sevınc gül carpışmadan sonra cimip nescafesini alıp gelmedi
Sewincm kocasina doyamadi zaarr :)))
Basakta balkonda gullesiyo muss aboooo
Bizim topik hatunlari baya atesliiii wallaaaa
Balkonda fanteziiiii :)))))
Hic aklima glmzdiii
sevınc de heralde basaga ınatlasıp catıya cıktı bı yerını kırdıda doktoramı gıttıler ondanmı gelmedı acepppp :26::26:
sevıncgül
Hosbulduk cnm arkamdan sallamissiniz
ben dedım begenıp ekleıdmı onu bılmem
Merhabalaaaar canım arkadaşlarıııımsonunda net bağlandıda dönebildim aranıza az daha bağlanmasaydı kafayı yerdim heralde :26: en çokta sizle konuşamadığım için üzgündüm müjdemi bile paylaşmadım sizle internet cafe bilem yokki burda gideyim ordan gireyim neyse umarım kızmadınız bana ama valla benim suçum değildi üst komşumuzla ortak kullandığımız için neti onlar biraz başvurmayı geciktirdi geçte bağlandı o yüzden vallaa yoksa ben tamameeeen masumum neysem gelelim konumuza çünkü acelem var salata yapcam daha iftara :26: sonunda çabalarımız işe yaradı ve ARTIK BENDE HAMİLEYİİİİİİİİM artık daha fazla bekletmedi bebişim çok şükür hatırlarsanız yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi falan vurulmuştum çankırıdayken ve ordada hamile kaldım adetim 5 gün geçti artık hamile olduğuma iyice emin olduktan sonra tam 38. günümde test yaptım ve sonunda çift çizgiyi gördüm kocişte wcnin kapısında bekliyodu nooldu nooldu ne çıktı diye kapıyı yumrukluyodu zaten içerden ilk dediğim şey şu oldu yürü hastaneye kan testine gidiyoz işte söyledim hamile olduğumu falan sevindi gittik testi yaptırdık bhcg 1905 çıktı zaten emindim ama olsun bu arada 20.gün yumurtladığım için bebeğim 1 hafta falan geriden geliyo malesef ama olsun sağlıklı olsunda 7 buçuk olmam gerekirken 6 buçuk falan hamileyim geçen hafta gitmiştik anca keseyi görebildik önümüzdeki cuma gene gidicez bakalım bu kez kalp atışlarını duycaz kısmetse ve dünyalar bizim olcak şimdiden başlıyom bebişime ufak tefek şeyler almaya sanırım doğumum 15 martla nisanın ilk haftasında bişii olcak neyseki doğum baharda yollar falan açık olur neyseki işte bi kontrole gitmem zor olcak ama naapalım olcak okadar :26: neyse ben çok konuştum ee sizde neler var varmı yeni hamiş haberlerimiz? Allah olmayanlarada versin inşallah sizde en kısa zamanda hamiş kalabilirsiniz arkadaşlar yaa herkes tadar inşallah bu güzel duyguyu
Merhabalaaaar canım arkadaşlarıııımsonunda net bağlandıda dönebildim aranıza az daha bağlanmasaydı kafayı yerdim heralde :26: en çokta sizle konuşamadığım için üzgündüm müjdemi bile paylaşmadım sizle internet cafe bilem yokki burda gideyim ordan gireyim neyse umarım kızmadınız bana ama valla benim suçum değildi üst komşumuzla ortak kullandığımız için neti onlar biraz başvurmayı geciktirdi geçte bağlandı o yüzden vallaa yoksa ben tamameeeen masumum neysem gelelim konumuza çünkü acelem var salata yapcam daha iftara :26: sonunda çabalarımız işe yaradı ve ARTIK BENDE HAMİLEYİİİİİİİİM artık daha fazla bekletmedi bebişim çok şükür hatırlarsanız yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi falan vurulmuştum çankırıdayken ve ordada hamile kaldım adetim 5 gün geçti artık