jet hiziyla yaptim hayatim yimeemizi yidik masayi toplayip cayimi alip geliyom
sende bugun carpisma![]()
carpısmadan cocuk nasıl olacak bu ay cok karısıga geldı ya

sevınc bayramda carpsıma varr bayram gunu carpısma olur mu :44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jet hiziyla yaptim hayatim yimeemizi yidik masayi toplayip cayimi alip geliyom
ohhh ne güzel ben de yapıcam eve gidince kocişle konuştum 11-12 yi bulur gelmem dediben nescafe yapmaya gıdıyom ıcen varmı
pollyy sen kaynannla ıc emı![]()
canım normalde hep öyle yaparım zaten ama bugün akşam dönerken kocişle birlikte döneriz, pazara markete uğrarız diye plan yapmıştık..hayatım o zaman sabahları ıse gıtmeden buzlukda et turunu cıkar dolaba koy kı aksama sana hazır olsnbenım koca yemek tutu aramaz aparatıf sever cok sanslıyım oyuzden
![]()
çok pis bağımlılık yapıyor belinay dikkat et çikolata... benim de öyleydi zor bıraktım..kocamm bugun bırsuru cıkolata getırmıs :125::125::125::125::125::125::125::125: bıtmıstı cıkolatalarım ne guzel bırakmıstım yemeyı gene basladım ya![]()
kızım sen kucağında laptopla mı iş yapıyon ne bu hız allahım delirecem ben de istiyorum ne içiyosunnnnnnnnnjet hiziyla yaptim hayatim yimeemizi yidik masayi toplayip cayimi alip geliyom
ohhh ne güzel ben de yapıcam eve gidince kocişle konuştum 11-12 yi bulur gelmem dedi![]()
yani iyi haber ; yemek yapmaya bol bol vaktim olacak hatta temizlik bile yapabilrim..
kötü haber ; markete falan uğrayamayacam mecbur kendim paşa paşa eve gidicem.. ve yanlız olucam
teselli bonus haberi ; laptopu da götürücem temizlik yemek işi bitince buraya takılabilirim
canım normalde hep öyle yaparım zaten ama bugün akşam dönerken kocişle birlikte döneriz, pazara markete uğrarız diye plan yapmıştık..
en kötü ihtimalle yanımda para olurdu ben alırdım ama bir arkadaşın acil ödemesi varmış ona borç verdim kendim parasız kaldım![]()
çok pis bağımlılık yapıyor belinay dikkat et çikolata... benim de öyleydi zor bıraktım..
2 senedir sadece adet zamanı 1 tane yiyyordum (büyük boy) son birkaç aydır yine kudurdum hergün yiyiorum bırakmam lazım yine benim de![]()
eroşşşş
ne yaptı acaba hasta oldumu :26::26::26: test falan yaptımı![]()
evet ben yokken eroş da yokmuş hep ben de dikkat ettim o neden gelmiyor misafirleri mi var hala gitmediler mi![]()
slm kızlar nbersınız burda ezan okudu okuncak gecmısı okudumda bı slm verem dedım![]()
sende evdekılerden bırsey yapcanım sıcak suya kay hemen acılsınn
leptopu herzaman eve almıyonmu :26::26::26: kendınle gotur getır kız
ayy kocamda buyuk boy almıs bugun sahab dan berı cıkolat:26: yıy:26rum bı ara bıraktım gene basladım nasıl bırakacam bılmıyorum
![]()
slm kızlar nbersınız burda ezan okudu okuncak gecmısı okudumda bı slm verem dedım![]()
yogun bu aralar canım merak ettım ınsallah bu ay bebegı tutunmustur![]()
carpısmadan cocuk nasıl olacak bu ay cok karısıga geldı ya
sevınc bayramda carpsıma varr bayram gunu carpısma olur mu :44::44:
evet artık eti çözme derdi kalmadı uydururum bişeyler ondan
laptopu eşim kullanıyor benim evde bilgisayarım vardı tükkana götürdüm.. eşim de akşamları bazen baskı makinasına bu laptoptan iş gönderiyor mecbur orda bırakıyoruz..
valla anlamazsın belinay bi bakmışsın 100 kilosun çok dikkat et..![]()
kızlar ben çıkıyorum gideyim yimeklerimi temizliklerimi yapayım kociş gelmeden hepsi biterse girerim öptüm sizi![]()
sevınc
pasa
beydaglı
cakmapolly
duman
mood
nazo ( servıs dısı bı surelıgıne)
aksamcılar nerdesınız yaaa gelın artık cok sıkıldımmmm![]()
buyur hayatımmmmmmmmmmmmm
![]()