Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yaw şu gülen suratlar nerden ekleniyo teknoloji cahiliyim ben bi yardım edin pls.

Yaw şu gülen suratlar nerden ekleniyo teknoloji cahiliyim ben bi yardım edin pls.

yazı yazdıgın yerın altın da yok mu kızzz bak : yap ortasına 1 koy : bundan yap gulen surat cıkar anlata bıldım mı ama asagda hepsı var :26::26::26::26:

bens everim sevinç sevemez

orucumu actımm gezmeme gıttım dondurmamı yedım:131::131: sız nerdesınız

sevınc durumlar nasıl kız

başak kız burda ni demek istedinn :26::26::26::26:
bende anlamadım
kızlar nasılsını hepiniz işşaallah iyidir bende iyiyim aa sizlerle olamıcam bu akşam eşim istemiyo bu akşam takılıyım anladınız siz onusonra sevişirik artıgın
wuuuuwwwwwwwwww sen herifi yataga atmış olma bugün gündüz olsada kocişi yesek diyodun
sevınc kız gelemedın ben duşa gidiyom gelene kadar gelmesenn kesın kynoss bısı yaptı jandarmayı arayım :18::18::18:

he valla koynoşgiller toplanıp sevinçe bi şey mi yaptılar acep

sevınc gelmıs kızz iyimisin :18::18::18::18:

kız bağa gittik oliş yatıyordu zor uyandırdım giderkende tatlı felan aldık saat 7 oldu daha adım atar atmaz dediki erken gelseydiniz oğlan oynardı taa akşam oldu dedi bende hakan yatıyordu zor kaldırdım getirdim dedim sonrada suratımı astım hiiiç yüz vermedim
sonrada kendi kızım kızım demeye başladı ama kocişte farketti ve çok sinirlendi
onun dışında iyi geçti yedik içtik ordan dönüştede kocaman bir mesire alanı var oraya uğradık olişi parka götürdük yeni geldik

laf sokmasa ölürdü boş ver iyi yapmıssın gec gitmekle bizde kocısle parka gittik oglusumuz yok ama hayalımızde bındırdık salıncaga kaydırdık

Kontol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Mesaj Elementlerini Değiştir bölümünde 'Grafikleri Göster' bölümü işaretli mi?

bak bkalım olmazsa bir secenek daha var

Son düzenleme:
laf sokmasa ölürdü boş ver iyi yapmıssın gec gitmekle bizde kocısle parka gittik oglusumuz yok ama hayalımızde bındırdık salıncaga kaydırdık

inşallah oda olacak canım ayyy küçükken parka götürürdüm ondan çok ben yorulurdum düştümü kalktımı derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…