Yok kiz yidik bidi olmadi o benim hayatimin yemegi kendim yapmayi ogrendim ya hetgun yapasim var
kirazcim hayirli haberlerle gel dualarimiz seninle ama catlariz haber etmezsen anacimm
Ben kadinlar tarafinda bahce var orda kildim arada bir fiss diye esiyor en azindan insan vucut sicakligi yok sogan sarimsak yiyen kokusu yok ohhh
gunaydin canlarim nasilsinizBen cok ıyi degilim. Adetime bir haftakaldi ama benim yumurtlamadan beri sure gelen agrilarim gecmedi sahurda agri kesicide aldim guya. Hamile oldugumuda dusunmuyom ne ki bu ya hic yasayan olmadimi bu durumu
kızlar birazdan dok. gitçezz
yumoşlarıma bakıcakk doktorr
inşallah hayırlı haberler alırım işe yaramıştır iğneler
bugün yazamam belkimm köye giderizz
kocamda evde
hayırlı haberler vermek nasip olur inşallah
görüşmek üzere
hayırlı haberlerle gel canım
ayy evı topladım corba yapıyom su gıbı oldum yanasıl susadım
kuzum ALLAH yardımcısı olsun herkesin inşaallah kat,kat sewabını alırsınız..
kızlar tam olarak nereye yazmam gerektgni bilemedim ama çok merak ediyrm.biz 1 yldr kornmyrz bebiş olmadı gecen hfta dr a gittik smear testi yaptı sonucu daha öğrenemedk ama rahimde yara oldgnu söyledi ve ufak ufak kıstler varmıs çok moralim bozuldu hormon testi istedi onları günü gelince yaptrcm...rahim filmide temiz çıktı eşimde sorun yok ..sizce durumum vahim mi yara ve kistle hamile kalma oranı çok mu düşük
kızlr ya bişey yazın
benım bıldıgım engel degıl canım bende kıst var hemde kucuk degıl 4 cnm kafana takma tedavını ol ıns en kısa zamanda bebgın gelır
canm msjnı görmedm pardon sen tedavimi oluyrsn hamilemisin ya birde merak ettgm bana nasl bir tedavi uyglycak ben tüpbebek drna gittm bursada olanlar bilir şahin zeterogluna..tüp bebek diycek kadar sorun yok dedi kendiliğindende hamile kalabilrsin dedi ama bu kistlerle nasl olcak kii
canm msjnı görmedm pardon sen tedavimi oluyrsn hamilemisin ya birde merak ettgm bana nasl bir tedavi uyglycak ben tüpbebek drna gittm bursada olanlar bilir şahin zeterogluna..tüp bebek diycek kadar sorun yok dedi kendiliğindende hamile kalabilrsin dedi ama bu kistlerle nasl olcak kii
Cnm gecmis olsun bende yasadim kum olayi cok betersoonn 5 gün demek hadi hayırlısı kuzum...
sağol canım,bende öyle yapıcam galiba böbreğim acayip vurmaya başladı...midem de hala bulanıyor...
Cnm sanada gecmis olsunsaol cnm aslında usumeye ıhtıyacım var benım yangun vaaarrrrrrcok sıcak ya allahtan esıyo bıraz evde nefes alıyoz
Hosgldngncl............
Belinayy nbr kuzum dayin hastalais gecmis olsun allah acil sifa wersin inslh
Kiz bende dun hoc bisey yemedim iftar sahir meyweyle gecistirdim ama hem aciktim birasda susadim sen nasilsin cnm
Cnm gecmis olsun bende yasadim kum olayi cok beter
Cnm sanada gecmis olsun
Sonu guzel olur insallhh
Hosgldn
Kistler kendiliginden kaybolabiliyo korkack bisi yok hamile kalinir icin rahat olsun
Belinayy nbr kuzum dayin hastalais gecmis olsun allah acil sifa wersin inslh
Kiz bende dun hoc bisey yemedim iftar sahir meyweyle gecistirdim ama hem aciktim birasda susadim sen nasilsin cnm
Cnm sanada gecmis olsun
Sonu guzel olur insallhh
Hosgldn
Kistler kendiliginden kaybolabiliyo korkack bisi yok hamile kalinir icin rahat olsun
saol cnm ınşallahj öle olurBelinayy nbr kuzum dayin hastalais gecmis olsun allah acil sifa wersin inslh
Cnm sanada gecmis olsun
Sonu guzel olur insallhh
Hosgldn
ıyım canım sen nasılsın sagol canım hasta dayım :/ kız ıftarda mı meyve yedınnnben bıraz susadım bıraz acktım sımdı ıyıyımde aksma uzerı sıyırıyom
saol cnm ınşallahj öle olur
bende acayı sınırlı oluyom gun ıcınde cocuklar duymasındakı haluktan beterım yanı
Kiazlar ya iftara kayinwalidemlerdeyiz ama biraz erken gidip yemek yapckmisim kocisim buyurdu ama tek biz olmucz eltim gorumcem ailecek orada olck neyseki kocisim iste o gelmeden gidemicm icin dua ediyorum gec gelsin die hem cok cnm sikiliyo benim orda hic bi sicaklik yok bana karsi oyuzden bnde hic istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?