Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

deli karılar geçen gün bi küf lekesi maduru vardı kimdi o karı??????

çıktımı küf lekesiiiiiii

eşinlemi tartıştın inşaallah önemli birşey değildir canım..bu güzel günlerde boşwer,çok önemsizse küsmeyin sakın birbirinize...sanada sorayım hadi ne püşürüceenn

canım eşim evde olmıcak pazara kadar özel bi menü çıkartmıcam anlıcan kendim için ama yaparsam da yayla çorbası yapabilirim yoğurdum bugün hazır yanii dün yapıcaktım yanınada pattes kızartırım banada bu yeterrrr

oohhh güzelmiş ellerine sağlıkkocişler olmayınca yemek sorun olmuyo o kadar...

hemde ne misafir kaynoşu veee kaynoşun kaynoşu

sevincime yazıkk heeeh canım benimm ellerine kollarına sağlık hamarat arkadaşımmmm ben ist da olsammm çok gelenimiz gidenimzi ve gidicemiz iftar sofrası olurdu burda kimse kimseyi çağırmıo ben başlım insanlar bişiler görsün diorum ama eşimde her zaman kabul etmezzz bi tipler

ewet yaa istanbul başka bu konularda bizde orda 9 yıl yaşadık çocukluğum orda geçti çok sewerim ben istanbulu..orda ramazan bir başka oluyoreşin neden kabul etmez kii

ewet yaa istanbul başka bu konularda bizde orda 9 yıl yaşadık çocukluğum orda geçti çok sewerim ben istanbulu..orda ramazan bir başka oluyoreşin neden kabul etmez kii

bacı ailesi böle şeylerden uzaklarr biizim gibi berekete inanmıolar biz bi sofrada birden çok kaşık sesinin bereketine inanırız heleki ramazan ayı paylaşım ikram ayıdır ne bilim tuhaf gelio allah izin verirse gelecek yıl ist da ramazan geçirmek istiyorum

kız ne küfü beee göbekli marul ben pas lekesini sormuştum ama çıkaramadımm

haa pas mıydı otemzilik annesinin yöntemi işe yaramadı mı

bak koruma o karıyı eğer işe yaramadıysa sööle makamından düşürüyüm

klimalı deli karı sevinç kaçtımı beni görünce

Son düzenleme:

yaa ewet ne güzel ramazan kalabalık güzel misafir bereketiyle gelir..boşver canım onlar öyleyse kendileri bilir,sen yapki öğrensinler o zaman..

haa pas mıydı otemzilik annesinin yöntemi işe yaramadı mı

bak koruma o karıyı eğer işe yaramadıysa sööle makamından düşürüyüm

şeeyyyy daha geçmedii ama dur bakalım bugün tekrar yapim belki ikinci kez çıkarır..bir kerede bişey olmaz tahtından etme eroşuuu

karılar hamişlik takvimimi okudumda bugün.

bebekim barbie ve ken bebek boyundaymış

ayy çok güzel anlatmşlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…