Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yoook iste onu bilmiyommmm yogurtlusunu felan biliyom

canım biz çok yaparız bak anlatıyım erişyetleyle piirnçiı haşlıyosun makarna gibi tel süzekte sularını eliyorsun ayrı bir kapta ister sıvı ister katı ister tereyagı koyuyorsun dibine az tuz sonra haşladıgın harcı koyuyorsun güzel bir yagla özleşicek istersen yanına ceviz çökelek koyabilirisin annecim çok yapardı ah annem dedimde özledim ben annemi

Son düzenleme:
bana karnıyarık demeyim aglarım bakeşim söz verdi 80 düş magnum alıcem sana dedi her 10 kiloya alıyorda banaödülmüş

ahh anım kıyamam ben senın yerıne yerım

Yoook iste onu bilmiyommmm yogurtlusunu felan biliyom

bende salcalı yapıyorum da fırında kızartım pırıncı haslıyopmusuz ıcıne kızartıgımız erısteyı atyrz snra suzup tereyagda kavruluyomus acaba nasıl tadı komsu tarfını verdı aklıma bu kadaırını tutum

gıcık ne olucekşurda karatay diyeti yapan bir bayan var degilmi70 düşüyüm bende kendime yaparım naberrrrr
geliyom neyli getirim dondurmayiiiii

ay dondurmamu didinkıs yemekten konuşmayın yoksa diyet güme gidicek başka şeyler konuşun yoksa şaplagı yirsiniz he

off ya ama zaten mıdem yanıyo sızde maşallah o dondurmalar makarnalar yazık ama yazık banaa

merak ettım yarın bı yapayım

hehehe

ben geldim ama kimsecikler yokkkk.girmediğim günleri özet geçeyim :) 1- Faremiz Yakalandı 2- Evde dip köşe heryer temizlendi, yıkanmayan eşya kalmadı 3- Dört günlük kısa bir tatile gidildi 4-bugün karnımın üst tarafı yani miğdem çok ağrıdığı için acile gittimm. problemm yok çok şükür kızım büyüdükçe miğdeme baskı yapıyomuşşş yarım saat nts ye bağlı kızımın kalp atışlarını dinledikkk :)) bende durumlar böyle. sizler nasılsınız??

Ksel hosgeldin canim mouse yakalanmis gozunaydin
tatilede cikmissin ohhh sefan olsun
canim bebis buyudukce mideyi sIkar yer kalmax
az az ve SIK ye canim
bizdede hic bir degisiklik yok
yeni hamis yok benim baat geviktikce gecikti
bebiste yok kirmizilarda oyle istee

nasıl yanı bebekte yok kırmızılarda kan testı yaptırdınmı kuzum sen:26::26:

Ewet canim korunuyorum ama yinede bu kadar gecikince yaptirdim kana baktirdim
ne olur ne olmaz diye ama yok anam bir haftayi gecti
:18::18:

hımm gecmış olsun canım ozaman ığneyle felan adetın gelmesı sağlanıyomuş dıye duydum ama ben:26: bende daha ıyı gıbıyım sadece namaz kılarken sağ kasığımda bır kramp gıbı bısey oldu gectı suan ağrım daha hafıf hahahah yalancı kasık ya ben soldan yurtluyom bıkerem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…