Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım eşini istadi durummu yoktu otuuryosun kaynananla

anne baba ayrı olduğu için eşim annesini bırakmak istemiyo..yoksa kayınvalidem genç,kendi maaşı var,2 ev var..ama işte malesef..tek erkek olduğu için birlikte oturmak zorundayız..çok istiyorum ayrı eve çıkabilmeyi ama imkansız gibi bişey..şimdiki aklım olsa asla bunu tercih etmezdim ama aşkın gözü kör oluyo .. kayınvalidem çok iyidir,sohbeti güzeldir,kafa dengidir ama olmuyo işte olmuyo..

:

canım kan vermek orucu bozmazpeki şunu hiç düşünemdinmi ya varsaben oglumda hamile oldugumu öyle ögrendim naberişşallahta vardır bebem gelişmelerden haberdar et birde oruç tutyorum diyosun at elinden o sigarayı çabuk[/QUOTE]
yok cnm bende bozmadım zaten orucumu tutuyom yıkanıyom akşam gelıyo zaten lekelen ertesı gune gene nıyetlenıyom ama sıgaraya gelınce o ancak bebek gelırse gıder benden
ay cnm allah yardımcın olsun ya ınşallah kendı evınız olur bıgun. benımde kayananam ıyıdır ama bende aynı evde oturamam:26::26: hatta bana teklıf edılmıstı dedıler sıze ev alana kadar beraber oturalım dedım olmaz

yaa dimi ne kadar iyi olursa olsun olmuyo işteee.

yine sen şanslıymşsn huyu iyiymş kaynoşun.

ben 3 sene oturdum delirdim ç.ıktım

vilma karısı bens eni korudum sevinçten. sigara içiyosun diye topikin bütün tülleri vilma yıkasın, sonrada ütülesin dedi

ama ben tek vilma içmiyo vilmaya .ok atma dedim. seni korudum. ama sen geçmişi okumadın

walla bilmiyorum yaa ALLAH a havale ettim..daha anlatsam neler varda boşver kuzum fesatlıklarıyla ve hasetlikleriyle boğuşsunlar..

amin cnmm ama olan bizede oluyo. ben tahammül edemiyorum böyle olmasına insanların bi çare arıyorummmmmmm bulamıyorum

hepsini yakmaktann başka

benim evliliğim biraz sorunlu oldu..ben o zamanlarda hiç bişey düşünemiyodum..şu son 1 senedir düşüncem değişti..eşime söledim ama asla böle bişey olmicak aklından çıkar diyo.bide evdeki halleride insanın sinirini bozuyo bazen..oğlum bana çok düşkündür,biz birbirimize bakşa bağlıyız bilmem ne..bişey pişircek ayy oğlum bunu sever,,oğlum bunu yedin mi,al bunuda ye ve bunun gibi bisürüsü..bu konuda uyardım ama değişen bişey olmadı..çok sorunlu dönemler geçirdik biz ozaman elime fırsat geçmişti ama Allah öle bişey veriyoki yapcanı yapamıyosun diceni diyemiyosun..ne bileyim yaa ramazan ramazan günaha girdim ama çok doluyum napayım..kimsem yok burda ben gaziantepten gelin geldim adapazarına,,konuşcak anlatcak pek yakınımda kimse olamayınca sizin kafanızı şişirdim

anlat annem ya anlatmadan olurmu içine atarsan daha kötü

konuya komşuya anlatma sonra bi şekilde evin içine giriyo anlattıkların

bi keresinde bende kimsem yok deyip yanılıp komşuya anlatmştm bi kaç güne kaynoş öğrenmiş

Cnm bn iciyom ama icerde icmemm ki tamam bidakine tulleri bn yikarim

Basakcim egecmm ilk hediyesini almiss ohhh gulugulu kullanain insallahh

sağol teyzesiiiiiiinşalah Rabbim sanada nasib etsin kuzummm

Ege ellerinden öper

aaaaaaaaaa okudum kız okumam mı demekkı gözden kacmış yolcam zaten ben o sevınc karısını bı tıryakı benı belledı heeee

yok cnm bıze anlatmıcanda kıme anlatcan ne dıye toplanıyos burda anneler oğullar arasında var dememkı böle anlamsız bır bağ benımkıde cok duskundu ama ben dışlı cıktım hergun arayıp duruyon anne dedım ısımız var gucumuz var ne engel oluyon dedım

çalşıp çalşıp gezmeyemi çıkıyon off deli karııııııı,

sağol cnm daha iyileri senin olsun.

annem hazır tüllerden idarelik almş sağolsun. ama kaynoş ve börülcenin eski tüllerinden çok çok iyi tabiiki

astım hepsini gayet güzel oldu.

slm canlarım nasılsınız napıyorsunuz ? bi bakayım dedim sizlere bende temizlik yaptım yoruldum bugün valla şimdide eşim gelir öpüyorum hepinizi kocaman görüşürüz

aaaaaaaaaa okudum kız okumam mı demekkı gözden kacmış yolcam zaten ben o sevınc karısını bı tıryakı benı belledı heeee
:
gözüne parmakımı sokarım haaaaaa kaçmasın bi daha gözünden çok büyük bi iş başardım ben burda sevinçe çemkirdim

sağol cnm yardımın içinnnn

hayırdır ben fransız kaldım ne bu tul perde olayı:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…