Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yok kiz yidik bidi olmadi o benim hayatimin yemegi kendim yapmayi ogrendim ya hetgun yapasim var

kirazcim hayirli haberlerle gel dualarimiz seninle ama catlariz haber etmezsen anacimm

Ben kadinlar tarafinda bahce var orda kildim arada bir fiss diye esiyor en azindan insan vucut sicakligi yok sogan sarimsak yiyen kokusu yok ohhh

kız allahım bizi sınadı ogün eminim komşular yok çok sıcak dediler klima açıkken bileee rabbimde sıcak görmediniz siz dedi be elektirkler gitti kalkmadım valla devame ttimmmm dün gittimiz yer çok güseldi hep oraya gitçezzz canım allah tekrar kabul etsin du edion dimi banada

gunaydin canlarim nasilsiniz Ben cok ıyi degilim. Adetime bir haftakaldi ama benim yumurtlamadan beri sure gelen agrilarim gecmedi sahurda agri kesicide aldim guya. Hamile oldugumuda dusunmuyom ne ki bu ya hic yasayan olmadimi bu durumu

geçmiş olsun canım bende bu ay klomen kullandım günde 3 tane ama hiç böle şeyler yapmadı bana sen yinede tedbirli ol belki hamilesindir.

hayırlı haberlerle gel canım

ayy evı topladım corba yapıyom su gıbı oldum ya nasıl susadım

kızlar tam olarak nereye yazmam gerektgni bilemedim ama çok merak ediyrm.biz 1 yldr kornmyrz bebiş olmadı gecen hfta dr a gittik smear testi yaptı sonucu daha öğrenemedk ama rahimde yara oldgnu söyledi ve ufak ufak kıstler varmıs çok moralim bozuldu hormon testi istedi onları günü gelince yaptrcm...rahim filmide temiz çıktı eşimde sorun yok ..sizce durumum vahim mi yara ve kistle hamile kalma oranı çok mu düşük

benım bıldıgım engel degıl canım bende kıst var hemde kucuk degıl 4 cnm kafana takma tedavını ol ıns en kısa zamanda bebgın gelır

benım bıldıgım engel degıl canım bende kıst var hemde kucuk degıl 4 cnm kafana takma tedavını ol ıns en kısa zamanda bebgın gelır

canm msjnı görmedm pardon sen tedavimi oluyrsn hamilemisin ya birde merak ettgm bana nasl bir tedavi uyglycak ben tüpbebek drna gittm bursada olanlar bilir şahin zeterogluna..tüp bebek diycek kadar sorun yok dedi kendiliğindende hamile kalabilrsin dedi ama bu kistlerle nasl olcak kii

yasın kac neden hemen tup bebek gıttın canım kıstı sorun degıl buyuk engel degıl ben klomen yanı ılac tedavısı gordum catlama ıgnesı vuruldum amam adet oldum bı gıttım kıst var sımdı kıst erıısın dıye ılac kullanıyrm snra tedavuye devam edecem hamıs degılım kafana takma

hahah nasıl olcal allah ol dıcek olcak cok basıt

Belinayy nbr kuzum dayin hastalais gecmis olsun allah acil sifa wersin inslh
Kiz bende dun hoc bisey yemedim iftar sahir meyweyle gecistirdim ama hem aciktim birasda susadim sen nasilsin cnm

soonn 5 gün demek hadi hayırlısı kuzum...

sağol canım,bende öyle yapıcam galiba böbreğim acayip vurmaya başladı...midem de hala bulanıyor...
Cnm gecmis olsun bende yasadim kum olayi cok beter

saol cnm aslında usumeye ıhtıyacım var benım yangun vaaarrrrrr cok sıcak ya allahtan esıyo bıraz evde nefes alıyoz
Cnm sanada gecmis olsun
Sonu guzel olur insallhh

gncl............
Hosgldn
Kistler kendiliginden kaybolabiliyo korkack bisi yok hamile kalinir icin rahat olsun

sağol canım ewet ya kötüymüş...

ıyım canım sen nasılsın sagol canım hasta dayım :/ kız ıftarda mı meyve yedınnn ben bıraz susadım bıraz acktım sımdı ıyıyımde aksma uzerı sıyırıyom

saol cnm ınşallahj öle olur
ıyım canım sen nasılsın sagol canım hasta dayım :/ kız ıftarda mı meyve yedınnn ben bıraz susadım bıraz acktım sımdı ıyıyımde aksma uzerı sıyırıyom

bende acayı sınırlı oluyom gun ıcınde cocuklar duymasındakı haluktan beterım yanı

Kiazlar ya iftara kayinwalidemlerdeyiz ama biraz erken gidip yemek yapckmisim kocisim buyurdu ama tek biz olmucz eltim gorumcem ailecek orada olck neyseki kocisim iste o gelmeden gidemicm icin dua ediyorum gec gelsin die hem cok cnm sikiliyo benim orda hic bi sicaklik yok bana karsi oyuzden bnde hic istemiyorum

saol cnm ınşallahj öle olur

bende acayı sınırlı oluyom gun ıcınde cocuklar duymasındakı haluktan beterım yanı

bende 7 sonra boyle oluyorum

ah ahha canım hepımız aynıyız sanırsam bende orda olacaktım ramazsanda sınır oldum evıme geldım artık ne zman gıdersek oda kocısle gıdderım yemek yer hemencık gelrız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…