek şaşırıyorsun. seslerinizi duydum ikinizinde
hatta topike yazmşsın bunu ve bu smileyi kulllanmşsın. en net gördüğüm bu smileydi.
nazoooooooooo
oyun oynayıp duruyıo
yok yok benjce nazo tlfla konuşuyo:102: hemde kardeşiyle
bende nazo iyice şımardı. nazo bari net paketi yapta cepten gir köyde merak ederiz seni. seni kaçırrılarsahaber veririsin:18::18:
canım eşim pc format attırdı herşey silindi anlıcagın vim kalabalıktı annemler gelin bendeydi giremedim ben annemlere gittim 1 hafta öle yoktum oglum teyzesi memlekete gitti eymenimi çok özledim bençok agladım dün eşim kızdı paşa o bizim bebegimi zdegil yapma dedi bunu bu kadar seviyorum kim bilir yavrumu ne kadar severim ay birde dadlu pc nin ekranına koydum resmini bakıp bakıp duruyorum bayramda yada bayramdan sonra bende gidicem kalıcam memlekette biraz tatil olur banada diyorum acaba paşamı götürsemmi babasındamı kalsa köpükle:26::26:yavrularımıda özlerim ortada kaldım sizlerde ne var ne yok görüşmeyeli artık yanınızdayım yandınız çenemden hepinizi taciz edicem teker teker korkun benden oktaycımı seyrediyorum ne yapalım
eymen yeğeni,paşa ve köpük kuşları,oktayda muhtemelen oktay usta varya yemek programı yapan o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?