Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

haklısın canım herşeyin hayırlısı..bak ben tam 7 kez hamile kaldım ama hala kucağım bomboş,ne hayal kırıklıkları yaşadım ,ne kadar çok ağlayıp üzüldüm bir ben bir ALLAH ım biliyor tabi benimle birlikte eşimde aynı acıları yaşadı..hem maddi,hem manevi,hem ruhen,hem bedenen o kadar yıprandıkki o yüzden artık her şeyin hayırlısı diyorum,hamdolsun.. olacaksa mutlaka olur ama olmuyacaksada ne yaparsak yapalım olmuyor işte(zamanın geçmeside cabası..

neyse canım ben çıkıyorum iyigeceler..

Son düzenleme:

canım haydı gecmış olsun ınşallah cok guzel olur hersey

hadi gözünaydın kurtuldun canım inşaallah bir dahaki aya gerk kalmaz..eros sen bu topiğin temizlik annesi değilmiydin neden cevap yazmadın mesajıma aşkolsun...

canım eşimin işi itibariyle biliyorumki pas lekesi asitte çözünüyor
evde en kolay bulabileceğin asitte limonn ,,? Limondan bi dilim kes ve bunu tuza batır. Daha sonra lekenin üstüne çitiler gibi bunu sür. Limonu tuzuyla lekenin üstünde bırak (1-2 saat kadar). Yaklaşık 4-5 saat beklettikten sonra çamaşır makinasında yıka..
ama eğer bluzun koyu renk yada limondan etkilenecek bi renkse,mutlaka görünmicek bi yerinde dene önce
mahvolmasın
ayrıca kosla vanish de (sıvı olanı) güzel leke çıkarıyor
yada domestosun mor şişede leke çıkarıcısı var renkliler içinn
mesajını gördüm ama sevinç cevaplamışş ondan cevaplamadım

kızlarrr aranızda asılama yaptıran varmı.. ben bu ay asılama yaptırabılırım de ama kocısım cok yoğun calışıyo o spermlerını musait olduğu br zamanda verebılırmı nasıl oluyor bu işler yaptıran arkadaslar bır aydınlatıversınler hele.. bıde ıse yaradımı bu asılama metodu onuda deyıverın

aynen katılıyorum sanaaaa
bende hiç hamiş kalaamadım ilk bebeğimden sonraa
hayırlısı canımm
canım haydı gecmış olsun ınşallah cok guzel olur hersey
hepimiz için öle olsunnn

kız dur daha
herşeyin başındasın ne aşılamasııı
bekle bakalımm öncee
bi ilaç tedavilerinden bişey çıkmazsa denersinn
noldu ne bu acele

yeter sekerım bır senedır bebek hasretıyle yanıyom ee zaten herseyı denedım kı ben klomenıde doktor yumurtaları arttırıp aşılama yapmak ıcın verdı.. bu ayda yumurtam vardı ama olmadı sanırım cunku adet olcak gıbı hıssedıyom hıselrımde hıç yanılmadım bu ugne kadar:2::2:

ellerinize saglik hayatim ohhh bayilirim misss gibi ewe insallah yarin guzel haberler alip ewinde salinirsin:13:

sağol canım benim inşallah ama yaklaştı ya beni iyice korku sardı sevinç ama hayırlısı allahtan.

Bu arada fotoğrafıda gümbürtüye gitti canım baya fitsin maşallah.çok güzel çıkmış.

ahh be gülüm 1 senede ne denedinki ben 7 yılda henüz aşılamaya gelemedimmm
ben 7 yıldır yanıyorum cayır cayır ama herşeyin zamanı var
ne denedinki daha sadece klomen kullandın
daha ne ilaçlar ne iğneler var aşılamaya gelene kadar
klomen başlangıç bile sayılmıyor kiii
anlıyom beklemek istemiyosun ama aşılamada daha farklı ilaçlar kullanılıyor diye biliyorum

oo bey daglı gelmiş hoş gelmiş akşım benim nasılsın sevişemiyorz bu aralarmlxkysen nasılsın bacım sesin çıkmıyor
Yarınbüyük gün saat kaçta belli olucek

sağol canım çok heyecanlıyım valla. Gün saydım şimdide yarın test yaptırasım yok olumsuz bişi olur diye korkuyorum.

