Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bılıyorum rabbım ol derse olur ama ben sabredemıyorm herkes hamıle uzuluyorm benmde olsun ıstıyorm :(
sabır sabır ya sabırr
:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:

son ilacımı da ıctım garı reglım gelir demiii sevınc sende korunuyodun demii

ay ben bugun bi rüya gördüm hala etkisindeyımm anlamı allah göstermesın sakat cocuk diyo :14::14::14::14:
:20: töbe deee he korunuyom ama hapla değil pıhtılıyk ya bize hap yok
hayra yor bak bebeğim olmuyor diye üzülme yok aşılama yok tüp Allahtan hayırlısını iste öyle olsa ne yapacan:26:
olmaya calısıyorm cnm ınsallah olabılırım..

:29::29::29::29:

bılıyorum rabbım ol derse olur ama ben sabredemıyorm herkes hamıle uzuluyorm benmde olsun ıstıyorm :(

kuuzm bak bende aynı seylerı yasıyorum EŞİM TARAFI BENLE VE BENDEN SONRA DÜGÜNÜ OLAN HEPSI HAMİLE KALDI COGUNUN MEVLUTU OLDU VE BEN HIC BIRINE GITMEDIM SIRF SORORACALAR ÖZENECEM DIYE EVE KAPANDIM EN UFAK SEYE AGLIYODUM EN SON

GECEN KAPININ ÖNUNDE BIRI BENI SIKISTIRDI HAMISLEIN DOGRU SOLE GOBEGIN CIKMIS NIYE SOYLEMIYON BEN YOOK DEDIKCE USTUME GELDI KOCAMDA BIRAZ ÖTE BI BAGIRDII BENDE DEDIM BABSINA ANASI BELLI SAKLAMM DEDIM KZIDIM GELDIM KOCAM O GUN KONUSMADI HIC COK UZULDU ONUN YANINDA BEN ÜZÜLEMEDIM BILE BUNDAN SONRA TAKMIYORUM SORAN OLANA KİSİM VAR KORNUYORUM OLMUYO BECERIKSIZ DIYE DALGAYA VURUYORUM GÜLÜYORUM AMA BI BILSELER ICIME YANI CANIM ACIYO 3 SENEME GIRDIM GECEN ARKADASIM COCGUNU GORDUM BERABER EVLENDIK KOCAMAN OLMUS BUNLARI GORUNCE BENDE DAYANAMIYORUM AMA RABBIM BI BILDIGI VAR :14::14::14::14::14:

kızlar eşim geldi ben çıkıyorum..teker teker yazamadım yazdıklarınıza kusura bakmayın..misafir var evde..girebilirsem girerim ... saolun :16:

kuuzm bak bende aynı seylerı yasıyorum EŞİM TARAFI BENLE VE BENDEN SONRA DÜGÜNÜ OLAN HEPSI HAMİLE KALDI COGUNUN MEVLUTU OLDU VE BEN HIC BIRINE GITMEDIM SIRF SORORACALAR ÖZENECEM DIYE EVE KAPANDIM EN UFAK SEYE AGLIYODUM EN SON

GECEN KAPININ ÖNUNDE BIRI BENI SIKISTIRDI HAMISLEIN DOGRU SOLE GOBEGIN CIKMIS NIYE SOYLEMIYON BEN YOOK DEDIKCE USTUME GELDI KOCAMDA BIRAZ ÖTE BI BAGIRDII BENDE DEDIM BABSINA ANASI BELLI SAKLAMM DEDIM KZIDIM GELDIM KOCAM O GUN KONUSMADI HIC COK UZULDU ONUN YANINDA BEN ÜZÜLEMEDIM BILE BUNDAN SONRA TAKMIYORUM SORAN OLANA KİSİM VAR KORNUYORUM OLMUYO BECERIKSIZ DIYE DALGAYA VURUYORUM GÜLÜYORUM AMA BI BILSELER ICIME YANI CANIM ACIYO 3 SENEME GIRDIM GECEN ARKADASIM COCGUNU GORDUM BERABER EVLENDIK KOCAMAN OLMUS BUNLARI GORUNCE BENDE DAYANAMIYORUM AMA RABBIM BI BILDIGI VAR :14::14::14::14::14:

:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20: ne oldu bu karılara duygusala bağladılar:20::20::20:
umut herzaman vardır
Allahım hayırlısını ver diceksiniz
olup olup düşüp gitse naparsınız:19::19::19:

sabır sabır ya sabırr

:20: töbe deee he korunuyom ama hapla değil pıhtılıyk ya bize hap yok
hayra yor bak bebeğim olmuyor diye üzülme yok aşılama yok tüp Allahtan hayırlısını iste öyle olsa ne yapacan:26:

:29::29::29::29:

rabbım hayırlısını versin eylülden sonra aşılama istiyodum ama artık istemyom polly den sonra toplayamam kendımı ve benım kaynanamların dıyece bekleseydın ne acele edyon bırsuru para verıyosunuz bunu yuzme demese ıcıme der cunku ozle gıdıyom dıye bıle gönlu olmuyo bellı laf sokarlar falan moralım bzor bekleyecem rabbım ınsallah tez zamnda saglıkla verırı

ahh canım benım kıyamam ya :( rabım su mubarek ramazan duysun sesımızı ınsallah bızede versın bırer evlat.. mıllet soruyo hepp yokmu yokmu bıktım bır sendr ewlıyım daha 22 yasndymm ne soruonuz :( ama kız 3 hfta once ewlndı hamıle ya ıcım sıkılıo rabbımın bıldıgı vardır mutlaka..
bıde su soz benı cok etkıledı canım..Bu dünyada neyi çok istersen ''o'' senin imtihanındır!... buda bzım ımtıhanımız sanırım :(

:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20: ne oldu bu karılara duygusala bağladılar:20::20::20:
umut herzaman vardır

evet canım o daha zor ben de hep hamile kalmaya odaklanmıştım görüştüğüm bi bio enerji uzmanı var öle olmaz dedi allahım hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almak istiyorum diyeceksin dedi şimdi hep öyle dua ediyorum

ahh canım benım kıyamam ya :( rabım su mubarek ramazan duysun sesımızı ınsallah bızede versın bırer evlat.. mıllet soruyo hepp yokmu yokmu bıktım bır sendr ewlıyım daha 22 yasndymm ne soruonuz :( ama kız 3 hfta once ewlndı hamıle ya ıcım sıkılıo rabbımın bıldıgı vardır mutlaka..
bıde su soz benı cok etkıledı canım..Bu dünyada neyi çok istersen ''o'' senin imtihanındır!... buda bzım ımtıhanımız sanırım :(

açında kanda pıhtılaşma topicini okuyun ne imtihanlar göreceksiniz:43::43:

umut herzaman vardır

arkadasların uzulunce uzuldum yoksa ben bu ay kendımı cok guzel motıfe edıyorum herkeze becerıksızım dıyorum nur topu kısım var dıyorum onlar sormadan dalgaya vuruyorum :1::1::1::1::1::1: rabbım hayırlısını versınn :38::38::38:

arkadasların uzulunce uzuldum yoksa ben bu ay kendımı cok guzel motıfe edıyorum herkeze becerıksızım dıyorum nur topu kısım var dıyorum onlar sormadan dalgaya vuruyorum :1::1::1::1::1::1: rabbım hayırlısını versınn :38::38::38:
:16::16::16::16::16::16: olacak elbet olacak..
bana deme cnm ben ıbrahım saracogluna gıttım ya kür setı aldım ondan soganla baslıosun sallama caylar ve en sn ıncırle bıtırıosn al yaptm 3 aydr menopozdaym :D

seninkisi psikolojik bence seni eledım:1:

canım kafana takma kendın dıyosun daha 22 diye 1 sene olmus aynı yasıtız benımde bıdakı ay 1 sene olcak takma kafana herseyın hayırlısı :21::21::21::21: bizimde bebgımız olcak burda cencen calacak vaktımız olmayacakkk

oleyyy bırsuru oyuncak alacaz odası olcak hemıde beyazz :21::21::21:

canım benim daha 1 yıl olmuş sende henüz düşünmüuoruz çocuk yapmayı desene bak benim 12 sene oldu evleneli yaş 37 menapoza doğru gidiyorum ben bile senin kadar umutsuz değilim sokma kendini depresyona bak sonra aile huzurun bozulur kocalar öyle sürekli ağlayan zırlayan mutsuz kadınlardan hoşlanmıyorlar evden soğuyolar canım. sen sevincin dediği gibi soğan kürünü yap adeti düzenleyen bi sürü bitkisel kürler var onları yap umutlu ve mutlu ol ki bebeğin de tez zaman da sana gelsin

Back
X