Ben alirim hayatimnoldu leynn yumruklar filan istemem tamam almaa zaten benim bıyığım yokkkk
Oylemi algiladin mutlu oluyos biss dalga gecmiyos sankim hic hamis olmadik gobusumuz cikmadihıııı evet yardımcı olur
bilemediğin yerlerde itina ile dalga geçer
göbüşün biras çıkınca ısrarla resmini ister
sonrada 40 gün 40gece resminle eğlenir
aaaa teessuf ederim iyi bak o yaziyi okuyup yorum bile yaptimtotonu kaldırıp geçmişi okusaydın bunu söölemezdin
ben 11.30da kahvaltı yapıyo olsaydım bana ağzına geleni sayardı
dumana nerdeyse saygı duycak ikircikli karıııı
bebeğin uykuya ihtiyacı varr bi kereeemmsen kahvaltıdan sonra totonu devirip yatıyosun hergün tabee ben yazık 12 de anca yatıyorum gece boyunca kociş tarafından 3 kere kaldırılıp evin içinde tur atıyorum uyurken pıhtılaşmayım diye, uyku filan yok napim bende uykuya hasretimmm
15.hafta içindeyiz cnm 14+4 oldu bugün kızçemm, yapmıcam takvim yaaaa(
Ben alirim hayatim
Oylemi algiladin mutlu oluyos biss dalga gecmiyos sankim hic hamis olmadik gobusumuz cikmadi
aaaa teessuf ederim iyi bak o yaziyi okuyup yorum bile yaptimsadece merak ettim vakit yaklasti diye
gecmisi benim kadar didikleyen varmi
o kari gece sahur yapti yidi kizimizin karnini doyurdu toto buyutmedi
hafta içi iş için kalkıyon tabiii
çalşmasan Allah bilir uyurdun öğlene kadar beebği düşünen yokkiiii
kaç haftalık oldun kız takvim yap artıkkk
bebeğin uykuya ihtiyacı varr bi kereeemmsen kahvaltıdan sonra totonu devirip yatıyosun hergün tabee ben yazık 12 de anca yatıyorum gece boyunca kociş tarafından 3 kere kaldırılıp evin içinde tur atıyorum uyurken pıhtılaşmayım diye, uyku filan yok napim bende uykuya hasretimmm
15.hafta içindeyiz cnm 14+4 oldu bugün kızçemm, yapmıcam takvim yaaaa(
slm canlar nasılsınız vala yenı kalktım sıze bı slm verem dedım dun yemeğe gıttığımız ıcın gıremedım hıçgecmısıde okuyamadım varmı önemlı bır havadıs guzel haberler felan:26::26:
Avukati olatak cvp veriyorum uzun sure hareketsiz kalmamamiz lazimdevamlı uyuyunca pıhtılaşıyonmuuu
:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::95::95::95::95::95::95::95::95:
cnmmm sen yaparsın hiç uğraşamam filan demezsin biliyorum zatennnBen alirim hayatim
Oylemi algiladin mutlu oluyos biss dalga gecmiyos sankim hic hamis olmadik gobusumuz cikmadi
aaaa teessuf ederim iyi bak o yaziyi okuyup yorum bile yaptimsadece merak ettim vakit yaklasti diye
gecmisi benim kadar didikleyen varmi
o kari gece sahur yapti yidi kizimizin karnini doyurdu toto buyutmedi
h.g canım ben iyim sen nslsn???slm canlar nasılsınız vala yenı kalktım sıze bı slm verem dedım dun yemeğe gıttığımız ıcın gıremedım hıçgecmısıde okuyamadım varmı önemlı bır havadıs guzel haberler felan:26::26:
devamlı uyuyunca pıhtılaşıyonmuuu
Kızlar moralim çok bozukeltim ler kaynaamlar bana iftara geliyormuş yarın hiç kimseyi çekesim yok ya Ben ne yemek yapıcem akıl verin ben diyorum bezelye tarhana pilav tavuk yapayım fırında tatlı ne yapsam ay akul verin çıldırıcim
havadis yoksevinç var istermisin
Kızlar moralim çok bozukeltim ler kaynaamlar bana iftara geliyormuş yarın hiç kimseyi çekesim yok ya Ben ne yemek yapıcem akıl verin ben diyorum bezelye tarhana pilav tavuk yapayım fırında tatlı ne yapsam ay akul verin çıldırıcim
Avukati olatak cvp veriyorum uzun sure hareketsiz kalmamamiz lazim
biz sahura kadar sohbet ettik takvim yapmak istemiyo karisma sen
çok bile bu menü yeteer
inşallahhh canımmmmmmbiz sahura kadar sohbet ettik takvim yapmak istemiyo karisma sen
Pihdidasim benim insallah saglikla kucaklayacaksin kizceni
Ister niye istemesin
Bakiyomda tutustun ee hep bana gelecek degiller
Fikir verebilirim
hareketsiz kalıyorum sonuçta cnm, benim öyle hareketsiz oturmam filan çok tehlikeli....
ban en azından dediler nabersana apansız geldileer 3 eltimler 3 kaynanamlar 7 kişi 2 bizz 9 paşayla köpügüde sayarsak 11
canım sakın yanlış anlamayın beni mubarek ramazan ama emri vaki yaapan insanlardan nefret ediyorum ben yakardeşim ben sizi zaten çagırıcam ama şimdi degil geceden yemekelri yapıyım diyorum yarına kalmasın ne dersiniz olurmu hem oruç agız tuzunu ayarlayamam :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?