Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dimi yaa normal diil onlar ebru şallı 7 kiloylamı doğurmuştu

çok kızanlarda vardı, çocuğu sağlıksız besliyolar diye ama kilo sağlık demek diilki

ewet ya ebru,şallı,çağla şikel,hepsi 7 yada 9 alıyolar çocuklarınıda görmüyomusun maaşşallah...bencede kilo almak sağlıklı değil ama bazı bünyeler istemedende alabiliyor...

Canim onlarin saglikli yasam koclari diyetisyenleri var surekli spor felan yapiyolar daha neler neler..

:18:
Hicte bile korkmuyom ben :18: hic korkmuyom

ewet ama yinede hayran kalıyorum walla nasıl beceriyolar..gerçi pilates insanı acayip zayıflatıp sıkılaştırıyor,bende yapmıştım...kız sen dün nereye kaybuldun bebaamm

Gunaydin topraaaaammm

sen hesapla annem son uc ayda neredeyse ayda iki kilo aliniyor

canım dr umun hesabına göre 34. haftada oluyorum buda 1,5 ayım falan kalmış demek oluyor hadi 4 kilo daha alayım ozaman
ayyy kilo hesabına tutuştukk aman neyse sıkıldım

canım dr umun hesabına göre 34. haftada oluyorum buda 1,5 ayım falan kalmış demek oluyor hadi 4 kilo daha alayım ozaman
ayyy kilo hesabına tutuştukk aman neyse sıkıldım
Aaa cizelgede 31. hafta ben ona gore seettimdi
kimmmmmbeennnn,nerede ,ne zaman kızzzz kim dediii

aaaaa biz yeni evli gibiyik çok şükür...adam fener yenidi diye enerjisini bende harcadı
sende benden geri kalmiyon bakiyomda ama ben masumum aksam carpismadim
kocis gs kutlama yapmaya geldi ama avucunu yaladi
benm de koçum sevinç karısı

ivit sozumu dinle

Ne bilim yaa oglan da buyudu ya rahatliga alistim
bide tekrar dusuk yaparim diye 3,5 atiyom:18:

dğru haklısn kolay değil yoğurdu üfleyerek yiyon şimdi

oğlan büyüdü ama yenisini yapmk lazmolacağı varsa olur korkma dua et bol bol bu kez tutunsun inşallh bida yaşamzsn düşk

Aaa cizelgede 31. hafta ben ona gore seettimdi

sende benden geri kalmiyon bakiyomda ama ben masumum aksam carpismadim
kocis gs kutlama yapmaya geldi ama avucunu yaladi

ivit sozumu dinle

heee nede olsa aynı toprakta doğmuşuzzz...kız bıraksaydın adamı ne güzel kutlardınız,ama iyiki kutlamadın gsyi boşwer

uyudunmuuuu,kız sen laf yetiştirecem diye yorgun düştün çarpışmada güme gitti desene...

anaammm birde uyanıp kaldığı yerden dewam etmiş

ivit sahura kalktim karilar hala cene caliyor bengisu karisi bide hamile :99: belinay mood car car car
ama en cok benim arkamdan atmislar

ivit sahura kalktim karilar hala cene caliyor bengisu karisi bide hamile :99: belinay mood car car car
ama en cok benim arkamdan atmislar

ne çeneli karılar hee...ne atmışlar arkandan kız çarpışıyor sanmıştık seni belki onu demişlerdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…