Kizz ne gulecez kocan degilmi istersen mutfakta yap
senin ustun basin temiz seccadeni de ser kil namazini silmissin zati hayatim
masada mı yuhh artıkya ben burda uyudugum ıcın oldu belkı uyuyunca yırtarım dedım ama kocıss anlatamadım
Yeter hayatum
bende
yayla corbasi
etli dolma biber kabak patlican
firinda garniturlu tavuk
nohutlu pilav
peynirli borek
salata
cacik
Ayran ve kola
valla menu boyle olmayacakti ama kismetleri artti bir anda
masada mı yuhh artıkya ben burda uyudugum ıcın oldu belkı uyuyunca yırtarım dedım ama kocıss anlatamadım
evet abla ya cok utandım allah da sızı gormuyom sımdı aynen bu durumdayım
bu ne yafff,bu kadar yemek bi öğünde olur mu,insan birazını bana gönderir
bırak yapmayı,bazen yemeye vakti olmuyo arkadaşının:19.
selam bu arada
gene mi yok şu topicin sahibisi
Vilmaa nasil biraz acildinmi cnm
evet cnm saol acıldım bu belın karısı oldurdu benı gulmektenkocamda playstatıon oynuyo bulmuş bı zombı oyunu karış bak yıyolar benı deyıp duruyo baya keyıflendım cok sukur
evet cnm saol acıldım bu belın karısı oldurdu benı gulmektenkocamda playstatıon oynuyo bulmuş bı zombı oyunu karış bak yıyolar benı deyıp duruyo baya keyıflendım cok sukur
Hosgeldin cnm ahmetcik firsat vermiyor dimii benim olis bogurumde az yemek yaomadim gonderim tatlim
topic basi karimiz pullu pakizemiz gobuslu marulumuz guzellik uykusundadir bu saatte
böğrüne neyle bağladın canım,onun tekniğini bi öğrenebilsem ben de yapcem
masaüstü ne ola ki,çok mu geçmişte,bi baksam
aaaaaaaaaaaa ne banel cıktı bu karı böle be masadamı dıyooo acmak lazım bunun fanezı dunyasının ufuklarını bırazgercı bende denemedım hıç masa usu felan ama fılmlerde goruyom heycanlı gorunuyo
utanacak bişey yok tatlım sonuçta kocanla fantazi yapmışsınız sevinçe katılıyorum namaz kılacağın yer temiz olduktan sonra sorun olmaz
Karilar bix burda meraktan catlayak eros karisi gecmisi okusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?