slmmm kızlar nasılsınızzzzz bizim burada yağmur yağıyor çok güzel (aslında kışın yağmuru pek sevmem ama yazın iyi oluyormuş)
cnm bn iciyom ama icerde icmemm ki tamam bidakine tulleri bn yikarim
cnm hemen eczaneden lavman al we yap bol siwi tuketmeye calis sick syun altina gir karnini owala yumusasin cok cekerim bnde allah yardim etsinn kuzum
cnm gulugulu kullan
ayy bi corbayi denemek kismet olmadi bigun deniyimde kaynoslari iftara cagirdigimda yaparim
ellerinize saglikl
kizlar nasilsinizz
sesa eros hosgldinizz
basakcim egecmm ilk hediyesini almiss ohhh gulugulu kullanain insallahh
beydaglim sanada kolay gelsn cok gicik bi durum
belinayy kocisine kawustun gozun aydinn
nazocuma cok slm soleseydin ozledik onuda basakcmm
sewincc nbr kusumm
bn birasdan pazara cikcam ordan kuafore ugrucm sonra gelip mukabelemi dewam edicm kocis yok bugun yarin glck blki teyzeme cikarim ama gozumde buyuyoo pazar yorar beni arabayi kullanmaya halim kalmaz pufff
slm canlar ben doktoruma gıttım geldım. kanda gebelık testı ıstedı kan verdım. ama benım adet gunum gecmedıkı bugun beklıyom ama dedım ıkı gundurde kahverengı lekelenme var dedım.. vıyyy boşyere kanımdan aldılar oruc oruc benım adet elını kulağına koydu geldı gelıyo yok yere stres
o bugün dolusun yanecnm bn iciyom ama icerde icmemm ki tamam bidakine tulleri bn yikarim
cnm hemen eczaneden lavman al we yap bol siwi tuketmeye calis sick syun altina gir karnini owala yumusasin cok cekerim bnde allah yardim etsinn kuzum
cnm gulugulu kullan
ayy bi corbayi denemek kismet olmadi bigun deniyimde kaynoslari iftara cagirdigimda yaparim
ellerinize saglikl
kizlar nasilsinizz
sesa eros hosgldinizz
basakcim egecmm ilk hediyesini almiss ohhh gulugulu kullanain insallahh
beydaglim sanada kolay gelsn cok gicik bi durum
belinayy kocisine kawustun gozun aydinn
nazocuma cok slm soleseydin ozledik onuda basakcmm
sewincc nbr kusumm
bn birasdan pazara cikcam ordan kuafore ugrucm sonra gelip mukabelemi dewam edicm kocis yok bugun yarin glck blki teyzeme cikarim ama gozumde buyuyoo pazar yorar beni arabayi kullanmaya halim kalmaz pufff
slm canlar ben doktoruma gıttım geldım. Kanda gebelık testı ıstedı kan verdım. Ama benım adet gunum gecmedıkı bugun beklıyom ama dedım ıkı gundurde kahverengı lekelenme var dedım.. Vıyyy boşyere kanımdan aldılar oruc oruc benım adet elını kulağına koydu geldı gelıyo yok yere stres
eşimban kızıyor birşey yemiyosunki ne çıkacak diyordedim hiç böle olmazdı bu aralar strese çokgiriyorum ondan galiba ben oglumu eymenimi çok özleidm ya gelin aldı götürüd memlekete sesini duyuyorm şimdi olsada öpsem koklasam sıpamı
selam kızlar..temizlik yaptım anca geldim ..ama sol karın boşluğum çok ağrıyo yaa
paşacım ramazan ayında kabızlık olur mutlaka..kayısı,incir,ve bol sutüket canım...
canım yemdigim kalmadı malesef yok neyse ben kalkıyımda namazı kılıyım lafa daldım kılamadım sonra gelirim
ellerine sağlık canım,geçmiş olsun belki yordun kendini ondanmı ağrıyoki:26:
aslında okadar çoka yormadım ama ne bilim .. ya bişey sorcam ben aşılama yaptırdım ya 14.günü gitsem kesin sonuç alırmıyım yoksa adet günümümü bekleyeyim aralarında 4 gün oynuyo bilemedim napsam..
ağustosun 7.sinde öğrenicem ozaman 1 hafta kaldı büyük güne : D haklısın çıkıca varsada çıkmaz falan bekliyim bu kadar bekledim ..
bencede öyle yap canım,hem bugünlerde kendinide fazla yorma....
canım ben sana yazacaktım unuttum sadece kahverengi leke gelmiş,kaç gündür de adetin gelmediyse hamile olabilirsin ben iki kez öyle hamile olduğumu öğrenmiştim.inşaallah sende öylesindir,ne zaman çıkacak sonuç..
yorma diyosunda..ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum..en son ev benim süpürdüğümle duruyo,benim aldığım tozla,benim yıkadığım balkonla..aniden biri gelse ev toz içindeydi..biliyo durumumu o süpürse ben toz alsam ona bile razıyım ama yapmıyo napayım olan bana oluyo..eşimlede o yuzden az önce tartıştık..yapma diyo yaa nasıl yapmiyim ben rahat edemiyorum siz ediyo olabilirsiniz ama..birazda annemin düşünmesi gerekmiyomu bunu bana asla kalk yap demez öyle bi insan değil ama şu aralar bunu biraz düşünmesi gerekmiyomu..aslında çok sinirliyim..napayım eğerki bebek tutunmassada biraz kendilerinde kusur arasınlar hiç sanmıyorum ama..benim üzüntümü heyecanımı sabırsızlığım birazcık anlıyo olsa zaten kalkar kendi benden önce yapar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?