Ayyyyy deprem olduuuuuuuuuuuuu
:18::18:
çok kalbimi kırdın ondan mı ki:44:
geçmiş olsun Allah büyüğünden korusun hepimizi.
nazooooooooooooo annem naberrrrrrrrrr
benm işlerim var kk beni atmş olabilir
selamlar
çok şiddetlimiydi:26:
geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur.
çok kalbimi kırdın ondan mı ki:44:
geçmiş olsun Allah büyüğünden korusun hepimizi.
nazooooooooooooo annem naberrrrrrrrrr
benm işlerim var kk beni atmş olabilir
Afiyet olsun cnm bende pazardan almistim gunduz karpuza aserdim iftari acinca aklima bile gelmedi
selamlar.....
nasılsınız bakalım benim günlerim çok yoğun geçiyor ve şu saat oldu uyumadım
sahuru yapıp ortalığı toplayıp bakayım dedim kk ye yoksa fırsat bulamıyorum hemen yatıcam ve 10 gibi kalkmam gerek yarın dahada yoğunum
çamaşırlar yıkanıp valizler hazırlanacak uğrayacağımız yerlerde var ve inşallah pazartesi sabahı yolcuyuz
benden bukakadar şimdilik ben uyuyayım artık çok yorgunum dinleneyim
Ben geldim bebeler ne var ne yok anca sıra geldi okadar topige yazdımkine var ne yok bakalım deprem olmuş geçmiş olsun canım bende kızımda yaşadım ana ne korkmuştum benim kociş işe gitti tek kaldım buralarda
Ben geldim bebeler ne var ne yok anca sıra geldi okadar topige yazdımkine var ne yok bakalım deprem olmuş geçmiş olsun canım bende kızımda yaşadım ana ne korkmuştum benim kociş işe gitti tek kaldım buralarda
Belinayy kixz karniyariki yidinmi guzel olmusmuydu bugin nr yapiyon
korkma canı m dua et ben bıle kaldıysam herkez kalır
saol canim korkma bisicik olmazzz ben hic korkmam
:18::18::18:
Yedık canım 2 tane kaldı dun soguk corbam da guzel oldu bugun kocıs patlıcan kozleyıp salata yapak dedı corba karnıyarık salata tatlı yeter
kızımda yedi rahmin diklimişti yatıyorum kanepede geçmiş olmay geldiler eşimin yengeleri 2 kişi neyse kanepe altımdaa gitti geldi dedim deprem oldu annemde var kadınların suratı korkmaya başladı oturan kadılar biz gidiyoruz dediler deidm daha yeni geldiniz yok yok gidelim deidler kokudan gittiler kaçar gibi gözümün önünden gitmiyo hızlı hızlı gitmeleri e kolaymı 5 katta oturuyorum canne kadarda tatlı allah var hiç korkmadım rabbim verince veriyor cesareti
:18::18::18::18::18:tabi tabi bende yedim
soguk çorbayı neli yapıyorusn bir anlat bakem
slm kızlar gecmış olsun deprem olmuş nerde olmuş bu dpremyemeklerıde başlıyonuz erkenden konusmaya benım mıde dahaynmıyo ıftardan once bu topiğe takılmaz bunyeye zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?