Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende iyiyimmmm
katıla katıla gülmekle meşgulümm
kociş aradıı napıyosun dedii
evi siliyom didimm
bana çemkirdiiii "ben sana iş yapma demedimmi,dikkat etmiyosun boşuna uğraşıyoruz" diye
bende ev çok tozlandıydı dedimm "hayatım dikkat et bak önümüzdeki 10 gün kollaman lazım kendini,bak o kadar iğne yedin,o kadar uğraştın yapma iş filan" dedii
sanki hamişimde nasıl ödü patlıyyoo
ben iyiyim derken kociş kafayı yicekk

kocişim fasulyegillerden ne olsa sever
o yüzden yapsam 2 gün gitmiyooo

hava atmadan da olmazzzz
" en son çıkanlardan ....."""" :63:
ne güzel işte aşkın seni düşünüyor... hem o kadar işte bişey olmaz ama sen yine de zorlayıcı işler yapma nolur nolmaz:38:
Hosgeldin cnm bebis nasil

:60: cabukmu karar verdi belki 10. doktoru hepsi istifayi basti kacti kar 6. aya girdi doguracak daha yeni doktor buldu :60:
hadi ya bu değişiklikler ben yokken olmuş o zaman ben hemen seçti sandım:26:

bende iyiyim kuzum barbunyaya bende bayılırım geçen canım çekti marketten hazır alcaktım işten çıkınca ama vazgeçtim katkı maddeli olduğundan boşvir dedim annişe diyimde yapsın bari bana:56:
canım sen bana bakma benim zararım kendime sen 2 kişisin riske giremezsin sakın hazır gıda alma.. anniş yapsın:16:
ben hamiş olsam doğal olmayan hiç birşey sokmam ağzıma:31:

amin cnm sağol.

bebeğim aslında ben doktorumdan hast. den memnundum ama doktorum istifa etti:25:

başka doktora başladım onuda sevdim bağrıma bastım,o beni doğurtsun istedim ama oda hast.den ayrıldı:25:

benden tamamen bağımsız ben bişi yapmıyom:9:

sonra mecbur başka doktora gitmeye başladım ama artık sıkıldım kimin beni doğurtacağını bilemez oldum kafam karıştı

hast.den soğudum:19::19:ben de tıp fakültesine gitmeye karar verdim bi gidiyim bakıyım nasıl bir yer diye çok hoşuma gitti hayırlısı bkalaım tatlım darısı başınıza inşallahhhhhhhhhhhh
:53::53::53::53::53::53::53::53::53: ben sevinç dalga geçiyor istifa ettiler diye... sen bıraktın sandım sahiden istifa etmişler :9::9::9::9::9:

haa unutmadan sara ablacım ben 60 tl ye almıştımm sen nerde sordun ööle ki 80 tl dedilerrr
sapı portatif istersen çıkarabiliyosun ayrıca
sormak istediğin bişi varsa cevaplarııımmm

kızlarr bu günkü boş menüme bakınn
---şehriye çorbası
---dünden kalma semizotu
---karışık kızartma,salata

:1::1:
tembelleştirdi bu oruç bnii

kızlar iftardan sonra misafirim gelcekk
revani yaptım dondurmalı ikram edicemm

carrefourdan sormuştum canım 80 liraydı

bu arada menünde güzelmiş ramazanda zaten fazla yenmiyoki

sara ablacım ben aldım sinbonunkini
fiyatına göre gayet becerikli bi süpürge
çok güzel çekişi var motor gücüne göre
ben bazen tüm evi onunla süpürüyorumm çok memnunumm
ama hangisini alırsan al rahat edeceğin kesinn çok pratikk

hıııııım düşüneyim canım fikir verdiğin için sağol

allah kabul etsin tatlım benim 2 gün burnum kanadı tutamıyorum:26:

bak beni görünce ağzını yamultma özlersin sonra gene gidersem:19:..
kızmıycam sana bugün.. çünkü kaynoşun takdir etmeyişini okudum üzüldüm sana
:43:

canım sadece yemekten sonra kırıkları falan alıcam diyorsan hepsi olur ..
ama evi de komple süpürürüm diyorsan saydıkların arasında kesinlikle fakir
:10:
ben de sapsız olan küçüklerinden alıcam benimki bozuldu geçen sene.. çok rahat oluyor anında süpürme işlerinde..
yanlız fakirin miydi bilmiyorum elde kullanırken iyi de, saplı olunca bir süre sonra sapı çıkıyor diyorlardı onları bi araştır..
bak hepsi burada da bu ürünlerin kullanıcı yorumlarını oku ordan çok bilgi alırsın..

senden daha carcarı varmı ki şu topikte bayan çene:24:

ya tatlım hem kırıntıları hem bazen evide süpürürüm haftada bir büyük süpürgemi açarım diyorum ama bilmiyorum bunlardan birini alacamda karar veremedim daha

:( dün iftardan 2 saat önce evde kimse yoktu.bende gittim test aldım yaptım.aMA negatif çıktı.söylemedim eşime..belki daha belli olmuyodur idrar testinde diye..kan testinde bile 14.gün çıkıyo..bide hep test yaptım negatif çıktı 2 gün sonra yaptım çift çizgi gördüm falan diyolarya bi umut işte benimkide..inşallah kan testinde çıkar yoksa gerçekten çok üzülücem..salı günü gidicem kan testine ...

tatlım üzülme demekki erkenmiş biraz daha bekle inşallah bebeğin senledir

Onemli degil hayatim bende halulari yikamaya gonderiyom
ewde kanepe ve koltuklari sandalyeleri mekan yatagi komsudan aldim yikadim super oldu kocisr yikattim :110:
bende nerde o gucc super oluyoo rengi parliyoo koltuklar krem rengi cocuk saolsun
:37:

kocişine yıkatman iyi fikir erkek gücü istiyo zaten o makine :15::15::15::15::15::15::15::15:

kılavuzu karga olanın burnu ...tan çıkmazmışşş
doktor doğurdumu bilmem ama bize güvenirsen ne ala...

