sevınc kız gelemedın ben duşa gidiyom gelene kadar gelmesenn kesın kynoss bısı yaptıJandarmayı arayım :18::18::18:
Ben geldimmmm
Yaw şu gülen suratlar nerden ekleniyo teknoloji cahiliyim ben bi yardım edin pls.
yazı yazdıgın yerın altın da yok mu kızzz bak : Yap ortasına 1 koy : Bundan yap gulen surat cıkar anlata bıldım mı ama asagda hepsı var :26::26::26::26:
ya benim altta bunlardan yok can simidi,kahve falan var
bens everim sevinç sevemez
orucumu actımm gezmeme gıttım dondurmamı yedım:131::131: sız nerdesınız
sevınc durumlar nasıl kız
bende anlamadımbaşak kız burda ni demek istedinn :26::26::26::26:
wuuuuwwwwwwwwwwkızlar nasılsını hepiniz işşaallah iyidir bende iyiyim aa sizlerle olamıcam bu akşam eşim istemiyo bu akşam takılıyım anladınız siz onusonra sevişirik artıgın
sevınc kız gelemedın ben duşa gidiyom gelene kadar gelmesenn kesın kynoss bısı yaptıjandarmayı arayım :18::18::18:
he valla koynoşgiller toplanıp sevinçe bi şey mi yaptılar acep
sevınc gelmıs kızz iyimisin :18::18::18::18:
bende anlamadım
wuuuuwwwwwwwwwwsen herifi yataga atmış olma bugün gündüz olsada kocişi yesek diyodun
kız bağa gittik oliş yatıyordu zor uyandırdım giderkende tatlı felan aldık saat 7 oldudaha adım atar atmaz dediki erken gelseydiniz oğlan oynardı taa akşam oldu dedi bende hakan yatıyordu zor kaldırdım getirdim dedim sonrada suratımı astım hiiiç yüz vermedim
sonrada kendi kızım kızım demeye başladıama kocişte farketti ve çok sinirlendi
onun dışında iyi geçti yedik içtik ordan dönüştede kocaman bir mesire alanı var oraya uğradık olişi parka götürdük yeni geldik
Yaw şu gülen suratlar nerden ekleniyo teknoloji cahiliyim ben bi yardım edin pls.
kızzz java yüklü değilmi pc deee
laf sokmasa ölürdü boş ver iyi yapmıssın gec gitmeklebizde kocısle parka gittik oglusumuz yok ama hayalımızde bındırdık salıncaga kaydırdık
Kiazlar ayagimin altindan ates fiskiriyo yaw napcm bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?