Sankim kendi kendine başardın
tamam işte başak seni o zaman bilgisayar annesi yapsın
olur mu canım birlikte başardık sen olmasan nerden bilcem ben oraları gel sana bi sarılıyım:103:
nasıl bişi kaynoşla yaşamakk:26::26: kac yıllık evliydinn kac yasındaydın unuttum hepsını
kızz basak kızı listeye alsana sen den cok geliyo
tamam işte başak seni o zaman bilgisayar annesi yapsın
gündüz işlerim bitince damlıyorum zaten
kasımda 3 yıl olcak evleneli.24 yaşındayım..
kaynoşla yaşamak yeri geldiğinde güzel ama ev ev üstüne olmuyo işte..
bu ara herkes başak tan çok geliyor bi de beni sınıfta bırakıyo oysaki ben çifte raporluyum neyse onun da hamişnasıl bişi kaynoşla yaşamakk:26::26: Kac yıllık evliydinn kac yasındaydın unuttum hepsını
kızz basak kızı listeye alsana sen den cok geliyo
melek bile olsa olmuyor bir ewde iki kadın iki düzen olmuyor cnmm
ben kac gundur kendımı yırtıyorumm SEVINC yemek anası yap diye karı tınlamıyo bunuda yapmaz heralde basak karısı :18:
bu ara herkes başak tan çok geliyor bi de beni sınıfta bırakıyo oysaki ben çifte raporluyum neyse onun da hamişRaporu var
o günlerde gelir hayatım hep böyle devam etmezzz işte o zaman yeni evlenmiş gibi olursundoğru söylüyosun.burdan yazmakla anlatılmıyo işte iyi kötü bisürü şey oluyo..ama nankörlük etmekte istemem şu mübarek günlerde..ayrı evim olsun çok isterdim ama nasip değilmiş demekki..
o günlerde gelir hayatım hep böyle devam etmezzz işte o zaman yeni evlenmiş gibi olursun
he kız özel öğretime bağlı belgem var ne şaşırıyon annem bide tekstil teknikeriyim ünv. okuduk
boşunamı diyom bu oliş beni ew karısı yaptı bende bir özgeçmiş var aklın durur en son turkcelin hukuk bürosunda bilgiişlem müdürüydüm annem
kocişide orda buldum zaatii
istemez yapmasın o kıskanç karı beni bişi yapmaz 3 tane kalbi zor verdi 2 gün girmesem onuda hemen sarartır kıskanç karıı
gündüz işlerim bitince damlıyorum zaten
kasımda 3 yıl olcak evleneli.24 yaşındayım..
kaynoşla yaşamak yeri geldiğinde güzel ama ev ev üstüne olmuyo işte..
oralı bilem olmaz
he walla ben melekim üstelik ama kociş şehir dışına gidince kaynanoş ta istedi evi kapat gel beraber oturalım ikimiz de yalnızız dedi ama ben istemem dedim sonra kötü olacağımıza baştan kötü olayım dedim. önce küstü biraz sonra hak verdiMelek bile olsa olmuyor bir ewde iki kadın iki düzen olmuyor cnmm
farkındayım hiiç umursamadı şimdi yapsada ben kabul etmicemmmmmkız nedne devam etmıyon oglusun kocaman olmuş artıkk
senmi kaynoşun evıne yerleştın o mu senin evine kayın baboşda varmı börülce falan
kendi kankasını hemen yaptı gercı lafım eroşa degılama senın kac zamandır diyom ama karı oralı olmuyoo
he walla ben melekim üstelik ama kociş şehir dışına gidince kaynanoş ta istedi evi kapat gel beraber oturalım ikimiz de yalnızız dedi ama ben istemem dedim sonra kötü olacağımıza baştan kötü olayım dedim. önce küstü biraz sonra hak verdi
senmi kaynoşun evıne yerleştın o mu senin evine kayın baboşda varmı börülce falan
yaww benim en büyük hamilelik belirtim desem inanırmısın :26::26:
canım şekerin çıkmış olabilir benim eşim şeker hastası yükselince öyle oluyor
o rapor kasımda doluyoo ama
o günlerde gelir hayatım hep böyle devam etmezzz işte o zaman yeni evlenmiş gibi olursun
he walla ben melekim üstelik ama kociş şehir dışına gidince kaynanoş ta istedi evi kapat gel beraber oturalım ikimiz de yalnızız dedi ama ben istemem dedim sonra kötü olacağımıza baştan kötü olayım dedim. önce küstü biraz sonra hak verdi
Abowwwwww ciddenmi gulumm
Walla kizlar soguk sudan cikarmiyom zaten ama gcmiyo
Artik ya seker cikick yada bebis ama buyuk ihtimal sekerim cikmistir nerde bnde bebis cikaran o sanss
neden olmasın canım inşallah bebiş çıkar
Abowwwwww ciddenmi gulumm
walla kizlar soguk sudan cikarmiyom zaten ama gcmiyo
artik ya seker cikick yada bebis ama buyuk ihtimal sekerim cikmistir nerde bnde bebis cikaran o sanss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?