canım sorma getirdigi erkek kardeşim başımla ama arkadaşınıda getiricekmiş allah tan işeri çıkmış gelemediler yemek varken getirmez yokken getirir benim kocada bir alemesınde cok bencılmış canm öle pat dıye mısafırmı getırılırmış eveNe yaptın pekı:26::26::26:
canım ben hep dok karnım ayptım yap gitsin sabahı beklememerhabalar.. Birsey sorucam idrar testini yapmak için illa sabahımı beklemek gerekir gün içinde akşam falan yapsak saglıklı sonuç alabilirmiyiz acaba konu hakkında bilgisi olan varmı acaba????????? :/
[sıze=3]cnm biz amasdya merkezden uzaktık. Suluova
Belkide akrabayız siz kimlerdensiniz
Biz telli oğullarından[/sıze]
canım iptal ettik gelmiyorlaresınde cok bencılmış canm öle pat dıye mısafırmı getırılırmış eveNe yaptın pekı:26::26::26:
dok karnınada olur ben hep öle yapmıştım işşallah vardırmerhabalar.. Birsey sorucam idrar testini yapmak için illa sabahımı beklemek gerekir gün içinde akşam falan yapsak saglıklı sonuç alabilirmiyiz acaba konu hakkında bilgisi olan varmı acaba????????? :/
[sıze=3]cnm biz amasdya merkezden uzaktık. Suluova
Belkide akrabayız siz kimlerdensiniz
Biz telli oğullarından[/sıze]
canım benim olur mu hiç öyle şey nefes varsa umut hep vardır. Ben de 12 yıllık evliyim ve 37 yaşındayım asla pes etmiyorum. Yüce rabbim hayal ettiriyorsa nasip de edecektir. Bizde herkes gibi meleklerimize kavuşacağız.
yetercım yas kaç ne zamandır cocuk ıstıyorsun kı sende ben gıbı karalara bağlamıssınyazdıklarınla aslında benıde anlaytmış oldun ağzına sağlık
karılar topke noldu yaaaaaaaaaaaa gerilemişşşşşşşş
Sitede yapilandirma var diyip duruyordu girmiyordu bir hirdik
gittim canım ilaç yazdı doktor iltihap kapmış haftaya tekrar kontrol edicek düzenli kullan dedi drHadisko girmedi bugun doktora gidecekti ne oldu aceppp
:26:
ne olmuuuş böylee yaaaa sabaha geri dönmüş topik. gün boyu yazılanlar yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?