Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay çarpışma ne ayol kavga mı etti biriyle sevincim:26:
he yavrum kapıyı kilitledi eşi ogluna nnenle bşirşey konuşucaz dedei hayde çarpışmaya:60::60:sonra benyassıyıkıldım eşim dedi gel bakıyım birşey söylücem :17::17:hayde bende didgerleride bizi kıskandı peişimizden geldiler :9::9::9:işte böle
çarpışma halvetin diğer bir adı oldu burda...dün topik patlama yaşadı resmen,meydan muharebe savaşı gibi..sevinç oldu sevinçgül,paşagül,moodgül,rabiagül,eroşgül,ortalık gülden geçilmedi:9::9:
:60::60::60::60::60::60:
geçmiş olsun canım..benim annem taaa nerede keşke yakın olsada bende gitsem :(:( saolasın sizede hayırlı iftarlar olsun inş.

sende gel kuzum :16:

ağlamayın ikinizde gelin :D

evet akşam çok güzeldi zaman su gibi geçti..iyiki tanışmışım sizlerle :54:
menüde ne var ne yapıcen bana:43::43:
ben 5 gündür çrpışıyomm
hiç yorulmadımm hiçbişeyide unutmuyomm
aksine hafızam canlanıyorrr:1:

bende okumadımm bi ara bakıcam artıkk

niye ağlayalım kızz
gel beraber iftar yapak sonra da balkonda çay ohh miss

çalışma,halvet,ilişki .... başka adı varmı bilmiyom ama genel olarak bu anlamlarda kullnıyoss :60:
senin menüde ne var:43::43:
:53::53::53::53::53::53::53:bi yaşıma daha girdim .. kız çarpışma mı diyosunuz ona sizz... ne isimleri çıkıyo bu işin de :1::1:

topikte nüfus patlaması olucak..tüm bebeklerin doğumgünü de aynı olucak :9:

ay nede güzel olurdu yeminle birde aynı hastaneye düşüyoşuz:52::52::52::52:seyret cümbüşü:9::9::9:

kızlar bende kaçıyorum..azcık işlerim var sonrada hazırlan derken akşam olur..görüşürüz akşama .. şimdiden hayırlı iftarlar..öpüyorum sizleri çok konuşmayın geçmişi okuyamam bide gelince 2 saat :D

waooooowwww
başak annem bu ne güzel hamişsin kızz gerçi sen normaldede güzel hatuşsun onu biliyos ama
çok yakıştı sana hee
karı hamişken bile güzell valla
aman nazar değmesinnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy cnm sağol yaa utanıyom valla tamam kaldırcam fazla bakmayın:17:çok ısrar etti karılar küstüler artık koymak zorunda kaldım:25:

darısı sana kankam sende koycan söz müüüüüü

evet akşam çok güzeldi zaman su gibi geçti..iyiki tanışmışım sizlerle :54:
hep gel canım sen de:16:
kanka olucak hepsi teyzesii
inşallahh biz patlatalım bu ay hamişlik haberlerini:1:
lnşallah eroşum ama biz bu ay kalabalıktan çarpışamadık pek :31:
sen o gelmediğin 1 ayı okudunmu:110:
valla hep aklımda ama ben onları okumak için 1 ay daha harcarım heralde anca:44:

he yavrum kapıyı kilitledi eşi ogluna nnenle bşirşey konuşucaz dedei hayde çarpışmaya:60::60:sonra benyassıyıkıldım eşim dedi gel bakıyım birşey söylücem :17::17:hayde bende didgerleride bizi kıskandı peişimizden geldiler :9::9::9:işte böle

ay nede güzel olurdu yeminle birde aynı hastaneye düşüyoşuz:52::52::52::52:seyret cümbüşü:9::9::9:
ay evet keşke öyle bişey olsa:31::31:
kızlar bende kaçıyorum..azcık işlerim var sonrada hazırlan derken akşam olur..görüşürüz akşama .. şimdiden hayırlı iftarlar..öpüyorum sizleri çok konuşmayın geçmişi okuyamam bide gelince 2 saat :D
güle güle canım sana da hayırlı iftarlar:54:
ayy cnm sağol yaa utanıyom valla tamam kaldırcam fazla bakmayın:17:çok ısrar etti karılar küstüler artık koymak zorunda kaldım:25:

başak sen aylardır 50 tane resim koydun herkes baktı bi kere de sen de gör sessacım demedin:33:
ben buraya o zaman üye oldum nasıl arkadaş eklenir onu bile bilmiyorum beni ekleyenleri kabul ettim:26:

hep gel canım sen de:16:

lnşallah eroşum ama biz bu ay kalabalıktan çarpışamadık pek :31:

valla hep aklımda ama ben onları okumak için 1 ay daha harcarım heralde anca:44:

boşver kuzum ya zati önemli bişi yoktu. biras sevinç arkandan konşttu o kadar:1:

benim koca yok menüde yok
sadece barbunya varr
başka bişeyede gerek yok zaten
bana yeter
ama gelirseniz,bişiler düşünürüzz

ben haytta koymam zaten bide karnım olursa kadraja sığmamm
bu kiloynan hamiş kalırsamm ooo
ekrana sığmaz çektiğim fotolar
gerçi fotoshop yaparız ama ...

sadece barbunya varr
bana yeter

aşşk olsunnnnnnn görmiycrkmiyizzzzzzz:53::53::53::53:

çok kötüsün :19::19::19:daraltırsın fotoshopla

niye küsüyonuz beee açıklamam var işte hem koydum ya resmi iştee kaçmadım..

hava sıcak beydağlı napiyim:kkk:

maaşllah:nazar:sanada bebişinede:nazar: yyüzünü suçlular gibi kapatmıyaydın iyiydi nur yüzünü görürdük kuzum...fazla kiloda almamışsın,ayrıca sevinç de görsün sonra kaldır resimleri:20:tilotlu senii:110:kız bu arada resimleri kim çekti

Son düzenleme:
ay evet keşke öyle bişey olsa:31::31:

güle güle canım sana da hayırlı iftarlar:54:

başak sen aylardır 50 tane resim koydun herkes baktı bi kere de sen de gör sessacım demedin:33:
ben buraya o zaman üye oldum nasıl arkadaş eklenir onu bile bilmiyorum beni ekleyenleri kabul ettim:26:

50 tane değil bee 2 kere felan koydum hems en yoktun nerden bi,liyon:1:arkadaş değilmiyik annem biss

sadece barbunya varr
bana yeter

ben tasarımcıyım isteyen angelina julie ye bile itinayla çevrilir:51::51:

maaşllah:nazar:sanada bebişinede:nazar: yyüzünü suçlular gibi kapatmıyaydın iyiydi nur yüzünü görürdük kuzum...fazla kiloda almamışsın,ayrıca sevinç de görsün sonra kaldır resimleri:20:tilotlu senii:110:kız bu arada resimleri kim çekti

kendim çektim:1::1::1:

sağol cnm darısı sana inşallah sende koycan dimi:26:

utandım yüzümü koyamadım

tamam sevinçi bekliyek ama kaynoş onu yemezse gelir:99:

Son düzenleme:

valla o zamanki ruh halime göre değişir..
ne kadar daratabilirim kızımm
ancak şööle bir 20 kg verip ööle hamiş kalırsam ve fazla kilo almazsamm resim koyarımm
ahh başakım bi hamiş kalsam ne kilom umrumda ne de başka bişi
doğurunca verdirir yavrucuğum zaten ..

Back
X