ben ogretirim kizimaaaa
Hee kiz ben dogurtayim
yok yaaaaaaa![]()
tabi artık uzay devrine doğru gidiyoruz hatta yemekler kapsülden yencek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ogretirim kizimaaaa
Hee kiz ben dogurtayim
yok yaaaaaaa![]()
tembel olduğumu kim söölemiş 6.30da ayaktayım ayol erkenden işlerimi bitiriiyommmmmmmmm
bugün istisna oldu![]()
ne güzel işte aşkın seni düşünüyor... hem o kadar işte bişey olmaz ama sen yine de zorlayıcı işler yapma nolur nolmazbende iyiyimmmm
katıla katıla gülmekle meşgulümm
kociş aradıı napıyosun dedii
evi siliyom didimm
bana çemkirdiiii "ben sana iş yapma demedimmi,dikkat etmiyosun boşuna uğraşıyoruz" diye
bende ev çok tozlandıydı dedimm "hayatım dikkat et bak önümüzdeki 10 gün kollaman lazım kendini,bak o kadar iğne yedin,o kadar uğraştın yapma iş filan" dedii
sanki hamişimde nasıl ödü patlıyyoo
ben iyiyim derken kociş kafayı yicekk
kocişim fasulyegillerden ne olsa sever
o yüzden yapsam 2 gün gitmiyooo
hava atmadan da olmazzzz
" en son çıkanlardan .....""""![]()
hadi ya bu değişiklikler ben yokken olmuş o zaman ben hemen seçti sandım:26:Hosgeldin cnm bebis nasil
cabukmu karar verdi belki 10. doktoru hepsi istifayi basti kacti kar 6. aya girdi doguracak daha yeni doktor buldu
![]()
canım sen bana bakma benim zararım kendime sen 2 kişisin riske giremezsin sakın hazır gıda alma.. anniş yapsınbende iyiyim kuzum barbunyaya bende bayılırım geçen canım çekti marketten hazır alcaktım işten çıkınca ama vazgeçtim katkı maddeli olduğundan boşvir dedim annişe diyimde yapsın bari bana![]()
amin cnm sağol.
bebeğim aslında ben doktorumdan hast. den memnundum ama doktorum istifa etti
başka doktora başladım onuda sevdim bağrıma bastım,o beni doğurtsun istedim ama oda hast.den ayrıldı
benden tamamen bağımsız ben bişi yapmıyom
sonra mecbur başka doktora gitmeye başladım ama artık sıkıldım kimin beni doğurtacağını bilemez oldum kafam karıştı
hast.den soğudumben de tıp fakültesine gitmeye karar verdim bi gidiyim bakıyım nasıl bir yer diye çok hoşuma gitti hayırlısı bkalaım tatlım darısı başınıza inşallahhhhhhhhhhhh
tabi artık uzay devrine doğru gidiyoruz hatta yemekler kapsülden yencek![]()
haa unutmadan sara ablacım ben 60 tl ye almıştımm sen nerde sordun ööle ki 80 tl dedilerrr
sapı portatif istersen çıkarabiliyosun ayrıca
sormak istediğin bişi varsa cevaplarııımmm
kızlarr bu günkü boş menüme bakınn
---şehriye çorbası
---dünden kalma semizotu
---karışık kızartma,salata
tembelleştirdi bu oruç bnii
kızlar iftardan sonra misafirim gelcekk
revani yaptım dondurmalı ikram edicemm
sara ablacım ben aldım sinbonunkini
fiyatına göre gayet becerikli bi süpürge
çok güzel çekişi var motor gücüne göre
ben bazen tüm evi onunla süpürüyorumm çok memnunumm
ama hangisini alırsan al rahat edeceğin kesinn çok pratikk
allah kabul etsin tatlım benim 2 gün burnum kanadı tutamıyorum:26:
bak beni görünce ağzını yamultma özlersin sonra gene gidersem..
kızmıycam sana bugün.. çünkü kaynoşun takdir etmeyişini okudum üzüldüm sana
canım sadece yemekten sonra kırıkları falan alıcam diyorsan hepsi olur ..
ama evi de komple süpürürüm diyorsan saydıkların arasında kesinlikle fakir
ben de sapsız olan küçüklerinden alıcam benimki bozuldu geçen sene.. çok rahat oluyor anında süpürme işlerinde..
