Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

allah razı olsun canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım. Kalbimizde ki önümüze gelsin.

insallah canım bende 1 bucuk yıllk evlıyım adetım duzensız mesela 2 aydr olmuorm sogan suyu falan ıcınce oluyodu onlada olmadı bnde ocak subat gıbı asılama yaptrcam olmazsa..

ohh iyi bari senin adına ben sevinsdmhem iftara davet ediliyosn hemde yemek yapmaya gitcen

kaynoş sana iftara gelse yardımam mı gelcek

ay bende pek kötüyüm sanki:44:ama naspiyim ya kaynoş deyince tüylerim ürperiyor

ama kocişlerin annesiiiiiiama bu kaka olmalarını gerektirmezz

başakçım 20 haftayla 22 hafta arası oluyor bana nasip olmadı okadarda yerini buldum gidicektim bebegimi 2 hafta kala gene kaybettim

inşallah bu kez nasib olur cnm bebeğini kucağına almaktaağlama annemm gel iftarı bende edek mutlu ol

5.0 mis netten baktim:18: tirstim amaaaaa
kiz basak kalbin niye kirildine didim annem ben sanaa
butun cadalozlugunla girmistin zaatii kk ya
cadalozz

bari sööleme başka topiklerde fink attığını.içinde kalsın. hemde en son buraya gelmiş
Saol canim korkma bisicik olmazzz ben hic korkmam
:18::18::18:

Basak karisi gel limonlu dondurma ismarliiimde barisakkk
:131::131::131:

bana laf yetiştiririken olmş tamda şahit olun
Karilarrr hepinize benden dondurmaa
:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::125: buda basak karisina anca doyar

Karilar bana musaade dus alip giyineyim
iftara gidiyommmm
sizi cok sewiyom firsat bulursam cepten taciz ederim
iki dakka mola ver be kadın arkadaşına da ayıp

canım sag ol bu lafım kulagım aküpe olucekumud allahtan vesvese şeytaqndan inan hiç duymamıştım vesvese gelince öle derim ozaman içimi rahatlattın sag ol bulafınla canımsın umudumuzu yitirmeyelim ozaman kardeşim işşallah emanetlerin senderdir
asl senin test yapman lazım

halası geldide yalanmı söölüyo nedir
kız vurma be canıa acımıştır garibin
inşallah bu kez nasib olur cnm bebeğini kucağına almaktaağlama annemm gel iftarı bende edek mutlu ol
ah topragam yakın olsa keşke ama nerde bu sene memlekete gelicem amasyaya tatile biraz havam degişsin degilmi
hem seviyom diyosun hem dövüyon olmuyo ama aglarım bak hem yalanmı söylüyüm pc tepesine kaydettim hep girdiklerim yerleri en sonda sizler varsınız diyet grubuna yazıyorum 2 yere rahim agzı yerine yazıyorum sonracıma başka bir yere daha yazıyorum toplam 6anca yetişiyom hem beni yemege çagırma sevaba giremezsin çarşamba vesile olucam oruca ozaman çagırda tam olsun ne var ne yok sıpam ne alemlerde oynuyodurda şimdi o isim düşündünmü yavruma

allah kabul ederse orucluyum kuzumm 12 yıldır tutuyorum hazırladım yemeklerımı masayıda actım esım bucukta gelcek dukkanı kapayıp bende burda okuyodum yazılrı senı gordum sevındım :)
Allah kabl etsn cnm.kendi dükkanınızmı var hayatım

acımz onun canı merak etme

amasya ya mı gitcen ohhhhbenm yerime de gezz. ben nisanda gitmiştim hasret giderdimdaha da kolay kolay gidemem

tam 6yer yazıyomşsun bayağı azmş ve en son buraya geliyomşsunnn.. senin bizden başka arkadaşlarında vardır oralarda kankanda varmı

teyzesi olişim uyuyor şu an. uyumasaydı tekmüklerdi beniismine şimdilik "EGE" diyoruz. fikrimiz değişmezse

ewet bıtanem kasap benım kocamm :) ama toptan restorantlara satıyoo bende et yemem vejeteryanımm :) nasıl bı ılskı dımı :) bıtanem ben cıkıyorum ıftar olucak bırazdan opuyorum snı yıne gırerım ıftardan sonra allaha emanet ol kuzummm