ben erkek doktorda doğurmuştumm
(benimde tüm doktorlarım erkek ha)
onların doğuma ihtimali bile yok ama güveniyoss

canım görümcem erkek doktor daha iyi diyo, kadın doktorlar ilgili olmuyomuş hoş benim toktorda erkek utanıyo insan yinede be:) :17:

doğru ,düşünmesi güzel ama
kafaya takmıyorum hazır keyfim güzel yerinde
ama onun aşırı hassasiyeti beni etkiler diye korkuyorumm
ama oda haklıı
benim yaşadıklarımı gördü
acıyo bana

canım görümcem erkek doktor daha iyi diyo, kadın doktorlar ilgili olmuyomuş hoş benim toktorda erkek utanıyo insan yinede be:) :17:

bende aynı fikrideyimm,çabuk panik olmuyolar daha soğuk kanlılarr ne anlatsan inanıyolar,
kadın doktorlar biraz daha ukala bu konuda bizde aynısını yaşıyos abartma tavrı filan takınıyolarr

ben ilk hamişliğimde erkek dok. gittim
doğumu araştırma hast. yaptım ama oradaki nöbetçi doğum doktoruda erkektiii,,
bi ara kendi doktorumdan başka doktora gitmiştim oda erkek
ve 6 yıldır devam ettiğim doktorumda erkek
ve çok memnunumm

benim utanma çıtam çook yukarılarda artıkk
doktor çalışma günlerine kadar söleyince utanma filan kalmıyo...
alıştım artık zaten

bende aynı fikrideyimm,çabuk panik olmuyolar daha soğuk kanlılarr ne anlatsan inanıyolar,
kadın doktorlar biraz daha ukala bu konuda bizde aynısını yaşıyos abartma tavrı filan takınıyolarr

ve çok memnunumm

alıştım artık zaten

vala şimdiden sonra gelinlik falan kalmıcak, gelinler çalışcak kaynanalar hizmet etcek :52:
ben çalışırken sabah evden çıkarken kaynoş soruyodu akşama ne yemek yapayım diye
ben utanıyordum şunu yap bunu yap demeye o da yapmıyordu hiç birşey:19:
1-2 kez bulgur pilavı yapmıştı allah var:51:

3 gun normal dogum sancisi sonra acilmadi sezeryan
3,5 aylik normal suni sanci ile

:53: cacaronmuuuu :110:
barbunyayi yap bakalim kac gun dayanir :110:
katki maddesi yokmus :19:
kız işte bu da bozuluyor hemen açınca kapağını..:53:ondan biraz inandırıcı geldi katkı olmaması..
ama tabi yine de almamak en iyisi biliyorum..
zaten toplasan 2-3 kez aldım işte o an canım çektiğinde eve giderken hemen yemek için
:56:
sen ona kadar içtiğin kolalara bak..
:19: ben asitli şekerli içecekleri ağzıma sürmem en çok katkı maddesi kansorojen onlardaymış:20:
hani bat listeleri yapılar ya topiklerde. bende yazdırıyodum bakalım bu ay olacakmı diye adrenalin işte:25::25:sonra her adet oluşta bütün topiklere haber vermek zorunda kalıyodum

kırmızılar geldi diye:9::9::9:

misafirde güzel bişi kuzum ya yterki insan olsunlar ben seviyorum yoğunluğu

misafirler memnun ayrıldıysa evinbden ne mutlu sana
ay çok komiksin başak yaaa... bi de tek tek dolaşıp adet oldum diye rapor veriyodun ha:9::9::9:
doğru ,düşünmesi güzel ama
kafaya takmıyorum hazır keyfim güzel yerinde
ama onun aşırı hassasiyeti beni etkiler diye korkuyorumm
ama oda haklıı
benim yaşadıklarımı gördü
acıyo bana
haklısın canım sen de onun yaptığı hassasiyete gül geç takma kafana kendini o moda sokmamaya çalış..
hep umut ettiğinde adet oluyosun ya yine öyle olur aman boşver de.. daha 24 yaşındasın ayol önünde daha çoooookkk uzun gençlik yılları var düşün nerden baksan 20 yıl daha çocuk yapmak için vaktin var eroşum rahat ol
:7:
Tecrubelerime dayanarak kesinlikle erkek doktor derim..
kesinlikle katılıyorum hatta kadın doğum değil her konuda erkek doktor derim...:44:
ne zaman kadın doktora gitsem sinir oldum ve pişman oldum:26:

ve çok memnunumm

alıştım artık zaten

acıbademde bi bayan doktora gitmiştim ameliyat için beni ikna edemedi arkadaşımda gitmiş çektiği ultrasonlar bile net deilmiş yani bencede erkek doktor daha iyi kaprisli deiller hemde tecrübeliler geneli doğru diyosun katılıyorum sana, çoğu kadında erkek doktora gidiyo buyüzden

saracım selamını aldım canım sağolasın başakada sağol mesaj attı bugün ama anca fırsat buldum... şimdide yemek yapacam kardeşimi çağırdım iftara:56:
buarada bende özledim seni ve burdaki sohbetleri:38:
ama burdaki ortamda güzel kardeşimde geldi almanyadan çok güzel geçiyor gezip tozuyoruz:10:

kızlar sabahtan beri burdayım sırtım ağrıdı ben çıkıyorum geçmişte kaçırdığım yazıları sonra okurum öptüm hepinizi:54::54:

Back
X