Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

az almissin cnm demekki ic karnin genis biraz daha buyutte sende fotosunu koy pullu pakize koymustu geri kaldirmis

her resim koyduğumda bişi takıyon bana daha da resim yok

kiz duman senden pozitif elektrik aldim sarilasim geldi

bende resmini görünce daha bi ısındım sanki tanıdık biriyle konuşuyorum gel sarılalım

Sarilak gell
:13:

gidin kıyıda sarılışın. topiğin ortasında

niye sen hiç öpmüyonmu onun mis yanaklarındannnn bal dudaklarındannnnnnnnnnn

offf olsada öpsekkkkkk
Ceceli superdi canim agzina yuregine saklik sahne performansina bayildim costurdu vallaaaa

cnm bene tavuk sotemi yapsam diyorum acabaaaaa

utanmadan tek başına yiyor bak sen birde yumurtasız yemişlen içine güzelceen yumurta kır yanına domates salatalık badem sıcacık bir somun ekmek çay offf be olsada yeseklen paşa oruçlısın günaha girmeana elimde çok agırmı he acıdı be
Neyse karılar sizlere doyum olmaz ben gidiyim yemeklerimi yapayım evi temizliyim çamaşırlarımı katlıyayım namazımı kılp gelirim erkenden işelrimi yapmaya mecburum pazara gidicem işşallah eşim yan çizmezse:18::18:anca gider gelirim biraz pazar delisiyimde çok severim gezmayi helede kocişledaha dolabımı siliyim bakıyım eksikelre ona göre hem pazar eksigim hem market eksigimi yazayım kenara sonra namazımı kılarım rahat rahat takılrız siiznle muhtemelen 4 gibi anca burda olurum dahada erken olabilirburaları boşlamayın fazla hemde çok yazmayın işimi zorlaştırmayın len hamileler hairç hepinizi falakaya yatırırm işte o kaaaaa

biz burda çalışırken o kaçıncı uykusundadır allah bilir:))

bugün doktorada gitmiş ya 7. uykusundadır

basak hamıs oldu olalı bizle ilgilenmiyo

hamişken erken yatmak en güzeli olsun bebişini büyütsün uyusunda...ama gündüz gelsin tabeee
geceleri de bundan sonra kocamı dikcem buraya arkamdan konuşmayın diye

deli karılar

ayyy kocişle hiç gezilmiyo be kuzum. hiç bieye baktırmıyo fırt fırt eve götürüyo

hıııı evet yardımcı olur

bilemediğin yerlerde itina ile dalga geçer

göbüşün biras çıkınca ısrarla resmini ister

sonrada 40 gün 40gece resminle eğlenir

Allahh gönlündekini hakkında hayırlı eylesinnn!!!!!!!

Allah ımmm ne olur boşa çıkmasın !!!!

Nazoda köyden hamiş olup gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sen bebeemizi bu saate kadar açmı bırakıyonnnn

Bu nikolay nerde kiz karii dogurdu doguracakkk
totonu kaldırıp geçmişi okusaydın bunu söölemezdin

ayy hayatim doyur sen bebisimiziii kiz kac kilo aldin sen neredeyse 4 aylik olmus maasallah cnm.
ben 11.30da kahvaltı yapıyo olsaydım bana ağzına geleni sayardı

dumana nerdeyse saygı duycak ikircikli karıııı

Son düzenleme:
sahurda yemiştim ben o yüzden sabah aç uyanmadım cnm yoksa hafta içi bu saate kalmam tabekeeee

hafta içi iş için kalkıyon tabiii

çalşmasan Allah bilir uyurdun öğlene kadar beebği düşünen yokkiiii

kaç haftalık oldun kız takvim yap artıkkk

hafta içi iş için kalkıyon tabiii

çalşmasan Allah bilir uyurdun öğlene kadar beebği düşünen yokkiiii

kaç haftalık oldun kız takvim yap artıkkk

bebeğin uykuya ihtiyacı varr bi kereeemmsen kahvaltıdan sonra totonu devirip yatıyosun hergün tabee ben yazık 12 de anca yatıyorum gece boyunca kociş tarafından 3 kere kaldırılıp evin içinde tur atıyorum uyurken pıhtılaşmayım diye, uyku filan yok napim bende uykuya hasretimmm
15.hafta içindeyiz cnm 14+4 oldu bugün kızçemm, yapmıcam takvim yaaaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…