Kiazlar ya iftara kayinwalidemlerdeyiz ama biraz erken gidip yemek yapckmisim kocisim buyurdu ama tek biz olmucz eltim gorumcem ailecek orada olck neyseki kocisim iste o gelmeden gidemicm icin dua ediyorum gec gelsin die hem cok cnm sikiliyo benim orda hic bi sicaklik yok bana karsi oyuzden bnde hic istemiyorum
ıyım canım sen nasılsın sagol canım hasta dayım :/ kız ıftarda mı meyve yedınnnben bıraz susadım bıraz acktım sımdı ıyıyımde aksma uzerı sıyırıyom
Kiazlar ya iftara kayinwalidemlerdeyiz ama biraz erken gidip yemek yapckmisim kocisim buyurdu ama tek biz olmucz eltim gorumcem ailecek orada olck neyseki kocisim iste o gelmeden gidemicm icin dua ediyorum gec gelsin die hem cok cnm sikiliyo benim orda hic bi sicaklik yok bana karsi oyuzden bnde hic istemiyorum
Gusel fikir uygulamissinis cnmaman aman yırttın ıyısınzaten bu kaynanamlar yemeğe alıyo gıt kocam yemek yap dedı olayını anlamıyom kardesım yemeği ben yapcaksam bıde ben nıye gıdıyom ben alayım yemeğe ozaman dırek bızde yarın esımın babannesıne yemeğe gıdıcez karsıda oturuyolar yaslılar dıye aklıma yemek yapıp gıdıp ıftarı orda yapmak geldı. esımın kuzenının esıde dedı bızde gelırız gorumceme dedık oda kabule ttı. pay ettık yemeklerı yarın orda buluısur yıcez
Yok cnm ben rejimde bile daha fazla yerim ama bosaltim sorunum war we mide fenayim karnim bi gorsen 5aylik gibiyi gobekte war hafif 9 aylik geziyom ole ama istahimda yokrejımmı yapıyonnn kızz nasıl doyuyonuz
kızlar sizlere 10 puan degerinde soru sorucam aklıma takıldı şimdi biri hamile olsa ve 1.5 aylık hamile olsa kürtaş o kişiye yapılıyomu yapılmıyomu olurda kanaması bu kişinin çok olursa içinde parça kalıyormu kalmıyormu biri desin :26::26:
Aynen cnm gerci bos durmaz yapr kw. Onu gectim yaparim bisiler bnde ama yemektn sonra sofrayi toplayan yok yine bn gorumcm kicini kipirdatmz bn ordaysam eltimde ewi ayni bahcede hop namaz die kacar bn kalirim sap gibioh ne güzel yemeği sen yapacaksan nasıl sen davetli oluyosun o zaman ALLAH ım bunların hepsimi aynı oluyo yaaa..
su karnıyarıgı yapınca resmen patlıcanları kızartrken savas edıyorum
kızlar sizlere 10 puan degerinde soru sorucam aklıma takıldı şimdi biri hamile olsa ve 1.5 aylık hamile olsa kürtaş o kişiye yapılıyomu yapılmıyomu olurda kanaması bu kişinin çok olursa içinde parça kalıyormu kalmıyormu biri desin :26::26:
kızlar karnıyarık hazır sızce fırına sursemmı aksammı surayım:26::26::26:
Iftara yakin firina at sicak sicak yersiniz..
Disarda dursun bise olmazzz pismis yemek 4 saat var afiyet olsun canim istedi
hıc hamıle kalmadıgım ve kanamam olmadıgı ıcın cvp veremıyecemama parca kalmıs olabılır muane olmada fayda var
Cnm tam bilmiyorum ama kurtaj olr heleki kanamasi warsa cunki parca kalabilir
sagolun kızlar merak etmiştimde birde adet düzenleyeci veriliyolarmı ilaç adet düzene grisin diye:44::44:Canim 6 haftaluk felan kurtaj olmuyor kucuk oldugu icin genelde ilacla dusuruyorlar kanama cok olur ve parca kalmissa kurtaj oluyor bildigim bu ben 10 haftalikta iki tane kurtaj oldum hatta kanamamhic yoktu
kızlar karnıyarık hazır sızce fırına sursemmı aksammı surayım:26::26::26:
dolabamı atayım dıarda bısey olurmu cok mju soru soruyom
allah seni benim bebeklerim hep büyük odugundan merak etiim
sagolun kızlar merak etmiştimde birde adet düzenleyeci veriliyolarmı ilaç adet düzene grisin diye:44::44:
canım oruca yarım saat kala koy benide çagır yanına ayran pirinç pilavı va bir somun ekmek offfffffffffyaktın beni karatay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?