Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

öyle demek annem umut her zaman vardır dimi

Allah tan umut kesilmez dua ediyoruz olacak inşallah yaşın genç daha
çuuuuvvvv
ewet kuzum umut olmazsa yaşanmaz zaten....kız ben geri ışınlandım buraya..
davsan kani bunlaaaarrrrr
benimkide demleniyor afiyet olsun canım...
Ayy yarin BAT :18::18:
hayirli haberlerle gel insallah
ay inşaallah...
Kizzz mac basliyoo hade ciminde gelin

maç başladııı veeee bende geldimm...kız sen çimdinmi yoksa

Beydagli bu igneleri devlet karsiliyomu rapor felan bide nasil bise insulin gibimi
yoksa bir defa kullanip atilandanmi
:18fffff offff

Beydagli bu igneleri devlet karsiliyomu rapor felan bide nasil bise insulin gibimi
yoksa bir defa kullanip atilandanmi
:18fffff offff

ewet canım raporla albilyosun..devlet karşılıyor,yoksa çok pahalı ben ilk 2 hamileliğimde sigortam yoktu o zaman ne paralar bayılmıştık...tek kullanımlık canım hepsi çok korkulacak bişey yok alışınca rahat yapıyosun ucu inccecik zatenve ufak..sadece biraz morarma yapıyo ve ilaç biraz yakıyor bebeğin sağlıkla gelsinde yaparsın onu merak etme...

:18::18: anladim cnm saol
kesin bol gollü bir maç olucak

ya gerçekten paşa yı merak ediyorum ama belki yine bilgisayarlarında bir sorun olmuştur..

Baska bise olmasinda :18:
beydagli adanada hangi semttesin datlim
cok sicakti yawww

:18::18: anladim cnm saol

Baska bise olmasinda :18:
beydagli adanada hangi semttesin datlim
cok sicakti yawww

ne demek pıhtıdaşım

ben yeni adana tarafındayım,bu kadar deyip açık etmeyim...sen nereye geliyosun sewinc walla tam bende sana onu soracaktımm..kız hemde ne sıcak yanıyoz walla..

Son düzenleme:
aaa gerçektenmi kız biliyorum ben oraları halamın kuaför dükkanı vardı eskiden bende yanındaydım..şehit duran mahallesimi yoksa..bizimkilerin çoğuda eski adana merkeze yakınlar hep..

Abboooowwwww soklardayim annem ewet
hangi kuafor giii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…