Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Slm kizlar ben borulceyi bekliyorum kaynosa gitcez beraber kocisimde balik almis mangal sefasi wericez kaynosa
Hasta ya bacagi sismisti bayramdada dr a gitmis kireclenme war demis yatiyomus o buyuk gelininin hizmetciligini yapa yapa bole oldu simdi daha cok yapsin iste birgun elbet yaptiklarinin karsiligini ceker

afiyet olsun canımm..
geçmişler olsun kaynanacığına

afiyet olsun cnmmo da nasıl bi gelinmiş maaşllah

bu ayın yolunma atarihinde 2. alternetif varmıydı

link ver

hatuna rtık bloğuna koyduğu için kaçırıyorum

bu ayın yolunma atarihinde 2. alternetif varmıydı

link ver

hatuna rtık bloğuna koyduğu için kaçırıyorum

Hayir yoktu ilk defa tek tarih var didiydiii
gii ne cabuk uzuyo seninkiler 8 agst tarihi uygulamadinmi kari
basini baglayip kocasini kandiran kariiiu

senmi düzeltcektinnn

sen beni beyenmiyommu gülüyon bakıyım süle çabukhamile demem döverim seni sen sayfayı düzelt önce birkerem 18 degil 14dilimde tüg bitti diye diye hoş gelemezsin şuan kafanda tülbentle yatıyosundur eşinde hizmet ediyodurvallaihi bu kadın milletinden korkulur kardeşim
ben geldim sevinççim ne var ne yok bebem belinay karsı nerde acana hop aşagıdaki panik atak arkadaşım sen nasılsın keyifler nasıl

dumanım kızım nepiyo kıziyice hissetmeye başladınmı sıpamıbayramın nasıl geçti kızıma ciciler giydridinmi bir resmini koysanda görsek diyorum sonra

dumanım kızım nepiyo kıziyice hissetmeye başladınmı sıpamıbayramın nasıl geçti kızıma ciciler giydridinmi bir resmini koysanda görsek diyorum sonra

paşaaaaaammmm hissetmiyorum yaaaaaaaaaa:84::84: ya benim kız tembel yada ben ruhsuzum..yok o hafif seyirmeler filanda gitti... bayram da güzeldi cnm antalyaya gittik tatile ohhh tatil süperdi valla.sen nasılsın nsldı bayram??

ben varım hatunn

bende varımmmmmmm

hosgeldiniz karilarrrrrrr napiyonuz yawwww

pasacım ben nasıl olayım bayramda eşimin köyüne gittik.akraba ziyareti falan..2.gün akşam geldik..3.günde evdeydik..boş bi bayram geçirdim anlican

paşaaaaaammmm hissetmiyorum yaaaaaaaaaa:84::84: ya benim kız tembel yada ben ruhsuzum..yok o hafif seyirmeler filanda gitti... bayram da güzeldi cnm antalyaya gittik tatile ohhh tatil süperdi valla.sen nasılsın nsldı bayram??

Gizzz karnin cokmu genis ic karnin kariiii tembellerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…