Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

etmedin sağoldoktor yarın gel didi

çokta uzak çok yoruldum bugüün bi kaç gün sonra giderim

ben o hast.ye gidene kadar yolda doğururum zati yol uzak,

ayh kıyamam sana bebiş nasıl başak aslında bebişe sor bakalım beğenirse hastaneyi içine doğar bak şimdi bu geldi aklıma hislerin kuvvetlimidir

evet hep onun lafına gidiyom ki ben:101: işe yarıyo karı ekşi suratta olsa
eee tecrübe ....
ne diyelim bilene danışmak lazım her zaman
bu hafta mutlaka git vakti geciyor
ne tembel kari ciktin merak etme dogurmayada usenirsin
yolda dogurmaz yetisirsin
bencede bu hemencecik doğuramaz günler sürer bu karının doğurması sevinç
ebelik yaplım biz gidip sıva kolları sevinç hade bismillah deriz doğurturuz sen sezaryenmi yaptınn?
ben normal doğurdumya iyi kötü biliyomm

iyi hadi içine sinen bir yer olması çok önemli benim bir arkadaşım doğurana kadar 7-8 tane doktor denedi içine sinmedi..
sen çabucak karar verdin herşey yolunda gitsin inşallah başakcım

amin cnm sağol.

bebeğim aslında ben doktorumdan hast. den memnundum ama doktorum istifa etti

başka doktora başladım onuda sevdim bağrıma bastım,o beni doğurtsun istedim ama oda hast.den ayrıldı

benden tamamen bağımsız ben bişi yapmıyom

sonra mecbur başka doktora gitmeye başladım ama artık sıkıldım kimin beni doğurtacağını bilemez oldum kafam karıştı

hast.den soğudumben de tıp fakültesine gitmeye karar verdim bi gidiyim bakıyım nasıl bir yer diye çok hoşuma gitti hayırlısı bkalaım tatlım darısı başınıza inşallahhhhhhhhhhhh

Koca tencere pisirmene gerek yok kucuk tencerede pisir kalani buzluga at cikart isit katki maddeli seyler yiyosunuz

çaçaronsun ama hep doğru konuşuyosun sevincim
ya öyle de yaptığım zamanlar oluyor ama ne bileyim bazen işten dönerken canım çekiyor çok yorgun oluyorum
alıveriyorum işte yemeye hazır diye
:26: güya hiçbir katkı maddesi içermez yazıyor tamamen doğalmış ama ne kadar doğru bilemeyiz:44:

ALLAH emeğinizi boşa çıkarmaz inşaallah canım..
evet hep onun lafına gidiyom ki ben:101: işe yarıyo karı ekşi suratta olsa

bir tek sana eki onun suratı yoksam çok güleryüzlüdür..ben çıkıyorum şimdilik görüşürüz kızlar..

:99: hee iki saatte bir yaziyon
kizz bide son model blendir seti var
he kizz hic biseyi begenmem dogru diyon
gelinin vay haline

Koca tencere pisirmene gerek yok kucuk tencerede pisir kalani buzluga at cikart isit katki maddeli seyler yiyosunuz

en son mu

son tabii sululardan sonra çıktı. sulular gibi hijyenik uğraştırmıyor ve kokusuzzzzzz

sulular kokuyo kaka onlarrrrr

hakkaten sevincin gelin şimdiden yandı, artık yemekleri o yapar oğlanla gelinde yer dimi sevinç

bari senin gibi deme deli karı

3 gun normal dogum sancisi sonra acilmadi sezeryan
3,5 aylik normal suni sanci ile

cacaronmuuuu
barbunyayi yap bakalim kac gun dayanir
katki maddesi yokmus

ayh kıyamam sana bebiş nasıl başak aslında bebişe sor bakalım beğenirse hastaneyi içine doğar bak şimdi bu geldi aklıma hislerin kuvvetlimidir

yok annem be hslerim karman çormandır hi
ç anlamam

bebekin hoşuna gitiğini nasıl anlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…