Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yeter hayatum
bende
yayla corbasi
etli dolma biber kabak patlican
firinda garniturlu tavuk
nohutlu pilav
peynirli borek
salata
cacik
Ayran ve kola
valla menu boyle olmayacakti ama kismetleri artti bir anda

bu ne yafff,bu kadar yemek bi öğünde olur mu,insan birazını bana gönderir
bırak yapmayı,bazen yemeye vakti olmuyo arkadaşının:19.

selam bu arada
gene mi yok şu topicin sahibisi

masada mı yuhh artık ya ben burda uyudugum ıcın oldu belkı uyuyunca yırtarım dedım ama kocıss anlatamadım

aaaaaaaaaaaa ne banel cıktı bu karı böle be masadamı dıyooo acmak lazım bunun fanezı dunyasının ufuklarını bıraz gercı bende denemedım hıç masa usu felan ama fılmlerde goruyom heycanlı gorunuyo

evet abla ya cok utandım allah da sızı gormuyom sımdı aynen bu durumdayım

utanacak bişey yok tatlım sonuçta kocanla fantazi yapmışsınız sevinçe katılıyorum namaz kılacağın yer temiz olduktan sonra sorun olmaz

Son düzenleme:
bu ne yafff,bu kadar yemek bi öğünde olur mu,insan birazını bana gönderir
bırak yapmayı,bazen yemeye vakti olmuyo arkadaşının:19.

selam bu arada
gene mi yok şu topicin sahibisi

Hosgeldin cnm ahmetcik firsat vermiyor dimii benim olis bogurumde az yemek yaomadim gonderim tatlim
topic basi karimiz pullu pakizemiz gobuslu marulumuz guzellik uykusundadir bu saatte

evet cnm saol acıldım bu belın karısı oldurdu benı gulmekten kocamda playstatıon oynuyo bulmuş bı zombı oyunu karış bak yıyolar benı deyıp duruyo baya keyıflendım cok sukur

Iyi bari sewindim boyle bombalari genelde basak karisi patlatirdi ama olsun bayiliyom bu saf karilara

Son düzenleme:
evet cnm saol acıldım bu belın karısı oldurdu benı gulmekten kocamda playstatıon oynuyo bulmuş bı zombı oyunu karış bak yıyolar benı deyıp duruyo baya keyıflendım cok sukur

moralinin düzelmesine sevindim canım hep böyle ol umutsuzluk yok depresyon yok taam mı

Hosgeldin cnm ahmetcik firsat vermiyor dimii benim olis bogurumde az yemek yaomadim gonderim tatlim
topic basi karimiz pullu pakizemiz gobuslu marulumuz guzellik uykusundadir bu saatte

böğrüne neyle bağladın canım,onun tekniğini bi öğrenebilsem ben de yapcem
masaüstü ne ola ki,çok mu geçmişte,bi baksam

böğrüne neyle bağladın canım,onun tekniğini bi öğrenebilsem ben de yapcem
masaüstü ne ola ki,çok mu geçmişte,bi baksam

Mutfakta muhakkak yanimda olurdu anakucagina koyardim durmazsa bogrumde bir elimle tutar digeri ile yemek yapardim cok zor buyuttum bir basima yardim edenimde yoktu ve esim coook yogun calisiyordu Allahima sukur

aaaaaaaaaaaa ne banel cıktı bu karı böle be masadamı dıyooo acmak lazım bunun fanezı dunyasının ufuklarını bıraz gercı bende denemedım hıç masa usu felan ama fılmlerde goruyom heycanlı gorunuyo

yok en almayım bı yerı mı ne kırarım

utanacak bişey yok tatlım sonuçta kocanla fantazi yapmışsınız sevinçe katılıyorum namaz kılacağın yer temiz olduktan sonra sorun olmaz

tsk ederım ablacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…