kontol paneli - seçenekleri düzenle - mesaj elementlerini değiştir bölümünde 'grafikleri göster' bölümü işaretli mi?
Bak bkalım olmazsa bir secenek daha var
inşallah oda olacak canım ayyy küçükken parka götürürdüm ondan çok ben yorulurdumdüştümü kalktımı derken
ben yorulmam bende onla oynarımHatta kızm olursa allah nasip ederse mutfaklar var ya oyuncakdan onu alacamm yemek pısırsn aksma babasına masa yapsın ayy hep beraber evcılık oynarz ıste :101::101:
mlxy o zaman kullanıcı kontrol panelibaktım canım işaretli belki benim java da sorun vardır.güncellemek lazım galiba
ben yorulmam bende onla oynarımhatta kızm olursa allah nasip ederse mutfaklar var ya oyuncakdan onu alacamm yemek pısırsn aksma babasına masa yapsın ayy hep beraber evcılık oynarz ıste :101::101:
yaww benim en büyük hamilelik belirtim desem inanırmısın :26::26:
kız sen çocuğa değil kendine oyuncak alacaksın anlaşılan
oldu canım sağol valla sevinç seni topiğin bilici başı yapalım sen her bişileri biyonmlxy o zaman kullanıcı kontrol paneli
seçenekleri düzenle
aşağılara in mesaj editörü bölümü var orda
gelişmiş düzenleyiciyi seç
muhabbet almış başını gidiyo : )
güle güle kullan hayatım 3 sene bilgisayar öğretmenliği yaptımdı usta öğreticiyim bir problem olursa daimaoldu canım sağol valla sevinç seni topiğin bilici başı yapalım sen her bişileri biyon
en nereye kayboldun ne guzel sohbet edıyoduk hatta ben sana kaynoslarlamı yazıyon dedım
güle güle kullan hayatım 3 sene bilgisayar öğretmenliği yaptımdı usta öğreticiyim bir problem olursa daima
güle güle kullan hayatım 3 sene bilgisayar öğretmenliği yaptımdı usta öğreticiyim bir problem olursa daima
:18::18: Allah yardımcın olsunkayınannem geldi teraviden o arada çıktım sonra biraz tvye takıldım ondan : ) evet kaynoşumla yaşıyorum
:18::18: Allah yardımcın olsun
kayınannem geldi teraviden o arada çıktım sonra biraz tvye takıldım ondan : ) evet kaynoşumla yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?