Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amin ama yapmayın böyle ağlamayın ben zaten çok sulugözlüyüm biz birbirimize destek olucazki dertlerimiz azlsın..
kızlar ben çıkıyorum şimdi eşim geldii..
bak görüyormusun bir eşe sattı beni öyle olsun bakalım git bulursun beni burda
canım bende öle düşünüyorum nasip bakalım

gittin gidemedin he cazibem etkiledi seni degilmi

[CO LOR="#FF0000"] Merhaba Aşkım , biraz otur şöyle dinle nelerden bahsedeceğim bak şimdi ; Şey ! Bir oğlumuz olsun.. Hani şöyle mis gibi koksun. Uykumuzu kaçırsın hep. Beraberce uyutmaya çalışalım O'nu. Sen yorulma diyeyim sana ve alıp ben sallayayım.. Hıh , Onu uyutayım derken kendim uyuyayım.. Tebessümlerle gel ört üzerimizi.. Sabah işe geç kal apar topar yolcu edeyim seni. Ne bileyim hani ; Akşamları hep farklı farklı birbirinden güzel çikolatalar getir bize. Babam ! desin kapı sesini duyunca.. Sen gelince sarılsın omuzlarına , hani benim çikolatam deyince.. Unutmuş gibi yap , boynunu büksün.. Ardından , Sana sarılayım , içime çekeyim kokun yerine oğlumuzdan sana sinen mis gibi bebek kokusunu.. Mutluluk takvimimiz hep şunlardan ibaret olsun , İlk dişi çıktığında evi bayram havasına verelim, Emeklemeyi bıraktığında bir parti düzenleyelim aramızda.. ve Hani derdim ya ilk anne diyecek diye , Varsın ilk baba desin senden daha çok sevineyim çaktırmadan.. Sarılalım oğlumuza. Herşeyimiz O olsun. Yine gece olsun uyut onu gel yanıma , Bakayım sana , uyuya kalalım.. Tam dalmışken bir ağlayış sesi uyandırsa tekrar bizi.. Herkes gülüşünü yanaklarını gözlerini herbirşeyini sana benzetse ve gurur duysam ikinize bakıp, ona baktıkca seni görsem, babasının oğlu desem. Bazen kıskansam sizi beni sevmediğinizi düşünsem sen bakışlarımdan anlasan sen benım kadınımsın diyip sarılsan bana oğlum hep böyle görse bizi ve onu alsak aramıza öyle uyusak.. O büyüdükçe bizde büyüsek onunla hep.. Yeniden çocuk olup , büyüsek olmaz mı ! ((43: [/COLOR]

demişti ya benm kaynoş 10 günlüğüne geliyosa 1 ay kalır diye heralde zamanı dolmak üzeredir inşalllah gelir olmazsa polisi ararız

ne korkuyon ziyaretçiden

Kizzz senin kocis ne zaman geliyoo bugun buralardaydin
bu arada polisi arayalim jandarmayida zavalli sessa ramazan sonuna kadar kalir zaaaar
:18::18:

benim ben sewinc nerde oldugumu unuttunmu kariiiiii
kahramanmaras b12 eksikligi badladi zaaar sende elevit iyi gelir

hıı evet bugün elevite başladım hafızam gelir sevinç i w ile yazınca hatırladm

sen çay iç bis dondurma yimeğe gidiyos hemde limonlugel beraber gidek

hıı evet bugün elevite başladım hafızam gelir sevinç i w ile yazınca hatırladm

sen çay iç bis dondurma yimeğe gidiyos hemde limonlugel beraber gidek

Senin kocis kac vardiyasindaki bu arada saol tatlim burasi k.maras her cesit dondurma buzlukta mevcut sen gel bibaber yiyek

Duman nasilsin hayatim ben test yaptirmistim ya protein s.c homosestein felan 6-7 tane testimin sonuclari cikmis doktorum onemlin bisi yok demis izin donusume randevu verin demis bende sevindim

Son düzenleme:
kızlarrr pas lekesini çıkaran bişey varmıı..yepyeni bluzum pas olmuş yaa....TEMİZLİK ANNESİ,TEMİZLİK ANNESİ söyle bana pas lekesini ne çıkarır bu devranda... gerçekten soruyorum ama daha bir kez giymiştim...

Son düzenleme:

Canim tuzlu limon suyu ile ovuluyormus kumas penyemi pamuklumu kumasin cinsi onemli

kız ben fişne reçeli yapmadım hiçç
kayısı gül çilek yaptımm
vişneyi kayınannem yapar verir
bi bilgim yok ama limonu ocaktan indirmeye yakın damlatırım ben
o temiz evine yarın hamiş olarak dönde yayıl bi güzelll
hadi hayırlsı
senden çok ben hayecanlıyım senin adına

Seninde ellerine saglik bende sabah kalkinca ilk is dip bucak girmek oluyoooo
bende yrın gircem dip bucak
oruçlu değilim ya nasılsa yaparımm
ama kocişim uyucak bakalım yetiştiririim inşallahh
hepmiz aynıyız paşacımm
bak sevinç ve bende andık bu gün yavrularımızıı
allahımm bunların acısını yeni yavruceklerimizle dindirsinn
unutmaki hep daha kötüsü var
en azından hamile kalabiliyosunn devamı gelmiyo sadece
bak ben 7 yıldır bekliyom hamiş olmak için hamiş kalsamda sonu gelecekmi belli değilll
mahvettin bizi yeter abla yaaaa
bizde eşimle böle hayaller kurarız uyumadan öncee
ağlattın benii
allahım yaşatsın bizlerede anne baba olmayııı
19:54 yimeemizi yidik cay iciyozzz gel buyurrr
işini erkenden halletti hatun
Duman nasilsin hayatim ben test yaptirmistim ya protein s.c homosestein felan 6-7 tane testimin sonuclari cikmis doktorum onemlin bisi yok demis izin donusume randevu verin demis bende sevindim
hadi gözün aydın
bişiyin yokmuşşş doktora göre
hadi bakalımm sende start ver de hep beraber tedavi olalımm

Son düzenleme:
kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrr
çok sevinçliyimmmmmmmmmmmmm
son iğnemi 21,15 itibariyle vurulmuş ve bitirmiş bulunmaktayımmm

inşallahh sadece çatlatma iğnesi verirse o kaldıııı
bu ayki eziyetim bitti şükürrr

Canim tuzlu limon suyu ile ovuluyormus kumas penyemi pamuklumu kumasin cinsi onemli

penye canım,ne güzel yıkadım fazla sıkmadan serdim heralde çamaşır ipinin plastiği sıyrılmış ve içindeki telin pası çıkmış..deneyim bakim işe yarıcakmı:26:

hadi gözünaydın kurtuldun canım inşaallah bir dahaki aya gerk kalmaz..eros sen bu topiğin temizlik annesi değilmiydin neden cevap yazmadın mesajıma aşkolsun...

Son düzenleme:
hadi gözünaydın kurtuldun canım inşaallah bir dahaki aya gerk kalmaz..

inşallah demekle beraber hayırlısı da diyorumm canımm
neyin hakkımızda hayırlı olacağını bilmiyoruz

kurtuldum evet çok eziyetti bu iğnler
hem maddi hem manevi hemde bedeni olarak ömrümden ömür gitti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…