evet tatlım ööel diyolar kızlar daha geç hareketleniyomş.
Açken çok hareket ediyo bunu fark ettim. Sende görürüsün. Karnın acıkınca onun pıt pıtından duramıyosun. Zorla sana yemek yediriyo.
Benmki karnım acıktığında, çişim geldiğinde bide yüzüstü yattığımda çok hareket ederartık yüzüstü yatmıyom tabii
ay yunus sesini bulamadım ben yaaaaaaa...
Bende bugün elevit kullanmaya başladım da sabah öğürdüm ya midenm kalktı elevitten mi acaba
Hayirlisi canim dualarim seninle
Ayyy maasallah cnm gozunaydin darisi kucagina almaya..
AMİN SEVİNÇÇİM SİZDEN BÖLE ŞEYLER DUYUNCA MUTLU OLUYORUM KUZUM DARISI SANA İNŞALLAH YAP Bİ KIZ SENDE BEKLİYOZ
sevinç kız naber geleceğe dön artık
çakmaktaşın karısına benzemiyonmu sen:26:
benziyosan rahat tanırım seni
evet ben hepciciydim sen coştun sonradan:26:
Hayirlisi canim dualarim seninle
Ayyy maasallah cnm gozunaydin darisi kucagina almaya..
AMİN SEVİNÇÇİM SİZDEN BÖLE ŞEYLER DUYUNCA MUTLU OLUYORUM KUZUM DARISI SANA İNŞALLAH YAP Bİ KIZ SENDE BEKLİYOZ
Insallah canim hayirlisiyla aminnn doktor okey verdi ama ben tirsiyom:18:
amin ablacım darısı size inşallah, ramazan nasıl geçiyo ablacım mukabeele yapıyomusun ben başlıyamadım daha ya kızıyorum kendime, işten eve zpor atıyorum kendimi ev işi derken yoruluveriyom kalıyo
dondum dondum
taam oyle olsun kizzz kac kilo aldin dogru soyle gobus resmi goremez olduk
açtım yunus sesini korkunç gibi
5
bu kez kendimle koycam göbüşü tek değil
YOK YOK TIRSMA İLK BAŞ BENDE KORKTUM AMA ALIŞIYOSUN HEMEN, DİNLE BAK KENDİNİ KAPTIR ÖLE RAHATLATIYOKİ, BEBİŞİN İÇİN TATLIM MMMUCKS
[ı] ramazan güzel geçiyo dişimden ameliyatlı olduğumiçin henüz oruca başlayamadım
mukabele yapmıyorum canım ama biraz iyi hissedeyim kendimi yarım kalan hatimim var onu okuyup bağışlayacam
[/ı]
dişin ne kadar sürcek bööle acıyomuramazan güzel geçiyo dişimden ameliyatlı olduğumiçin henüz oruca başlayamadım
mukabele yapmıyorum canım ama biraz iyi hissedeyim kendimi yarım kalan hatimim var onu okuyup bağışlayacam
YOK YOK TIRSMA İLK BAŞ BENDE KORKTUM AMA ALIŞIYOSUN HEMEN, DİNLE BAK KENDİNİ KAPTIR ÖLE RAHATLATIYOKİ, BEBİŞİN İÇİN TATLIM MMMUCKS
O basak karisiyla belinay golgelerinden korkarlarrrr
:18:
çakmaktaşın karısına benzemiyonmu sen:26:
benziyosan rahat tanırım seni
benzemem mı bızzat kendısıyımharbı nasıl buluşcaz kız bız senle once bıyerlerde gorem barı ben senı
o basak karisiyla belinay golgelerinden korkarlarrrr
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?