Vilmaa cnm ses versene gecmisemi daldin
yok cnm ya ölesıne bı bakıp cıktım hemen cok canık sıkılıyo kendımı acayp yanlız hıssedıyom sankı benı dunyada kımse sevmıyomuş gıbı depresyondamıyım neyı
nolduki hayatim biz seni cok srwiyoruz niye bunaldin
ne guzel fingir fingirdin:26:
merhaba kızlaaaaaaar
slm cnm hoşgeldın
Merhaba cnm nasilsin benim ustumden kamyon gecmis gibi cok yoruldum yorgunluktan yatamadim
bılmıyorum kı hayatımda benı seven cok ınsan var snaıyordum. ama cocuk tedavısıne basladım kımse arayıp sormuyo halın nedır nıye halbıkı ben onları zor zamanlarında hep aradım sordum sımdı bana sırtlarını donduler ne alaka canı acıyan benım zaten neden dahada yakıyolarki
hoşbulduk canım seninle tanışmadık ama yazılarını okuyorum ara sıra nasılsın niye depresyondasın
tanısalım cnm ben ıstanbuldanım 30 yasındayım bır senedır meleğimi beklıyorum. bu ay klomen tedavısı gordum yumurtlamamdan bır kaç gun oncesıne kadar sıddetlı kasık ağrısı cektım suan adetıme 3 gun var umıdım pek yok acıkcası ama hıç bır belırtı olmadan hamıle kalanlarda oluyomus o yuzden belkı bır umıt beklıyorum. depresyondayım cunku cevremdekı kımse bana destek olmuyo bu zorlu surecımde sadece kaynanam annem gorumcem ve kocam halbukı daha kalabalık bır kıtleydık bız.. ama meleğim gelsın hıç kımseye sölmıcem yapcam doğurcam bakcam kımse doğurduğumu bıle duymıcak
hoşbulduk canım seninle tanışmadık ama yazılarını okuyorum ara sıra nasılsın niye depresyondasın
bende çok yorgunum canım ya burası felaket sıcak bende temizlik yaptım yeni bitti yarın kaynanamları iftara alacam
Gercek dunyaya hosgeldin hayatim. insanlardan bir beklentin olmamasini ogrenirsen hic uzulmuyorsun
cunku birsey beklemedigin zaman alaka gormeyince uzulmuyorsun
dunya boyle nankor insanlarla dolu salla gitsin biz burda hepsine bedeliz hayatim
bos ver bisede anlatma tedavin hakkinda bilmeleri gerekmiyorki bir duysunlar vilmaa hamilekalakalsinlar
tanısalım cnm ben ıstanbuldanım 30 yasındayım bır senedır meleğimi beklıyorum. bu ay klomen tedavısı gordum yumurtlamamdan bır kaç gun oncesıne kadar sıddetlı kasık ağrısı cektım suan adetıme 3 gun var umıdım pek yok acıkcası ama hıç bır belırtı olmadan hamıle kalanlarda oluyomus o yuzden belkı bır umıt beklıyorum. depresyondayım cunku cevremdekı kımse bana destek olmuyo bu zorlu surecımde sadece kaynanam annem gorumcem ve kocam halbukı daha kalabalık bır kıtleydık bız.. ama meleğim gelsın hıç kımseye sölmıcem yapcam doğurcam bakcam kımse doğurduğumu bıle duymıcak
aferin bak dedigime gel insanlata anlatma bile yok ilac ictim yok igne vuruldum
salla gitsin emin ol duyuldukca daha cok depresyona giriyorsun cunku sorgulamalar basliyor bu defada
Ayyy cnm sana simdiden kolay gelsin ben o sirayi bugun savdim menumu gordunmu hepsi tek basima benim ustumden gecti simdide bel agrisindan yatamiyom bide hastayim kasiklarim batiyor senin menude ne war tatlim
aferin bak dedigime gel insanlata anlatma bile yok ilac ictim yok igne vuruldum
salla gitsin emin ol duyuldukca daha cok depresyona giriyorsun cunku sorgulamalar basliyor bu defada
aynen katılıyorum canım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?