• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet cnm 2 yıldır bende nodül guatr yok tiroidlerim çalışmı hipo tiroid im devamlı kullandığım hapım var sabah aç karnına ve ömür boyu kullanıcakmışım :( bebek olmasınada engelmiş zaten bu ama değerlerim ii devamlı kontoldeyim ama hala bebiş yok nasip...[/QUOTE
hormon testı yaptı kadın dogumcu pko ve guart var dedı dahılıye gt dedı ne dıyecek bılmyrm cook korkuyorum kotu bırsey dıyecek dıye :18::18::18::18::18::18:

geçmiş olsun cnm korkma haplara zaten alıştık en kötü ihtimal hap tedavisi verir ama sen gönlünü rahat tut rabbim dermansız dertler vermesin ...

günaydınnn dükkanı ben açayım bugün kimsecikler yok
benide uyku tutmadı heycandannn daha kırmızılarım gelmedii inşallahta gelmezzz:16::16:

Günaydııııııııııııııınnn,tükkanı ben eçıyım bu sabahh:)hoooopp işte anahtarda paspasın altındaa:)

Günaydın kızlarrrr. Nasılsınız bakalım bugüüüünnn. ben bugün ablama gitcem minik yeğenimi mıncıklamaya :) bir kaç gün yokum. Başakcım sakın bu cewo neden uğramıyo diye karalisteye alma beni :52:

$gnaydn07eu91ws2.webp

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar herkesin tüm dileklerini Rabbim bugğn kabul eder inşallah

Aminnn hurremim sultanım:)

MERHABALAR BU GÜNÜMÜZ HAYIRLI OLSUN GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMEK DİLEĞİYLE:nazar:

cewooo inşallah yeğenini severken sanada nasip olur canımmmm:16:
Günaydın kızlarrrr. Nasılsınız bakalım bugüüüünnn. ben bugün ablama gitcem minik yeğenimi mıncıklamaya :) bir kaç gün yokum. Başakcım sakın bu cewo neden uğramıyo diye karalisteye alma beni :52:

vayyy myhoşş kendin gibi şık bi günaydın olmuş vallaa:34:

Son düzenleme:
bende seni seviyomm pınarr iyi akşamlar......
bende seni aşkımmm benimmm:16:
güle güle canım sakın kafana takıp stres yapma :3::3::3::3:
valla devamlı tüfekhanedeyim ordan cıkmıyom geldimi diyee bakılım hayırlısı
güle güle kelebeğimmmm:)eşinle sana güzel bir akşam diliyorummm öptümmm seniiii:54:
saol canım ici ama hastanede gecti aksamımızz
sağol biz de seni seviyos bebşimmmmmmmmm
saol bitanem bende hepinizi seviyommmm:16::16::16:

bi mesajda yanlışlık yaptığım ve düzeltilmesi mümkün olmadığı zaman ööle yapıyom:9::9::9::9:
sen kaça kadar burdasın korkuyom sen gitçen diye
saol bitanem bende hepinizi seviyommmm:16::16::16:

süper bi paylaşım...aynı ben diyebilirim

saol canımm br yerden buldum beni anlattıgı icin seni anlatması hosuma gitti tatlımm

her yeni gün yeni bir umut:16:

benimkide çok çalışıyor 13 saat kadar haftada bir gün izini var o günüde değerlendiriyoruz ama dün hasta olduğum için anca markete kadar gittik geldik ..ama ramazanda 1 ay izinli bol bol geziyoruz... sizde her fırsatı değerlendirin gençlik birkez geliyor

saol canımm br yerden buldum beni anlattıgı icin seni anlatması hosuma gitti tatlımm
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

günaydın saracımmmm....aminnn aminn:)
ee ozaman büyün paso dilek dileyelimm:)

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar herkesin tüm dileklerini Rabbim bugğn kabul eder inşallah
evet yeşilimm aynı anda gelmişiz:)
inşallah bebeklerimizde aynı anda gelir:)beninmde 1 haftam var bakalım:18:

günaydın dolunaycım dükkanı birlikte açtıkk heeee :34:

Back
X