benımde 19 mm olmusdu dok cok ıyı dedı ıgneyı bastı ama 4 cnm kıstım olduacaba ılacla erımsımıdır
selam hayatim ewet oyle oldu maalesef buraya gelsene bebisin gelir insallah dr gittinmi tatlim bir problem varmi
yok canım,bana öyle bişey demediler,doğumdan iki gün önce bıraktım,bırakış o bırakış,patladı gitti
ya benim bacağım fena ağrıyo,hiç keyfim yok yaaaaa,oturmak işkence
sara abla yada anlayanlar hele bi cevap ver bugün adetin 14. günü 10 gündür menogon vuruldum 1 toz 1 su
yumurta ölçüsü nasıl iyimi
doktor iyi dedi cumartesiye 17 mm olursa basarız iğneyii dediii
ayrıca hemen cevap verin çıkıcam işim var
Erir benimkisi 3 cm bir paket kullandim erifi gittii ahh ahh size sogan kurunu adam akilli kullandiramadik pkolu karilar
hormon testi fln yapıldı.ultrasonla baktılar smear testi fln hepsi temiz çıktı.progestan verdi onu kullandm ama fayda etmedi.yumurtalıklarmada bi sene olmadan bakmadı dr.bi kaç ay daha beklicez olmazsa eşimde görüncek.zaten bi sene dolmuş olucak o zmn bnm yumurtalklarda bakılır..
hormon testi fln yapıldı.ultrasonla baktılar smear testi fln hepsi temiz çıktı.progestan verdi onu kullandm ama fayda etmedi.yumurtalıklarmada bi sene olmadan bakmadı dr.bi kaç ay daha beklicez olmazsa eşimde görüncek.zaten bi sene dolmuş olucak o zmn bnm yumurtalklarda bakılır..
5 gün ice bıldım ama bana dok pko demedı hatta öyle bişey varmı dedim doktorcukda güldütakılma yok öle dedı acaba benı rahatlatmak ıcınmı dedı
sende mı kis vardı kuzum agrın oluyomu bugun hasta olacak gibi karnım agrıyo du
cnm ultrasonlayumurtalik takibi yapmadimi esinede mutlaka test yaptir znm kaybetmek istemiyorsan bir yili gecti dersin nerden bilecek
smear testii neee :44::44::44:
iki ayrı dr a gittm ikiside yum. Takibi yapmadı bi sene olayı varya işte..bnde yalan söleyemem direkt söledim böle böle diye.eşim izin alamıyo yoksa bu zmna kdr test yaptırıcaktı.yaşıda geçiyo biz çocuğu yapıpda büyütene kdr yaşlanırm die korkuyo
Canim benimkiside hamilelikle beraber olmustu oda catlasa ikizim olacakti neyse sonra gecmek bilmedi dogum kontrol hapi ictim ilk aydan gecti agri sizi bisicik olmamisti
Rahim agzindan sivi alinip teste gidiyor rahimagzi kanseri enfeksiyon felan tanisi icin cnm bende yaptirdim 2 defa bisi cikmadi[/QUOThttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/bilmiyorumkismile.gifE]
bakalaım yasmın bitince gel hasta olursun gel dedi inş gitmiştir
bu test nedne dok bana yapmadı bide ben isteyimm :26:
geçmiş olsun canım bi doktora görün
yumoşlar 17 mm 20 mm arası oldumu çatlatılır seninkide cumartesine 17 -18 mm olur canım gonal f yi kaçlık vurdun
vajinadan bi aletle sıvı alıyolar..kist fln olup olmadğına bakılıyo.iltihap varmı fln..
smear testi rahim ağzından alınan bi sıvıyla yapılan test rahim ağzı kanseri varmı yokmu ona bakılıyo aktif cinsel hayata başlayan her kadının her yıl bu testi yapması gerekiyo erken teşhis için
Rahim agzindan sivi alinip teste gidiyor rahimagzi kanseri enfeksiyon felan tanisi icin cnm bende yaptirdim 2 defa bisi cikmadi[/QUOThttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/bilmiyorumkismile.gifE]
bakalaım yasmın bitince gel hasta olursun gel dedi inş gitmiştir
bu test nedne dok bana yapmadı bide ben isteyimm :26:
Cnm artik resmen rutine girdi bu test en son dr gittigimde bir seneyi gecmis dedi tekrar yaptirdi resmen yanimda dosya tadiyom test sonuclari dosyasi
bilmiyorum sara abla doktorun elinde varmışş
2 iğne için almaya değmez dediii
gel bunu vuralım aynı nasılsa dedii onu vurduuu
zaten benim yumurtamm 16 mm yaklaşmışşş
inşallah ulaşırr da sonuca yaklaşırız biraz daha
bi gittigimde ben de yaptırayım ozman dok neden yapmadı kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?