yanlız fakirin miydi bilmiyorum elde kullanırken iyi de, saplı olunca bir süre sonra sapı çıkıyor diyorlardı onları bi araştır..
bak hepsi burada da bu ürünlerin kullanıcı yorumlarını oku ordan çok bilgi alırsın..
senden daha carcarı varmı ki şu topikte bayan çene![]()
dün iftardan 2 saat önce evde kimse yoktu.bende gittim test aldım yaptım.aMA negatif çıktı.söylemedim eşime..belki daha belli olmuyodur idrar testinde diye..kan testinde bile 14.gün çıkıyo..bide hep test yaptım negatif çıktı 2 gün sonra yaptım çift çizgi gördüm falan diyolarya bi umut işte benimkide..inşallah kan testinde çıkar yoksa gerçekten çok üzülücem..salı günü gidicem kan testine ...
Onemli degil hayatim bende halulari yikamaya gonderiyom
ewde kanepe ve koltuklari sandalyeleri mekan yatagi komsudan aldim yikadim super oldu kocisr yikattim![]()
bende nerde o gucc super oluyoo rengi parliyoo koltuklar krem rengi cocuk saolsun
![]()
kılavuzu karga olanın burnu ...tan çıkmazmışşş
doktor doğurdumu bilmem ama bize güvenirsen ne ala...
ben erkek doktorda doğurmuştumm
(benimde tüm doktorlarım erkek ha)
onların doğuma ihtimali bile yok ama güveniyoss
canım görümcem erkek doktor daha iyi diyo, kadın doktorlar ilgili olmuyomuş hoş benim toktorda erkek utanıyo insan yinede be:)![]()
hayal gücün bayağı genişmişşşşşş
hormonlar eline almış kız senii
fakir alllll pisman olmazsin
yinede iyi arastir arjamdan sovme![]()
Tecrubelerime dayanarak kesinlikle erkek doktor derim..
canım görümcem erkek doktor daha iyi diyo, kadın doktorlar ilgili olmuyomuş hoş benim toktorda erkek utanıyo insan yinede be:)![]()
ben çalışırken sabah evden çıkarken kaynoş soruyodu akşama ne yemek yapayım diyevala şimdiden sonra gelinlik falan kalmıcak, gelinler çalışcak kaynanalar hizmet etcek![]()
kız işte bu da bozuluyor hemen açınca kapağını..3 gun normal dogum sancisi sonra acilmadi sezeryan
3,5 aylik normal suni sanci ile
cacaronmuuuu
barbunyayi yap bakalim kac gun dayanir
katki maddesi yokmus![]()
ay çok komiksin başak yaaa... bi de tek tek dolaşıp adet oldum diye rapor veriyodun hahani bat listeleri yapılar ya topiklerde. bende yazdırıyodum bakalım bu ay olacakmı diye adrenalin iştesonra her adet oluşta bütün topiklere haber vermek zorunda kalıyodum
kırmızılar geldi diye
misafirde güzel bişi kuzum ya yterki insan olsunlar ben seviyorum yoğunluğu
misafirler memnun ayrıldıysa evinbden ne mutlu sana
haklısın canım sen de onun yaptığı hassasiyete gül geç takma kafana kendini o moda sokmamaya çalış..doğru ,düşünmesi güzel ama
kafaya takmıyorum hazır keyfim güzel yerinde
ama onun aşırı hassasiyeti beni etkiler diye korkuyorumm
ama oda haklıı
benim yaşadıklarımı gördü
acıyo bana
kesinlikle katılıyorum hatta kadın doğum değil her konuda erkek doktor derim...:44:Tecrubelerime dayanarak kesinlikle erkek doktor derim..
bende aynı fikrideyimm,çabuk panik olmuyolar daha soğuk kanlılarr ne anlatsan inanıyolar,
kadın doktorlar biraz daha ukala bu konuda bizde aynısını yaşıyos abartma tavrı filan takınıyolarr
ben ilk hamişliğimde erkek dok. gittim
doğumu araştırma hast. yaptım ama oradaki nöbetçi doğum doktoruda erkektiii,,
bi ara kendi doktorumdan başka doktora gitmiştim oda erkek
ve 6 yıldır devam ettiğim doktorumda erkek
ve çok memnunumm
benim utanma çıtam çook yukarılarda artıkk
doktor çalışma günlerine kadar söleyince utanma filan kalmıyo...
alıştım artık zaten