canım ya akşam akşam perişan ettin beni valla. Bu kadar mı güzel anlatılır her ay yaşadıklarımız.üstelik dr.bana 2 tüp de tıkalı imkansız dediği halde her ay bekliyo insan mucizeyi. şimdi ben ayın 14ünden beri dua edip bekliyorum 2 tane embriyo transfer edildi. Perşembe günü test günü hem biran önce gelsin de güzel bir haber alayım diyorum. Bir taraftanda hiç gelmesin diyorum.inşallah benim bebeklerim benimle birliktedirve hayırlısıyla kucağımıza alırız.
Kurban olduğum yaradan tez zamanda senide bebeklerine kavuştursun canım.
pc nin başına geçtim içimden gelenlerin küçücük bir bölümünü yazdımmmmm canım benim inşşşşş güzel haberler alırsın inşşşş ikizlerin olur sağlıkla büyütürsğün [sıze=3][/sıze]
Offf mahvettin beniiii rabbim duyuyor bu mubarek gunde sesimizi haktan hayirlisi canim olacak kucaklarimiz dolacak sadece zamani var sabir sabir sabirr
ah ah insanın canı herşey istiyor ama yiyemiyorki benim gibi
Yeterim üzülme bebem ya vardır rabbimin bir bildigi eşin nasıl oldu bu arada:44::44:
inşş bebeğim ama ne bleyim sanki geç kalmışım gibi geliyor her şeye
inşş bebeğim ama ne bleyim sanki geç kalmışım gibi geliyor her şeye [sıze=3][/sıze]
inşş bebeğim ama ne bleyim sanki geç kalmışım gibi geliyor her şeye
Benim sinirleirm tepemde he eşim kardeşimi arkadaşını getiriyor oda iyi ama insan erken aardaa der hanım yemek hazırla misafir var diye dedi ben şimdi iftara 20 dakika vatr ne yapayım yemeklerin hepsinden bir tabak var akıl verin bana ya sinir oluyorum böyle yapmasına geçende böyle yaptı anam agladı yemek yetiştiircem diye
merhabalar.. birsey sorucam idrar testini yapmak için illa sabahımı beklemek gerekir gün içinde akşam falan yapsak saglıklı sonuç alabilirmiyiz acaba konu hakkında bilgisi olan varmı acaba????????? :/
demek eşin kasap ve sen et yiyemiyosunnnewet bıtanem kasap benım kocamm :) ama toptan restorantlara satıyoo bende et yemem vejeteryanımm :) nasıl bı ılskı dımı :) bıtanem ben cıkıyorum ıftar olucak bırazdan opuyorum snı yıne gırerım ıftardan sonra allaha emanet ol kuzummm
cnm biz amasdya merkezden uzaktık. suluovacanım kurbandan sonra ablamın kzıının nişanı varhazirandad dügünü var:123::123::123::123:bakalım işte annem bayramdan sonra gel 2 hafta kal diyor baakalım belkim giderim belkim gitmem eşimi bırakasınm yok adamın işi çok agır eve geliyor inan yorulmuş vaziyette ben gitsemde yemekelrini hazırlara ama içim elvermiyo tek bıorakayım bakalım ama ya belkim giderim 2 haftalıgına belkim gitmem bir o gün gelsin rahmetli babamın mezarını ziyarete çok istiyorum gitmek eylülded bebeg vesile olucem eger erken 1o kilomu verirsem hemde bebeg vesile olurm bakalım zaman neyi gösteriyor kız herlkzin yeri ayrı biliyormusun ben kk sayesinde okadar dua yasin topladımki hatta kaç tanesiylede canlı görüştüm acılar bir olunca seninde yazın dikkatimi çekti burda 2 arkadaşım tadıdık sevinç ve beydaglı anlıcagın ışıkları gördüm geldim diyelim sen bir başkasın topraam siz amasyada neder oturuyosunuz :44::44:
[sıze=3]melekcim napıyon kuzum senin test tarihi ne zamandı 26sımı:18:[/sıze]
evet canım perşembe büyük gün inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz da hayırlı haberler alırız.
inşallah yaa bana olacak gibi geliyo ama neden geçenki testte olumsuz çıkmştıki:18:erkendi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?