canım eşini istadi durummu yoktu otuuryosun kaynananla
ay cnm allah yardımcın olsun ya ınşallah kendı evınız olur bıgun. benımde kayananam ıyıdır ama bende aynı evde oturamam:26::26: hatta bana teklıf edılmıstı dedıler sıze ev alana kadar beraber oturalım dedım olmazyorma diyosunda..ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum..en son ev benim süpürdüğümle duruyo,benim aldığım tozla,benim yıkadığım balkonla..aniden biri gelse ev toz içindeydi..biliyo durumumu o süpürse ben toz alsam ona bile razıyım ama yapmıyo napayım olan bana oluyo..eşimlede o yuzden az önce tartıştık..yapma diyo yaa nasıl yapmiyim ben rahat edemiyorum siz ediyo olabilirsiniz ama..birazda annemin düşünmesi gerekmiyomu bunu bana asla kalk yap demez öyle bi insan değil ama şu aralar bunu biraz düşünmesi gerekmiyomu..aslında çok sinirliyim..napayım eğerki bebek tutunmassada biraz kendilerinde kusur arasınlar hiç sanmıyorum ama..benim üzüntümü heyecanımı sabırsızlığım birazcık anlıyo olsa zaten kalkar kendi benden önce yapar..
anne baba ayrı olduğu için eşim annesini bırakmak istemiyo..yoksa kayınvalidem genç,kendi maaşı var,2 ev var..ama işte malesef..tek erkek olduğu için birlikte oturmak zorundayız..çok istiyorum ayrı eve çıkabilmeyi ama imkansız gibi bişey..şimdiki aklım olsa asla bunu tercih etmezdim ama aşkın gözü kör oluyo .. kayınvalidem çok iyidir,sohbeti güzeldir,kafa dengidir ama olmuyo işte olmuyo..
walla bilmiyorum yaa ALLAH a havale ettim..daha anlatsam neler varda boşver kuzum fesatlıklarıyla ve hasetlikleriyle boğuşsunlar..
:ay cnm allah yardımcın olsun ya ınşallah kendı evınız olur bıgun. benımde kayananam ıyıdır ama bende aynı evde oturamam:26::26: hatta bana teklıf edılmıstı dedıler sıze ev alana kadar beraber oturalım dedım olmaz
kolay gelsinyorma kendini bende seni sewiyom annenide
benim evliliğim biraz sorunlu oldu..ben o zamanlarda hiç bişey düşünemiyodum..şu son 1 senedir düşüncem değişti..eşime söledim ama asla böle bişey olmicak aklından çıkar diyo.bide evdeki halleride insanın sinirini bozuyo bazen..oğlum bana çok düşkündür,biz birbirimize bakşa bağlıyız bilmem ne..bişey pişircek ayy oğlum bunu sever,,oğlum bunu yedin mi,al bunuda ye ve bunun gibi bisürüsü..bu konuda uyardım ama değişen bişey olmadı..çok sorunlu dönemler geçirdik biz ozaman elime fırsat geçmişti ama Allah öle bişey veriyoki yapcanı yapamıyosun diceni diyemiyosun..ne bileyim yaa ramazan ramazan günaha girdim ama çok doluyum napayım..kimsem yok burda ben gaziantepten gelin geldim adapazarına,,konuşcak anlatcak pek yakınımda kimse olamayınca sizin kafanızı şişirdim
sankı ankarada degılde antalyada falan yasıyom ya suyun terın ıcınde kaldımmbarı bu sıcagı cekıyoz denızımızde olsa
Kizz buraya az yagmur yagduii bende cikayim olise yemek hazirlayayim
var olmamı tamam senı mı kıracamm
kız basak su kadını yemek anası yapsana hergun menümü hazırlıyooyakın olsa gelıp hazırlayıp gıdecek
slmmm kızlar nasılsınızzzzz bizim burada yağmur yağıyor çok güzel (aslında kışın yağmuru pek sevmem ama yazın iyi oluyormuş)
Cnm bn iciyom ama icerde icmemm ki tamam bidakine tulleri bn yikarim
Basakcim egecmm ilk hediyesini almiss ohhh gulugulu kullanain insallahh
aaaaaaaaaa okudum kız okumam mı demekkı gözden kacmışvilma karısı bens eni korudum sevinçten. sigara içiyosun diye topikin bütün tülleri vilma yıkasın, sonrada ütülesin dedi
ama ben tek vilma içmiyo vilmaya .ok atma dedim. seni korudum. ama sen geçmişi okumadın
benim evliliğim biraz sorunlu oldu..ben o zamanlarda hiç bişey düşünemiyodum..şu son 1 senedir düşüncem değişti..eşime söledim ama asla böle bişey olmicak aklından çıkar diyo.bide evdeki halleride insanın sinirini bozuyo bazen..oğlum bana çok düşkündür,biz birbirimize bakşa bağlıyız bilmem ne..bişey pişircek ayy oğlum bunu sever,,oğlum bunu yedin mi,al bunuda ye ve bunun gibi bisürüsü..bu konuda uyardım ama değişen bişey olmadı..çok sorunlu dönemler geçirdik biz ozaman elime fırsat geçmişti ama Allah öle bişey veriyoki yapcanı yapamıyosun diceni diyemiyosun..ne bileyim yaa ramazan ramazan günaha girdim ama çok doluyum napayım..kimsem yok burda ben gaziantepten gelin geldim adapazarına,,konuşcak anlatcak pek yakınımda kimse olamayınca sizin kafanızı şişirdim
iftardan sonra çalışıp gezmeklere bilem gidiyommm ...
kız o işlerde ne varr
ben hızlı kadınımmm heleki domestosu görünce motor takarım
çöpe atınn
onlar öğütürler
güle güle kullan kankamm yaa
bak yavaş yavaşş herşeyin oluyorr
netimde sorun var kopup duruyoo
gözüne parmakımı sokarım haaaaaaaaaaaaaaaa okudum kız okumam mı demekkı gözden kacmışyolcam zaten ben o sevınc karısını bı tıryakı benı belledı heeee
:
Kızlar ciddi bir sağlık sorununuz yoksa,eşinizdeki sperm sorunları aglütinasyon gibi bişeyse,poliskistleriniz hafif düzeydeyse ibrahim saraçoğlunun kendinize incir-eşinize keçiboynuzu kürünü uygulayın aynı anda.denemekten zararlı gelmez.stres yapmayın allah yazdıysa olacaksa oluyor hem de beklemediğiniz anda.nerden mi biliyorum.ben 7-8 senedir evliyim son 2 senedir bebek fikri netleşti kafamızda.ama normal şekilde olmadı.ilaç sonrasında da aşılamaya başlayacaktım.başlamadan denemek istedim sonuçta hamileyim.bir de çok ertelemeyin bebeği ben pişmanım ama herşeyin hayırlısı.
çalşıp çalşıp gezmeyemi çıkıyon off deli karııııııı,
sağol cnm daha iyileri senin olsun.
annem hazır tüllerden idarelik almş sağolsun. ama kaynoş ve börülcenin eski tüllerinden çok çok iyi tabiiki
astım hepsini gayet güzel oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?