Ayyy hadi cnm gozunaydinkızlaarrrrrrrrrrrrrrrrr
çok sevinçliyimmmmmmmmmmmmm
son iğnemi 21,15 itibariyle vurulmuş ve bitirmiş bulunmaktayımmm
inşallahh sadece çatlatma iğnesi verirse o kaldıııı
bu ayki eziyetim bitti şükürrr
Insallah canim sende saglikla bebegini kucaklarsin dua ediyorum..haklısın canım herşeyin hayırlısı..bak ben tam 7 kez hamile kaldım ama hala kucağım bomboş,ne hayal kırıklıkları yaşadım ,ne kadar çok ağlayıp üzüldüm bir ben bir ALLAH ım biliyor tabi benimle birlikte eşimde aynı acıları yaşadı..hem maddi,hem manevi,hem ruhen,hem bedenen o kadar yıprandıkki o yüzden artık her şeyin hayırlısı diyorum,hamdolsun.. olacaksa mutlaka olur ama olmuyacaksada ne yaparsak yapalım olmuyor işte(zamanın geçmeside cabası..
neyse canım ben çıkıyorum iyigeceler..
Saol hayatimsağol canım benim inşallah ama yaklaştı ya beni iyice korku sardı sevinç ama hayırlısı allahtan.
Bu arada fotoğrafıda gümbürtüye gitti canım baya fitsin maşallah.çok güzel çıkmış.
:18:heyecanla bekliyoruz hayirli haberlerle gel insallah..sağol canım çok heyecanlıyım valla. Gün saydım şimdide yarın test yaptırasım yok olumsuz bişi olur diye korkuyorum.
Yarın sabah kan vereceğim öğlenden sonra sonucu alırım herhalde
iyi geceler canım ben de yazdıklarınızı okudum yeter le paşam mahvetti beni bu gece zaten 20 gündür her tür hormonu alıyorum ağla ağla içim çıktı ben de gidip yatayım bari.
saol hayatim insallah hayirlisiyla:18:cnm hadi gözün aydın pıhtılaşma varsa da en hafifi çıksın da bari rahat et sen.... yinede hamile kalınca neler yapılması gerektiğini konuşursunuz sıkı bi takiple başlamış olursun inş...
inşallahhhhhhh canım inşallahhhh
kızlar hayırlı sahurlarrrr
yter abla msjını beğendim ama hepsini okuyamadım[CO LOR="#FF0000"] Merhaba Aşkım , biraz otur şöyle dinle nelerden bahsedeceğim bak şimdi ; Şey ! Bir oğlumuz olsun.. Hani şöyle mis gibi koksun. Uykumuzu kaçırsın hep. Beraberce uyutmaya çalışalım O'nu. Sen yorulma diyeyim sana ve alıp ben sallayayım.. Hıh , Onu uyutayım derken kendim uyuyayım.. Tebessümlerle gel ört üzerimizi.. Sabah işe geç kal apar topar yolcu edeyim seni. Ne bileyim hani ; Akşamları hep farklı farklı birbirinden güzel çikolatalar getir bize. Babam ! desin kapı sesini duyunca.. Sen gelince sarılsın omuzlarına , hani benim çikolatam deyince.. Unutmuş gibi yap , boynunu büksün.. Ardından , Sana sarılayım , içime çekeyim kokun yerine oğlumuzdan sana sinen mis gibi bebek kokusunu.. Mutluluk takvimimiz hep şunlardan ibaret olsun , İlk dişi çıktığında evi bayram havasına verelim, Emeklemeyi bıraktığında bir parti düzenleyelim aramızda.. ve Hani derdim ya ilk anne diyecek diye , Varsın ilk baba desin senden daha çok sevineyim çaktırmadan.. Sarılalım oğlumuza. Herşeyimiz O olsun. Yine gece olsun uyut onu gel yanıma , Bakayım sana , uyuya kalalım.. Tam dalmışken bir ağlayış sesi uyandırsa tekrar bizi.. Herkes gülüşünü yanaklarını gözlerini herbirşeyini sana benzetse ve gurur duysam ikinize bakıp, ona baktıkca seni görsem, babasının oğlu desem. Bazen kıskansam sizi beni sevmediğinizi düşünsem sen bakışlarımdan anlasan sen benım kadınımsın diyip sarılsan bana oğlum hep böyle görse bizi ve onu alsak aramıza öyle uyusak.. O büyüdükçe bizde büyüsek onunla hep.. Yeniden çocuk olup , büyüsek olmaz mı !(( 43: [/COLOR]
ramazanın sonuna kadar kalan , bayramıda geçirirKizzz senin kocis ne zaman geliyoo bugun buralardaydin
bu arada polisi arayalim jandarmayida zavalli sessa ramazan sonuna kadar kalir zaaaar
:18::18:
niye k.maraş belediyesi her k.maraşlı vatandaşın ücretsiz dolaplarımı dolduruyoSenin kocis kac vardiyasindaki bu arada saol tatlim burasi k.maras her cesit dondurma buzlukta mevcutsen gel bibaber yiyek
çokl şükür artık geriye kalan kociş sana ne bırakcakkızlaarrrrrrrrrrrrrrrrr
çok sevinçliyimmmmmmmmmmmmm
son iğnemi 21,15 itibariyle vurulmuş ve bitirmiş bulunmaktayımmm
inşallahh sadece çatlatma iğnesi verirse o kaldıııı
bu ayki eziyetim bitti şükalankürrr
birsen kim:44::44::44::44:sen kimsin:44::44:avatarın ne hoş:44::44:birsen kuzum nbr
ilk defa sana yürekten katıldımCanim bugun buyuk gun hakkinda hayirlisi ne ise o olsun.
