Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

off uykum geldııı kızlar sız sahura kadat:31r oturuyonuzmu ben yatınca kalkamıyom kendıme bida gelemiyom

pıhtılaşma testi için adetin beklenmesine gerek varmı sevinçcim

Yok hayatim sonuc ne ursa olsun degismiyor egitim ve arastirma hastanelerinde ucresiz yapiliyor hayatim bu arada ramazandan sonra o bitkisel karisimdan yaptiracam hormon tahlili yaptirip yolluyorsun karisim geliyor

off uykum geldııı kızlar sız sahura kadat:31r oturuyonuzmu ben yatınca kalkamıyom kendıme bida gelemiyom

yok tatlım ben sahura kadar oturmuyorum genelde ama bu gece evi temizledim malum yarın misafirim var iftara saat geç oluncada daha yatmıyım dedim

Karilar ben cikiyom size iyi sahurlar opuyorum Allaha emanet olun.

sanada iyi sahurlar sevinçcim sende Allaha emanet ol canım menim

Yok hayatim sonuc ne ursa olsun degismiyor egitim ve arastirma hastanelerinde ucresiz yapiliyor hayatim bu arada ramazandan sonra o bitkisel karisimdan yaptiracam hormon tahlili yaptirip yolluyorsun karisim geliyor

yaptır canım inşallah ikizlerin olur sen faydasını görürsen bende yaptıracam

Kizz sahur oldu zatiii ben uyuyom cnm normalde sahurada manyak gibi kalkiyom bir gozu kapali sekilde atistirip hemen yatiyoz sonra sabahta uyanamiyom

oyuna dalmışım herkez cıkmıs

of midem bulanıyo canım birley istemyo tek başına sahur olmuyo bana eşlık edinn

ohh kaynoşlarladki keyfe bak.

inşallah senin olişiinin de kliması olur da gelin seni klima karşısında cimdirip yatrırır

kızlar borsey soracammmmm sımdı halvet oturma odasnd aolsa snra o odada namz kılırnımııı bı an namaza duracaktım aklıma takıldı ıcım rahat etmedı sıze sorayım dıdım :44::44:

vaayyyy koca dayanamayıp oturma odasına atmış belinayı anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…