başakcım ayın 14 adet oldum bebem ben düzeltirmisin ben yapıyım dedim olmadıaraştırdım birdsahiki adetide 11 olucekmişim 28 günde bir adet oluyomuşum ben:44::44:kilo verdikçe adetlerim sapıttı len
kocam gelcek ben çıkıyım. ebni pcnin başında görürse hasta olduğuma da inanmaz Allah tan ateşim çıtkıda fenalaştığıma inanır şu an
ben hemen başımı bağlayığp yatıyım:2:
Slm kizlar ben borulceyi bekliyorum kaynosa gitcez beraber kocisimde balik almis mangal sefasi wericez kaynosa
Hasta ya bacagi sismisti bayramdada dr a gitmis kireclenme war demis yatiyomus o buyuk gelininin hizmetciligini yapa yapa bole oldu simdi daha cok yapsin iste birgun elbet yaptiklarinin karsiligini ceker
Slm kizlar ben borulceyi bekliyorum kaynosa gitcez beraber kocisimde balik almis mangal sefasi wericez kaynosa
Hasta ya bacagi sismisti bayramdada dr a gitmis kireclenme war demis yatiyomus o buyuk gelininin hizmetciligini yapa yapa bole oldu simdi daha cok yapsin iste birgun elbet yaptiklarinin karsiligini ceker
bu ayın yolunma atarihinde 2. alternetif varmıydı
link ver
hatuna rtık bloğuna koyduğu için kaçırıyorum
senmi düzeltcektinnn
dumanım kızım nepiyo kıziyice hissetmeye başladınmı sıpamı bayramın nasıl geçti kızıma ciciler giydridinmi bir resmini koysanda görsek diyorum sonra
ben varım hatunn
bende varımmmmmmm
sen beni beyenmiyommu gülüyon bakıyım süle çabukhamile demem döverim seni sen sayfayı düzelt önce birkerem 18 degil 14 dilimde tüg bitti diye diye hoş gelemezsin şuan kafanda tülbentle yatıyosundur eşinde hizmet ediyodur vallaihi bu kadın milletinden korkulur kardeşim
ben geldim sevinççim ne var ne yok bebem belinay karsı nerde acana hop aşagıdaki panik atak arkadaşım sen nasılsın keyifler nasıl
paşaaaaaammmm hissetmiyorum yaaaaaaaaaa:84::84: ya benim kız tembel yada ben ruhsuzum..yok o hafif seyirmeler filanda gitti... bayram da güzeldi cnm antalyaya gittik tatile ohhh tatil süperdi valla.sen nasılsın nsldı bayram??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?