slm kızlar gecmış olsun deprem olmuş nerde olmuş bu dpremYemeklerıde başlıyonuz erkenden konusmaya benım mıde dahaynmıyo ıftardan once bu topiğe takılmaz bunyeye zarar
vallahi kız geçen diyorumda yok be diyorlar düşünsene rahim dikilmiş 10 gün yerinden kalkma dedi doktorum dikişlerin kaynasın dedi ama olmadı yetmedim gene yetemedim ben ömürümü çoközledim yavrum dursaydı 9 aylık olucaktıheheh allah sana ne deyım
canım aksamdan yarmayı su ya koydum sevınc 1 bardak yap dedı sıstı sabah nohut buzlukda vardı yesıl mercımek nohut yarmayı hepsını hasladım snra bı bardak yogurdu ayran yaptım hepsını karıstırdım dolaba attım aksamda uzerıne yag yaktım afıyetle yedı anlata bıldımmı
canım bende dün girmicektim ama gene kendimi burda buldum ben oruç degilim çarşamba allah nasip ederse ama diyetteyim bukarılar beni katil edicek havalrda uçuşuyor yemek çeşitleri diyetime birşey olur mazallah çarşamba günü niyetlnicem bakalım masıl geçicek hoş kesin iyi geçr kendimi bildim bileli açımda
vallahi kız geçen diyorumda yok be diyorlar düşünsene rahim dikilmiş 10 gün yerinden kalkma dedi doktorum dikişlerin kaynasın dedi ama olmadı yetmedim gene yetemedim ben ömürümü çoközledim yavrum dursaydı 9 aylık olucaktıokar özledimki onu tekmelerini
anladım canım bende yarmayla nohutla yapıyorumda yeşil mercime k oymadım sen bu çorbayı arpa şehriyeyle yap bakta gör tadını
ahh canım ya üzülme herseyın hayırlısı ıns rabbım saglıklı evlat verır uzulme
Ben copk sevdım hatta net ne gordum dıyette olanlar ıcın falan yazıyodu bı kere oyle deneyım
karatyada yarma serbest haberin olsun
ben rajımde degılmAma bu gııdısle ramazn sonunda 65 olurum
len otur oturdun yerde amma fink atıon ben hamiş olcammmmmm zırtpırttt gezcem pıffff gerçi gez gezzzzz çocuk hareket etsinnn izin verdim topikte dolanırken düşme dikkat ettt parmak uçlarında yürürken dikkat ett hahahahaoleyyyyyyyyyyy kimse yokkkkkkkkkkkkk:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bende burda fink atıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
sevinç hanımbişi sorcam
ayrıntılıultrasonun hafta aralığı nedir
emrin olur bacı nerden nasıl siliniooo göster heleee senimi kırıcamm yaa:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
silin beni listedn
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
ne ara hani nerde benden habersizzz kızzz karnınmı guruldadı acaba onun sesimi çok geçmiş olsun canım dikkat et bende tırstım tocam yok ne zaman gelceği belli değillllAyyyyy deprem olduuuuuuuuuuuuu
:18::18:
selamlar
çok şiddetlimiydi:26:
slm kızlar gecmış olsun deprem olmuş nerde olmuş bu dpremyemeklerıde başlıyonuz erkenden konusmaya benım mıde dahaynmıyo ıftardan once bu topiğe takılmaz bunyeye zarar
slm kızlar gecmış olsun deprem olmuş nerde olmuş bu dpremyemeklerıde başlıyonuz erkenden konusmaya benım mıde dahaynmıyo ıftardan once bu topiğe takılmaz bunyeye zarar
şimdi gelelim iftar menüsüne
1-domates çorbası ev yapımı
2-patlıcan yemegi
3-bulgur pilavı
4-cacık
5-yogurt tatlısı
Kendimede salataAz patlıcan yemegi çorbadan yiyemem un var ne olucek bu paşgülün hali
Basak karisi gel limonlu dondurma ismarliiimde barisakkk
:131::131::131:
canım eşimde çok seviyorsaol tatlim yaw napalim fikir ediniyoz allaalleee
pasa arpa sehriyesinden yaptim kocis bayildi hep oyle istiyoooo icine taze nanede dogruyom ohhhhhhh
aklımda yok bulunca yazsam olurmu tarifiyogirt tatlisini tarifini ver bakem
basak karisi gel limonlu dondurma ismarliiimde barisakkk
:131::131::131:
haberlerde gördüm deprem olmuş canım sizin orda geçmiş olsun birşey yoktur inşaallah...
küstünüzmüüü yineeebende dondurma istiyomm
Arpa şehriyeyle nası yapıyorsun şehriyeleri makarna gibi suda mı haşlıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?