Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm kızlar gecmış olsun deprem olmuş nerde olmuş bu dprem Yemeklerıde başlıyonuz erkenden konusmaya benım mıde dahaynmıyo ıftardan once bu topiğe takılmaz bunyeye zarar
canım bende dün girmicektim ama gene kendimi burda buldumben oruç degilim çarşamba allah nasip ederse ama diyetteyim bukarılar beni katil edicek havalrda uçuşuyor yemek çeşitleridiyetime birşey olur mazallah çarşamba günü niyetlnicem bakalım masıl geçicek hoş kesin iyi geçr kendimi bildim bileli açımda
heheh allah sana ne deyım
vallahi kız geçen diyorumda yok be diyorlar düşünsene rahim dikilmiş 10 gün yerinden kalkma dedi doktorum dikişlerin kaynasın dedi ama olmadı yetmedim gene yetemedim ben ömürümü çoközledim yavrum dursaydı 9 aylık olucaktı okar özledimki onu tekmelerini

anladım canım bende yarmayla nohutla yapıyorumda yeşil mercime k oymadım sen bu çorbayı arpa şehriyeyle yap bakta gör tadını

ahh canım ya üzülme herseyın hayırlısı ıns rabbım saglıklı evlat verır uzulme

ben copk sevdım hatta net ne gordum dıyette olanlar ıcın falan yazıyodu bı kere oyle deneyım

len otur oturdun yerde amma fink atıon ben hamiş olcammmmmm zırtpırttt gezcem pıffff gerçi gez gezzzzz çocuk hareket etsinnn izin verdim topikte dolanırken düşme dikkat ettt parmak uçlarında yürürken dikkat ett hahahaha

:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:

silin beni listedn

:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
emrin olur bacı nerden nasıl siliniooo göster heleee senimi kırıcamm yaa

Ayyyyy deprem olduuuuuuuuuuuuu
:18::18:
ne ara hani nerde benden habersizzz kızzz karnınmı guruldadı acaba onun sesimi çok geçmiş olsun canım dikkat et bende tırstım tocam yok ne zaman gelceği belli değillll
:18::18::18::18::18::18::18::18:
selamlar

çok şiddetlimiydi:26:

nazom slm nasılsın cnımmmm

şimdi gelelim iftar menüsüne
1-domates çorbası ev yapımı
2-patlıcan yemegi
3-bulgur pilavı
4-cacık
5-yogurt tatlısı
Kendimede salata Az patlıcan yemegi çorbadan yiyemem un var ne olucek bu paşgülün hali

başakçım 20 haftayla 22 hafta arası oluyor bana nasip olmadı okadarda yerini buldum gidicektim bebegimi 2 hafta kala gene kaybettim

Son düzenleme:
slm kızlar gecmış olsun deprem olmuş nerde olmuş bu dprem yemeklerıde başlıyonuz erkenden konusmaya benım mıde dahaynmıyo ıftardan once bu topiğe takılmaz bunyeye zarar

Saol tatlim yaw napalim fikir ediniyoz allaalleee
pasa arpa sehriyesinden yaptim kocis bayildi hep oyle istiyoooo icine taze nanede dogruyom ohhhhhhh

slm kızlar gecmış olsun deprem olmuş nerde olmuş bu dprem yemeklerıde başlıyonuz erkenden konusmaya benım mıde dahaynmıyo ıftardan once bu topiğe takılmaz bunyeye zarar

Yogirt tatlisini tarifini ver bakem

haberlerde gördüm deprem olmuş canım sizin orda geçmiş olsun birşey yoktur inşaallah...

saol tatlim yaw napalim fikir ediniyoz allaalleee
pasa arpa sehriyesinden yaptim kocis bayildi hep oyle istiyoooo icine taze nanede dogruyom ohhhhhhh
canım eşimde çok seviyor
yogirt tatlisini tarifini ver bakem
aklımda yok bulunca yazsam olurmu tarifiakşaa yazarım 7 gibi mutfaga giricem yemek yapmaya ozaman yazarım işim bitince diyorum bugün yapıyım ama olmaz regliyim kendimi tutamam nemElezım :18::18:degilmi eşimede acıyorum ya benim yüzümden evde tatlı yiyemiyor
basak karisi gel limonlu dondurma ismarliiimde barisakkk
:131::131::131:

deme öyle mukaddes deme dondurmaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Arpa şehriyeyle nası yapıyorsun şehriyeleri makarna gibi suda mı haşlıyorsun.

haberlerde gördüm deprem olmuş canım sizin orda geçmiş olsun birşey yoktur inşaallah...

küstünüzmüüü yineeebende dondurma istiyomm

Canim kanepedw yayilmis basak karisina laf yetistiriyordum anaaa bi baktim sallaniyommm
bisi yok cnm saol.
giz biz kusermiyik goya kalbini kirmisim deli kari
hormonlari zirvede ya ee naapsin gunde bir kilo aliyor neredeyse
yoksa sewerim pullu pakizeyi tilotada zor sigiyor simdi naapsin

Arpa şehriyeyle nası yapıyorsun şehriyeleri makarna gibi suda mı haşlıyorsun.

Ewet hayatim ama soguk suya atiyorsun goz karari cok koyma sisiyoo ben bir cay bardagi hasliyim iliyonca koyu ayran yapip katiyom biraz haslanmis nohutta koyuyom tuzunu ekliyorum ve icine taze nane dogruyorum
dolaba koyy buz gibi oluyooooo

Karilarrr hepinize benden dondurmaa
:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::125: buda basak karisina anca doyar

Karilar bana musaade dus alip giyineyim
iftara gidiyommmm
sizi cok sewiyom firsat bulursam cepten taciz ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…