canım kurbandan sonra ablamın kzıının nişanı var hazirandad dügünü var:123::123::123::123:bakalım işte annem bayramdan sonra gel 2 hafta kal diyor baakalım belkim giderim belkim gitmem eşimi bırakasınm yok adamın işi çok agır eve geliyor inan yorulmuş vaziyette ben gitsemde yemekelrini hazırlara ama içim elvermiyo tek bıorakayım bakalım ama ya belkim giderim 2 haftalıgına belkim gitmem bir o gün gelsin rahmetli babamın mezarını ziyarete çok istiyorum gitmek eylülded bebeg vesile olucem eger erken 1o kilomu verirsem hemde bebeg vesile olurm bakalım zaman neyi gösteriyorkız herlkzin yeri ayrı biliyormusun ben kk sayesinde okadar dua yasin topladımki hatta kaç tanesiylede canlı görüştüm acılar bir oluncaseninde yazın dikkatimi çekti burda 2 arkadaşım tadıdık sevinç ve beydaglı anlıcagın ışıkları gördüm geldim diyelim sen bir başkasın topraam siz amasyada neder oturuyosunuz :44::44:

hemen pabucumu dama attın dimek paşagül hanım

afiyet olsun canım menün güselmiş
hadisko bacım ne alemlerdesin menüde ne var bebem
valla bacı dünden fasullem bide piirinç pilavım var yanına ya salata ya cacuk yapçem baklova üzeri donduyma var yemek sonrası yerim
ay ne alemlerde olayım anacım ramazanın tadını çıkarmaya çalışıoruss biraz başkala biraz sevinçle uğraşıorum ama artık eski atikliğim

kalmadı malum oruççç çok mülayim bi okadarda asabiyim yaklaşmayın dokanmayın hahah çok rahat geçti bugü norucum allahım

sonuna kadar tutmayu nasip etsin ay o değilde ilk gün cami doldu ikinci gün biraz daha azaldı bugün toplasan 20 kişi var yada yoktu üzüldüm yarın da doktora gidicem kulağım için sabah erkenden kalkıcammm sıra alayım baktırayım kafam çok ağırlaştı çok baskı var

Yogirt tatlisini tarifini ver bakem
bak yaa herkesten bişiler kapıo şuna bak ben hiç yapıomuyum (bi ara pasta çörek börek tatlı tarifine hayır demem.)

Basak karisi gel limonlu dondurma ismarliiimde barisakkk
:131::131::131:
nasıl geçicekse boğazınızdan

küstünüzmüüü yineeebende dondurma istiyomm
töbe töbe ramazn ramazan küsülürmü yaaaa ama donduyma varsa heran küsebilirim donduymalarımı adresime gönderebilirsin

Karilarrr hepinize benden dondurmaa
:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::125: buda basak karisina anca doyar

hıh şöle tehdidime gelemedin dimi hemen ısmarladın

Karilar bana musaade dus alip giyineyim
iftara gidiyommmm
sizi cok sewiyom firsat bulursam cepten taciz ederim
çok yeme formunu koru benim gibi 85-65-110 hehahahaah

kızlar hepınıze hayırlı ramazanlarr nasılsnzz?
saanada cnaım nerelerdesin kız aratıonuz illa kendinizi heee biz iyiyiz topikte terör estirioruzzz sende ne var ne yok

Canim makarna gibi kaynamis suya atmiyorum direkt tencereye soguk suyu koyup srhriyeyide atip hasliyoz cnm

Pasacim 175 boyum ve 63-65 kilo arasindayim

hayirli ramazanlar hayatim
illa araya sıkıştırcak ölçülerini sanki sordu

havamiiii bir ara koyacam resmimi diger karilar gordu sen eksik kalmissin

yok canim sart degil koymasanda oluyoo

gördükte noldu çok merak etme canım yaaa ahım şahım bişi değil :))))sadece 1,75 boyu 63-65 resimde 1,60 kilo 75-80 görünüo hahahahaha ayy ben müsade istiyeyim öpüldünüzz seviom kız seni cadııı:18::18::18::18:

hadıss nbr cnm dıger kızlar nerde yaa

ben iyiim canım sen nasılsın anam bunları boş bırakmaya gelmio illa başlarında durcam yine kaçmışlar sevinç iftara davetliydi diğerlerinden haberim yok bende pek giremedim girdiysem çok konuşmadım kimseyle kayıplardalar sen nerelerdesin varmı dğeişiklik bakimmm

yok canım ya 3 gunudr yıyıp ıcıp yatıyom bayrama kadar cok kılo alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…