- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
var 1-2 tane cnm ama öyle çok da kesin diilim...ela yada hande mesela güzel isimler, ama öylesine beğendiğimiz şeyler... sizin isimler neydiki:)
güzelmiş bende kızım olursa begüm koyacaktım :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var 1-2 tane cnm ama öyle çok da kesin diilim...ela yada hande mesela güzel isimler, ama öylesine beğendiğimiz şeyler... sizin isimler neydiki:)
toprakla seren dı ama cok degıstrdık onun sutune hatırlmaıyom
suan
kı belınay la berke berkenden vazgectım kayra olduben daha cok degıstrr cocuk dogana kadar
ama kayın babm lar gore ısım hazır onların ısmı![]()
toprakla seren dı ama cok degıstrdık onun sutune hatırlmaıyom
suan
kı belınay la berke berkenden vazgectım kayra olduben daha cok degıstrr cocuk dogana kadar
ama kayın babm lar gore ısım hazır onların ısmı![]()
bencede çok değişir daha:) zaten son anda ne bulursan onu koyuyosun sanırım,ama dikkat et kayınpeder kaynanayaaaa:))
kızlar ben yatıyorum çok kötü oldum zor yazıyorum öptüm sizi...
bencede çok değişir daha:) zaten son anda ne bulursan onu koyuyosun sanırım,ama dikkat et kayınpeder kaynanayaaaa:))
kızlar ben yatıyorum çok kötü oldum zor yazıyorum öptüm sizi...
belinay güzel ama
görüşürüz canım![]()
sevınc artık benım butun sırarmı bılıyo ılk gecemı bıle:119::119::119::119::119::119:
basak karısıda bı yuzunu gostermekden cekınsın![]()
bana müsade karılar bişiler yiyip yatıcam görüşürük öpüldünüz![]()
abboww karı duymasın çemkirir :99:
ne varsa sıfatında bide saklıyooo![]()
görüşürüziyi gecelerrrrr kuzum ben daha buralardayım bızım davulcu daha gelmedııı
sevınc masallah sende gec yatıyon ama erken kalkıyon nasıl dayanıyonnngel beraber uyuyakk
![]()
sankı okadar suratını kappattı tanımayacaz bıda buralar gelse carsıda gorsem hemen tanırımm
:101::101::101:
kız 10,30 gibi ayaktayım annelik iç güdüsü oğlum acındanmı ölsün
gel yatak annem
![]()
bende düğün fotolarını çalmıştım büyütüp baktım
![]()
karı dicek şimdi genemi dedikodumu yaptınız
bide saçlarını kapamışdeli karı
![]()
ayy bizde yasarız inşallah o duyguları![]()
ben oyle besıgının basında beklerım uyanırmı dıyeee
aslında uyutmasamda olurmu :44::44::44: sureklı
kucagımda dursun anası ıle oynasınnn ayy tottasını ısırım ayy bana bıısler oluyo gene olmyan cocgu sevıyomm
yarın unutturmayın sıze cocgum donunu gosterecm kocam baş ucumuza koymuş![]()
![]()
![]()
benım aklıma gelmedı gleydı yapardım
yoda anca totosunu devırıyoo yatıro gelsın onlada calakkk bıde kıla olacam dıye odu kopuyo
yıgen bı zatuf dogsun sorarım ozman ona![]()
tamam göster bakiim 2,5 sene uyku uyutmadı bize android olduk sayesinde
![]()
5 kilo almış hayatta inanmam hızla kilo alıyordu birden durdumu kilo alması heç hamiş olmadık sankim bilmiyok
15 kiloyu devirir dediydi dersin![]()
benım koca da ne dıyo yatak odasından onun odanına pencere yapacam aglayınca duyak dıye cok zekı kocamm
ben herlde 80 falan olurum suan bogazım durmuyo ozman hc durmaz
yeterkı hamıle klakda kılo alak ya![]()
ben bebek telsizi almıştım alt komşuda bile çekiyordu oğlan uyurken bazen telsizi alıp aşağı iniyordum kocam ewde ben aşağıdan sesi duyup geliyom bizimki hiç duymuyordu
![]()