Mubarek gunlerde guzel haberler verirsin insallah.Amin.
yter abla msjını beğendim ama hepsini okuyamadımzaten fırt fırt ağlıyorum bu aralar dayanamadım msja yine de sağol
ramazanın sonuna kadar kalan , bayramıda geçirirbayram sonuna kadar bekliyek bakak
niye k.maraş belediyesi her k.maraşlı vatandaşın ücretsiz dolaplarımı dolduruyo
sevinç böcekim kocam 2 günlük izinde. dünde evdeydi ama uyurken girdim gündüz. akşamda masaüstü pcden girmştim. bugünde evde
sizin klimanız varsa bizimle evde bilumum pc aletlerimiz var. masaüstü, dizüstü, tablet, cep bilgisayarı, koltuk altı bilgisayarı vs vs. saydırma şimdi
kız ben fişne reçeli yapmadım hiçç
kayısı gül çilek yaptımm
vişneyi kayınannem yapar verir
bi bilgim yok ama limonu ocaktan indirmeye yakın damlatırım ben
o temiz evine yarın hamiş olarak dönde yayıl bi güzelll
hadi hayırlsı
senden çok ben hayecanlıyım senin adına
bende yrın gircem dip bucak
oruçlu değilim ya nasılsa yaparımm
ama kocişim uyucak bakalım yetiştiririim inşallahh
hepmiz aynıyız paşacımm
bak sevinç ve bende andık bu gün yavrularımızıı
allahımm bunların acısını yeni yavruceklerimizle dindirsinn
unutmaki hep daha kötüsü var
en azından hamile kalabiliyosunn devamı gelmiyo sadece
bak ben 7 yıldır bekliyom hamiş olmak için hamiş kalsamda sonu gelecekmi belli değilll
mahvettin bizi yeter abla yaaaa
bizde eşimle böle hayaller kurarız uyumadan öncee
ağlattın benii
allahım yaşatsın bizlerede anne baba olmayııı
işini erkenden halletti hatun
hadi gözün aydın
bişiyin yokmuşşş doktora göre
hadi bakalımm sende start ver de hep beraber tedavi olalımm
duygusallık varya ablacm ondanlütfen üzülme canımmmm
sen çok tatlısın beni çok güldürüyosun ben seni çok seviyorum başağım yaaaaa
tamam canım sağol denicem bakalım..canım eşimin işi itibariyle biliyorumki pas lekesi asitte çözünüyor
evde en kolay bulabileceğin asitte limonn ,,? Limondan bi dilim kes ve bunu tuza batır. Daha sonra lekenin üstüne çitiler gibi bunu sür. Limonu tuzuyla lekenin üstünde bırak (1-2 saat kadar). Yaklaşık 4-5 saat beklettikten sonra çamaşır makinasında yıka..
ama eğer bluzun koyu renk yada limondan etkilenecek bi renkse,mutlaka görünmicek bi yerinde dene önce
mahvolmasın
ayrıca kosla vanish de (sıvı olanı) güzel leke çıkarıyor
yada domestosun mor şişede leke çıkarıcısı var renkliler içinn
mesajını gördüm ama sevinç cevaplamışş ondan cevaplamadım
aynen katılıyorum sanaaaa
bende hiç hamiş kalaamadım ilk bebeğimden sonraa
hayırlısı canımm
hepimiz için öle olsunnn
kız dur daha
herşeyin başındasın ne aşılamasııı
bekle bakalımm öncee
bi ilaç tedavilerinden bişey çıkmazsa denersinn
noldu ne bu acele
ay hadi inşaallah sabırsızlıkla bekliyoruz haberini..sorma canım çok fena hiç biyere sığamıyorum inşallah hepimiz hayırlı haberler alalım.
Ayyy hadi cnm gozunaydin
insallah cektigin eziyeye degecek..
Insallah canim sende saglikla bebegini kucaklarsin dua ediyorum..
Saol hayatim
:18:heyecanla bekliyoruz hayirli haberlerle gel insallah..
valla basak sacimizi basimizi yolacak neseli topicini hallettik bugun..
saol hayatim insallah hayirlisiyla:18:
hayirli sahurlar hayatim
ramazanın sonuna kadar kalan , bayramıda geçirirbayram sonuna kadar bekliyek bakak
niye k.maraş belediyesi her k.maraşlı vatandaşın ücretsiz dolaplarımı dolduruyo
sevinç böcekim kocam 2 günlük izinde. dünde evdeydi ama uyurken girdim gündüz. akşamda masaüstü pcden girmştim. bugünde evde
sizin klimanız varsa bizimde evde bilumum pc aletlerimiz var. masaüstü, dizüstü, tablet, cep bilgisayarı, koltuk altı bilgisayarı vs vs. saydırma şimdi
duygusallık varya ablacm ondanüzülmem tamam
gül anacım gül ne güzel sen güldükçe ben mutlu olurummmmmmm
bende seni seviyommmmmm
lütfen üzülme canımmmm
kız alemsin walla....nasılsın göbekli marulummm
aynen cnm benm Allah sınavlarımızı geçebilmeyi nasib etsin isyan etmedencanım benim hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz rabbim yardımcımız olsunnn bu süreçte çok zor sıkıtlı her şeyyyy etkiliyor insanı ama buda bizim sınavımız
günaydın canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?