ne alaka kızım tatilde nasıl geleyim denizi bırakıp kk yamı gireydim heeeetatil bitti burdayım işte
niye kavga ettinizki delü ne istersin adamdan... valla erkekler hareketli oluyo 8.haftada hissediyorum diyenleri duymuştum
evet cnm aynen öyleee..benim kızım çoook uslu olcak üzmüycek beni doğunca diyorumnariiinn minnacık bacakları var daha duyuramıyo bana sesini:)
ay çok tatlısın ama değiştirmeye çalıştım dedin ya:2::2:virüslüyüm yaklaşma:2:
dokotrun erkekse sorun olabilirbenimki bayan ya kocam bişi demez
-----
koca göbekli fransızmı olurmuştürk olduğum göbeğimden belli olmuyomu deseydin
o iki çocujklu hatunun göbeğinde çatlak varmıydı:26::2::2:
gelirim gelirim çok yorgun olmazsam yatana kadar uğrarım ama sen erken yatıyosun artık:)tkb ye boynuzlarını çıkartma
bundaqn sonra hergün gelme de göriyim
3lü test yaptırıyonmu sen bakim :2:
benmi deliyim deli senin abin canım beni sinir etmeseydi ne oldu geldi özür diledi bayramın 2 günü evimde sinir krizi geçiridm ben okadar kötüydüm beni çok kırdı neyseki konuştu benimle kalbim halen kırım ama ne yapayım adam bana lazım bebek için
dedim hamile hamile yorulmasın dedim göbekli marulogluma kesin ne ismi koyuyosunuz ben erkek olursa umud cihat istiyorum kız olursada ömür istiyorum yanına bir ek isim olurda ne koysak
basakkk kuzum
aman ya boşverin elin gacilerini
ya ben aşılama yaptıralı 1 ay oldu yaa acaba yeni tutmuş olabilirmi =))=))=))
kasıklarımla göğsüm ağrıyoda erken kırmızılar gelcek heral dengem bolzuldu
dedim hamile hamile yorulmasın dedim göbekli marulogluma kesin ne ismi koyuyosunuz ben erkek olursa umud cihat istiyorum kız olursada ömür istiyorum yanına bir ek isim olurda ne koysak
dr seni o koca göbeğinle ne kadar kusursuz görebilirkibende her dr dan önce ağdaya gidiyom kocicim kızıyo bana dr a mı süsleniyon sen diye
valla öyleydi hele bir tanesi vardıki yanında 2 tane çocuğu ama bildiğin taaaaaşşşşş taaaşşşşşşş,ben hayatımda hiç o kadar zayıf olmadım, ama orda garsonlar beni yabancı sandı hep bi kerem, hatta biri bana wc tarif ederken fransızca konuştu ben anlamadım pardon ben sizi fransıza benzettim dediii
gelirim gelirim çok yorgun olmazsam yatana kadar uğrarım ama sen erken yatıyosun artık:)
3 lü yaptırmıycam cnm..sen yaptınmı?
evet bak o açıdan düşün alttan al, sinir yapma bu kadar aaa
evet cnm sanırım sorunda dr un erkek olması ama valla ben onu düşünmüyorum yaaa kadında olsa gidilmez öyle tüylü tüylüüü...
fransızlar fizikleriyle ünlü diilki göbeklide olursar,ruslar göbeksiz canım..
valla inceledim hatunu yoktu hiç biyerinde bişey..bacaklarında selülit bile yoktu yaaaa:84:
çok düşüncelisin
Ege kesin de önüne bi isim arıyorum hala dini olcakAllah kısmet ederse
inşalllah sende ömürün yanına dini bi isim koy
gelirim gelirim çok yorgun olmazsam yatana kadar uğrarım ama sen erken yatıyosun artık:)
3 lü yaptırmıycam cnm..sen yaptınmı?
evet bak o açıdan düşün alttan al, sinir yapma bu kadar aaa
çok düşüncelisin
Ege kesin de önüne bi isim arıyorum hala dini olcakAllah kısmet ederse
inşalllah sende ömürün yanına dini bi isim koy
iyi geceler canımben çıkıyorumm herifim geldi ummah görüşürzzz
kompilemi gidiyon bebem kaç tl hem ben şahsen utanırım ya zamanında rahime dikiş atıldıgında eşim benle ilgilenirdi ondan bile utanırdım ben kocanada söyle he doktora süsleniyom de şansa benim hep doktorlarım erkekti 2 oglumda ilk oglumda kızdı kızımda kadım şimdi erek mavişim var benim doktorum mavişte
peki annecim altan alıırm böyle adamla evli olunce
ege mi senin bebişin..güzel seçim cnm...paşam senin isimlerinde çok güzelll..
selülit kalıyo cnm, geçtiğini duymadım..selülit geçiriliyomu ya jkalıcımı yoksam valla kilo alınca ister istemez oluyo
belkimde çocuklar o karınındeğildi
ikili temiz çıktıysa gerek yok zaten cnm,ayrıntılıda yaptırcaz.sen yaptırdınmı ayrıntılı peki*yok cnm doktor önermedi bana bende yaptırmadım. ama 3lüyü yaptırmaya ayrıntılıyı kesin yaptırmalıymş
benim kocama göre de önceden bööle şeylermi varmış
iyi geceler canım
komple cnm 40 tl ye... valla utanıyodum ama napim kendi kendime yapamıyorum ben yapış yapış oluyorum ağlaya ağlaya yıkanıyorum ağdaya kalkıştıgım zaman gitmiyo yapışkanlar diyebak kocandan Allah razı olsun dikiş atıldığında nasılda ilgilenmiş,öyle olmalı işte koca dediğinn
yapmaaa böyleecanım eymen koyabilirisin emir eren olabilir aslında sümeyye düşünüyorum ama bakalım daha başka isimde olurbir hayılısıyla hamile kalıyımda saglıklı bir şekilde zamanında doguruyum daha birşey itsemiyorm 3 evladımı kaybettim çok agır oldu halen aklıma gelir agları şimdi cennete ne yaparlar acaba gelin aglıyınca gözyaşlarımı silerlermi ban sarılıp öperlermi annecim aglama derlermi 4 bebebgime vesile olmak istiyorum ama ya gen olursa diye kendimi düşüneden alamıyorum başakım ya
evet cnm evlendiğimz ilk zamanlar öyle derdik
oliş olursa ege koyarık diye
senin zillinin adı nee
canım eymen koyabilirisin emir eren olabilir aslında sümeyye düşünüyorum ama bakalım daha başka isimde olurbir hayılısıyla hamile kalıyımda saglıklı bir şekilde zamanında doguruyum daha birşey itsemiyorm 3 evladımı kaybettim çok agır oldu halen aklıma gelir agları şimdi cennete ne yaparlar acaba gelin aglıyınca gözyaşlarımı silerlermi ban sarılıp öperlermi annecim aglama derlermi 4 bebebgime vesile olmak istiyorum ama ya gen olursa diye kendimi düşüneden alamıyorum başakım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?