Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ayyy hadi cnm gozunaydin
insallah cektigin eziyeye degecek..
Insallah canim sende saglikla bebegini kucaklarsin dua ediyorum..
Saol hayatim
sağol canım çok heyecanlıyım valla. Gün saydım şimdide yarın test yaptırasım yok olumsuz bişi olur diye korkuyorum.

Yarın sabah kan vereceğim öğlenden sonra sonucu alırım herhalde
:18:heyecanla bekliyoruz hayirli haberlerle gel insallah..
iyi geceler canım ben de yazdıklarınızı okudum yeter le paşam mahvetti beni bu gece zaten 20 gündür her tür hormonu alıyorum ağla ağla içim çıktı ben de gidip yatayım bari.
valla basak sacimizi basimizi yolacak neseli topicini hallettik bugun..
cnm hadi gözün aydın pıhtılaşma varsa da en hafifi çıksın da bari rahat et sen.... yinede hamile kalınca neler yapılması gerektiğini konuşursunuz sıkı bi takiple başlamış olursun inş...
saol hayatim insallah hayirlisiyla:18:
inşallahhhhhhh canım inşallahhhh

kızlar hayırlı sahurlarrrr

hayirli sahurlar hayatim

Canim bugun buyuk gun hakkinda hayirlisi ne ise o olsun.
Mubarek gunlerde guzel haberler verirsin insallah.Amin.

yter abla msjını beğendim ama hepsini okuyamadımzaten fırt fırt ağlıyorum bu aralar dayanamadım msjayine de sağol

Kizzz senin kocis ne zaman geliyoo bugun buralardaydin
bu arada polisi arayalim jandarmayida zavalli sessa ramazan sonuna kadar kalir zaaaar
:18::18:
ramazanın sonuna kadar kalan , bayramıda geçirirbayram sonuna kadar bekliyek bakak
Senin kocis kac vardiyasindaki bu arada saol tatlim burasi k.maras her cesit dondurma buzlukta mevcut sen gel bibaber yiyek
niye k.maraş belediyesi her k.maraşlı vatandaşın ücretsiz dolaplarımı dolduruyo

sevinç böcekim kocam 2 günlük izinde. dünde evdeydi ama uyurken girdim gündüz. akşamda masaüstü pcden girmştim. bugünde evde
sizin klimanız varsa bizimde evde bilumum pc aletlerimiz var. masaüstü, dizüstü, tablet, cep bilgisayarı, koltuk altı bilgisayarı vs vs. saydırma şimdi

Son düzenleme:
çokl şükür artık geriye kalan kociş sana ne bırakcakinşallah oliş bırakır
inşlllah çektiğin eziyetler boşa çıkmaz
birsen kuzum nbr
birsen kim:44::44::44::44:sen kimsin:44::44:avatarın ne hoş:44::44:
Canim bugun buyuk gun hakkinda hayirlisi ne ise o olsun.
Mubarek gunlerde guzel haberler verirsin insallah.Amin.
ilk defa sana yürekten katıldım

sen çok tatlısın beni çok güldürüyosun ben seni çok seviyorum başağım yaaaaa

inşşşşşşşşşşşşş bebeğim inşşşşşş

tamam canım sağol denicem bakalım..

ewet herşeyin hayırlısı sadece önemli olan hamşle kalmak değil sonunun gelmesi..inşaallah tüm hamileler ve isyeyenler hayırlısı ile ve sağlıkla kucağına alır bebeklerini..

sorma canım çok fena hiç biyere sığamıyorum inşallah hepimiz hayırlı haberler alalım.
ay hadi inşaallah sabırsızlıkla bekliyoruz haberini..

amin canım sağolasın...

kız alemsin walla....nasılsın göbekli marulummm

duygusallık varya ablacm ondan üzülmem tamam

gül anacım gül ne güzel sen güldükçe ben mutlu olurummmmmmm

bende seni seviyommmmmm

canım benim hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz rabbim yardımcımız olsunnn bu süreçte çok zor sıkıtlı her şeyyyy etkiliyor insanı ama buda bizim sınavımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…