Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

esınde cok bencılmış canm öle pat dıye mısafırmı getırılırmış eve Ne yaptın pekı:26::26::26:
canım sorma getirdigi erkek kardeşim başımla ama arkadaşınıda getiricekmiş allah tan işeri çıkmış gelemediler yemek varken getirmez yokken getirir benim kocada bir alem
merhabalar.. Birsey sorucam idrar testini yapmak için illa sabahımı beklemek gerekir gün içinde akşam falan yapsak saglıklı sonuç alabilirmiyiz acaba konu hakkında bilgisi olan varmı acaba????????? :/
canım ben hep dok karnım ayptım yap gitsin sabahı beklemeişşallah vardır
[sıze=3]cnm biz amasdya merkezden uzaktık. Suluova

Belkide akrabayız siz kimlerdensiniz

Biz telli oğullarından[/sıze]

bizde sefer ogullarıyız bebem dayım siizn ordan gelin aldı gelinimiz ordan yane çok fena yengemin anasını aglatıyormuş Bize uzak bi zamastanın köyündeniz bebem

esınde cok bencılmış canm öle pat dıye mısafırmı getırılırmış eve Ne yaptın pekı:26::26::26:
canım iptal ettik gelmiyorlar
merhabalar.. Birsey sorucam idrar testini yapmak için illa sabahımı beklemek gerekir gün içinde akşam falan yapsak saglıklı sonuç alabilirmiyiz acaba konu hakkında bilgisi olan varmı acaba????????? :/
dok karnınada olur ben hep öle yapmıştım işşallah vardır
[sıze=3]cnm biz amasdya merkezden uzaktık. Suluova

Belkide akrabayız siz kimlerdensiniz

Biz telli oğullarından[/sıze]

seferogullarındanız bebem biz dayınlar siisn ordan bir gelin aldılar yengeme kök söktüryomuşbiz amasyanın köyündeniz canım

yetercım yas kaç ne zamandır cocuk ıstıyorsun kı sende ben gıbı karalara bağlamıssın yazdıklarınla aslında benıde anlaytmış oldun ağzına sağlık

kızlar ben 36 yaşımdayımm 8 yıl bitmek üzre evliliğimde ve eliliğimin ilk günlerinden buyana hep çocuk sitiyoruz 28 yaşımda evlendim ben hiç korunmadık ve ilk ayımızda erkek infetilitesi olduğumuzu öğrendik 2 yıl eşim tedavi oldu aam sonuç alınamadı sonra 5 defa tüp bebek denedik ama olmadı çünki sorun sadece erkeke infertilitesi değildiiii benim yumurtalarım boş çıkıyordu bu sürelerde biz alternatif tıpdanda yararalandık ama olmadı

günadınlar en erken ben kalmışım sanırım

eeeeee ben geldim herkes nerdeeeeee:26::26: herzaman benim işim oluyodu giremiyorum şimdi boşum ama sohbet edecek kimse yok yahuuuu

Hadisko girmedi bugun doktora gidecekti ne oldu aceppp
:26:
gittim canım ilaç yazdı doktor iltihap kapmış haftaya tekrar kontrol edicek düzenli kullan dedi dr

ne olmuuuş böylee yaaaa sabaha geri dönmüş topik. gün boyu yazılanlar yok

hehe benszi çene çalarsanz böle olur saolun yönetici bey abilerim aslnda bu bi komploydu ben adam ttuttum ve yazılarınızı sildirdim heheheh çaka çaka hakket kafyı yemiş burası bende yermiyim acaaba

Gunaydin arkadaslar benim kirmizilar nihayet tesrif ettiler bat veriyorum 28 Agustos

gece tesfir etti oruc tutamicam bir kac gun

günaydın kızlaaaaaaaaaar

herkese serin ve ılık ılık esen rüzgarlı bi gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…