Yarın sabah kan vereceğim öğlenden sonra sonucu alırım herhalde

valla sımdı sen böle deyınce evet bısey yapmamısım anladım ama bende sadece hormon sorunu vardı uc aydır ılaç tedavısıyle onları yoluna koydum. yumurtlamada felan bır sıkıntı yok o yuzden benım kullanabıleceğim baska bır ılaçta yok. esımın de ılerı hareketlı yuzde yırmı yavas hareketlı yuzde onaltı toplam yuzde otuzaltı test sonucu var. o yuzden doktor bu ay kendılığınden olmazsa onumuzdekı ay asılama denıycez dedı. ben coğul gebelıkte ıstedığım ıcın ya nı ıkız tekız farketmezo yuzden klomen tedavısı verdı bu ay gıttığımde klomen bır sonrakı aya etkı eder dedı onumuzdekı ay bırde fazla yumuran olur dedı catlatma iğnesı vurup asılama denerız dedı. doktorumda ben gıbı kestırmeden gotme taraftarı heralde. cunku kullanabılceğim bır ılaç yok sorun kalmadı cok sukur hormonlar yoluna gırınce pekı senın problemın ne yumurtlama sorunun var anladığım kadarıyla iğne felan demışssın. canım benım ınşallah bu guzel gunler hatrına rabbım hepimizin yuzunu guldursun

klasik sorunum hormon tatlımm hemde prolaktin senin gibi
ama şimdik pko olduğumu öğrendik
bence doktorun fazla acele ediyoo
bak bende hormon problemi yaşıyorum ama doktorum henüz onlar için erken
ilaçlar varken gerek yok diyor
aşılamanın doğaldan pek bi farkı yok
sadece süpermenleri ayıklıyolar bildiğim kadarıyla fazla acele ediyosun canımm
bekle hayat karşına ne zaman ne çıkarır bilinmezz
şimdi istiyosun ama doğla olma şansın varken neden aşılama yaptırıcan
yıpranacaksın boşuna sonucu iyi olursa güzelde
ya tutmazsa ,,, o boşluğu nasıl atlatıcann şimdiden bu psikolojidesinnn
ilaçlar zaten çoğu zamn sorun için değil yardımcı olmak için kullanılıyorr
bence beklemelisin ama karar seninnn yinede
inşallah hakkında hayırlısı olurrr

benım aynı zamanda troıd sorunumda vardı canm ama değerler normale dondu cok sukur. prolaktınımede her ay baktırıyorum nolur nolmaz dıye. ama bılmıyorum doktorun dedığıne ıtıraz edersemde sonra keske deneseydım derım. o yuzden eğer yapmayı uygun gorurse ıtıraz etmem. zaten bılıyorum tutma ıhtımalı doğal yolla olandan cok fazla değil. ama ıcımde kalmasın dıye denerım. sonra zaten yapacak bısey yok oluruna bırakırım rabbım ne zaman ısterse o zaman verır

canım benim hiç zaman kaybetme dr. Ne diyorsa onu yap yarın neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Bak ben tedavinin başında her şey normal dediler 1 yıl içinde tüpler tıkandı yumurta sorunu çıktı o yüzden hiç daha erken diye düşünme çnkü sabah kalktığımızda erken dediğimiz şeyler için geç olabiliyor

Duman nasilsin hayatim ben test yaptirmistim ya protein s.c homosestein felan 6-7 tane testimin sonuclari cikmis doktorum onemlin bisi yok demis izin donusume randevu verin demis bende sevindim

cnm hadi gözün aydın pıhtılaşma varsa da en hafifi çıksın da bari rahat et sen.... yinede hamile kalınca neler yapılması gerektiğini konuşursunuz sıkı bi takiple başlamış olursun inş...

haklısın cnm valla bende ne gerekıyosa yapcam en azından yapsaydım demem ılerde elımden gelenı yaptım derım.. ınşallah tez mujdelı haberler verebılırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…