hamile olduğuma iyice emin olduktan sonra tam 38. günümde test yaptım ve sonunda çift çizgiyi gördüm kocişte wcnin kapısında bekliyodu nooldu nooldu ne çıktı diye kapıyı yumrukluyodu zaten içerden ilk dediğim şey şu oldu yürü hastaneye kan testine gidiyoz işte söyledim hamile olduğumu falan sevindi gittik testi yaptırdık bhcg 1905 çıktı zaten emindim ama olsun bu arada 20.gün yumurtladığım için bebeğim 1 hafta falan geriden geliyo malesef ama olsun sağlıklı olsunda 7 buçuk olmam gerekirken 6 buçuk falan hamileyim geçen hafta gitmiştik anca keseyi görebildik önümüzdeki cuma gene gidicez bakalım bu kez kalp atışlarını duycaz kısmetse ve dünyalar bizim olcak şimdiden başlıyom bebişime ufak tefek şeyler almaya sanırım doğumum 15 martla nisanın ilk haftasında bişii olcak neyseki doğum baharda yollar falan açık olur neyseki işte bi kontrole gitmem zor olcak ama naapalım olcak okadar :26: neyse ben çok konuştum ee sizde neler var varmı yeni hamiş haberlerimiz? Allah olmayanlarada versin inşallah sizde en kısa zamanda hamiş kalabilirsiniz arkadaşlar yaa herkes tadar inşallah bu güzel duyguyu
günaydın şekerimmmmyelişcim napıyosun
hiç geçmişi okumaya çalşma kafayı yersin
ben dün akşam 8de ggirmiştim en son
dünyanın sayfası birikmiş
hele sana kimbilir ne kadar birikmiştir
kız balkon da nasıl becerdınızkarsıdan goren olmadı mı yanda alttakı sesını falan :44::44:
çooook sevindim canım hadi gözün aydınnn Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhh
günaydın şekerimmmm
ayyyy evet çok birikmiş yaaaa
bizim kızların çenesi düşük canımmmm güzel haberleri aldım ama bengisu hamiş sevinç çalışmalara başlıcakmış
bende napim tatlım sıcaklarla boğuşuyorum sen napıyosun tatlım bebişimiz nasıl?
dogurtuncada birakmaaa
inşallah yaa benimde aklımda o karı :18::18::18:Ayy yarin BAT :18::18:
hayirli haberlerle gel insallah
Oglanla heruf gs li ben besiktasliyim
evt cnm güzel haberlerimiz var
sorma cnm beni dişlerim çok kötü
kahvaltıyı yarım yamalak yaptım moralim bozukinşallah geçer
bebişçok şükür iyi teyzesi
rüyamda düşük yapıyodum kan gördüm rüya bozulmştur dimi
Gunaydin hatunlarr uyanin artikkkkkk
Gunaydin kizlarrrrrgünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
tecrübe annem bu bizimki
sizde öğrenirsiniz balkonda damda çatıda banyoda ve benzeri saçma yerlerde nasıl yapılacağını zamanla
hava sıcaktı ya çok güzel oldu serin serin
balkon duvarlı ya kapalı önü kimse görmez
sessiz modda yapınca da kimse duymaz:101:
evt cnm güzel haberlerimiz var
sorma cnm beni dişlerim çok kötü
kahvaltıyı yarım yamalak yaptım moralim bozukinşallah geçer
bebişçok şükür iyi teyzesi
rüyamda düşük yapıyodum kan gördüm rüya bozulmştur dimi
geçmiş olsun canım bebişler bizim dişleride mahvediyor bütün kalsiyumumuzu alıyrlar benimde dolgum düştü aklım çıkıyor ağrı yapacak diye ara ara sızlıyor :18::18: sen şimdi kaçıncı aydasın canım dr a gidilebiliyor ilk 3 ay son üç ay hariç yanlış hatırlamıyosam....
sen ek kalsiyum alıyomusun dr ne ilaç verdi sana ?
rüyanda bozulmuş canım bende görürüm hep öyle rüyalar hatta buaralar sürekli doğuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?