Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlarhayırlı,sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum hepimize

günaydın kızlarhayırlı,sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum hepimize

günaydın kızlar
herkese serin günler diliyorum çünkü bu gün çok sıcakk

günaydın kızlaaaaaaaaaar

herkese serin ve ılık ılık esen rüzgarlı bi gün diliyorum

günaydınlarrrrrrrrrrrrr

Gunaydin arkadaslar dileklerinize aynen katiliyorum
ewimi supurdum sildim toz aldim nevresimleri yikadim serdim
simdide visne receli yapacam eee hadi gelinde fisne temizleyek

Gunaydin arkadaslar dileklerinize aynen katiliyorum
ewimi supurdum sildim toz aldim nevresimleri yikadim serdim
simdide visne receli yapacam eee hadi gelinde fisne temizleyek
kolay gelsin şekerrr...ayyyy çok severim fişne reçelini böyle mayhoş mayhoşşşş ımmmmmmmmmmm olsada yesem

ben sevincin benle iyi geçindiği zamanlara gidiyorumşööle şubat mart nisan aylarına falan

kolay gelsin şekerrr...ayyyy çok severim fişne reçelini böyle mayhoş mayhoşşşş ımmmmmmmmmmm olsada yesem
Ayyy gonderim hayatim fisne recelimden sekere yatirdim simdi aksama kaynatacam

klima karşısında fişşne temzlemekte başka olur

ben sevincin benle iyi geçindiği zamanlara gidiyorumşööle şubat mart nisan aylarına falan

ben senlen herzaman iyi geciniyom
sen bana satasiyon yoksa ben seni sewiyom

o mahur beste çalar müjganla biz ağlaşırrızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kk yine kafayi yidi haaa

ıyıyım hayatım ama kendımı azcık hamıle gıbı hıssetseydım barı daha ıyı olurdum adetımın elı kulağında kaldı 4 gun ben kırmızıları beklıyom umudum yok ama uzulmuyomda oruclarım kalmıcak dıye sevınıyom bayrama ısterım artık hedıyemı allahtan sen napıyon kuzum basak karısı sen nasılsın arazı oldun ıyıce

selam fıstıklar doktora gittik dün bebişimi gördüm bize el salladı:) ama cinsiyetini bidahaki aya öğrencekmişiz, bugünde kan verdim cuma sonuçlar için gitcez yine, ultrasondan ensesinede baktı normal dedi inşallah herşey güzel olur,Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

eee ne oldu anlamadim
ne kadarda uysal masummuşsun demek istedim. o günlere bakıp ağlıyoruz müjganla biz

aa deli karıya bak ortadan fırt fırt kaybolan sensin

oruç değilsen benhde sana çaya geliyodum üstümü giyindim

oyy yavrum benmmmmmmmm..

benmki 5 aylık oldu bi ere bilem el sallamadı. dur ben bi dahakine sorayım ona

ne kadarda uysal masummuşsun demek istedim. o günlere bakıp ağlıyoruz müjganla biz

aa deli karıya bak ortadan fırt fırt kaybolan sensin

oruç değilsen benhde sana çaya geliyodum üstümü giyindim

yok ya ben hep burlardayım bacım bı dun gıremedım orucum canım ama tahmını haftasonu orucsuz gunlerım baslıyo yıende cıkge senın ıcın özel hazırlarız cayı sen ıcersın ben bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…