Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gizzz karnin cokmu genis ic karnin kariiii tembellerrr

karnım çok geniş olsa göbeğimin çıkmaması lazım dimi??? benimki geniş diil cnm baya çıktı çünkü suanda, onunla alakası varmıki? dr bu ay içinde hissedersin demişti 1-2 hafta daha verdim kendime..

paşaaaaaammmm hissetmiyorum yaaaaaaaaaa:84::84: ya benim kız tembel yada ben ruhsuzum..yok o hafif seyirmeler filanda gitti... bayram da güzeldi cnm antalyaya gittik tatile ohhh tatil süperdi valla.sen nasılsın nsldı bayram??
ruhsuz karı senicanım 20 haftadan sonra hisedersin erkekeler çok belli ediyo galiba senin kız biraz nazlı aman oynamasında canı içinde olsun gerisi boşoh oh iyi tatil yap benim nasıl geçsin kavga dövüş eşimle zaten deliye hergün bayram bebem yaaynı tas aynı hamam anlıcagın
hosgeldiniz karilarrrrrrr napiyonuz yawwww
ben secdemi yapıyım geliyorum eşimde geldi hem yemegini veiriyim bekleyin beni bir yee gitmeyin
pasacım ben nasıl olayım bayramda eşimin köyüne gittik.akraba ziyareti falan..2.gün akşam geldik..3.günde evdeydik..boş bi bayram geçirdim anlican

ne ka güzel nede eylenmişindir sen şimdi amamn oh oh sülale kaynana görümce elti ben gelirim birazdqan bebem en iyi bayram nedir biliyosunuzmu sakin sessiz bir gündür kanımcagelirim birazdan

Kizz hissedersin yengem 3. cocugunu neredeyse 5 ayi gecmisti hareketlerini hissettiginde her cocuk farkli olurmus datlim

duman okadar düşünme takma olur mu..kendini psikolojik olarak rahatsız etme durduk yeree

yok kız akşamları bi kendimi dinlemeye çalışıyorum yoksa 22-23.haftaya kadar yolu var bunun dr öyle söyledi..gündüz çalışmaktan fırsat bulamıyorum akşamda başka işim yok işte

niye kavga ettinizki delü ne istersin adamdan... valla erkekler hareketli oluyo 8.haftada hissediyorum diyenleri duymuştum

Kizz hissedersin yengem 3. cocugunu neredeyse 5 ayi gecmisti hareketlerini hissettiginde her cocuk farkli olurmus datlim

evet cnm aynen öyleee..benim kızım çoook uslu olcak üzmüycek beni doğunca diyorum nariiinn minnacık bacakları var daha duyuramıyo bana sesini:)

Hayir yoktu ilk defa tek tarih var didiydiii
gii ne cabuk uzuyo seninkiler 8 agst tarihi uygulamadinmi kari
basini baglayip kocasini kandiran kariiiu

uydurukçu koç ben tüylü geziyim diye diyon dimi

varmış 2. tarih buldum ben. yarın doktora gitcem ya göbüşümdeki tüyleri alcaktımdoktorum kusursuz görmeli beni

kocamı kandırmam benban çok güzel çiçek getirmiş:2:

paşaaaaaammmm hissetmiyorum yaaaaaaaaaa:84::84: ya benim kız tembel yada ben ruhsuzum..yok o hafif seyirmeler filanda gitti... bayram da güzeldi cnm antalyaya gittik tatile ohhh tatil süperdi valla.sen nasılsın nsldı bayram??

taş gibi hatunların yanında göbekli marul olarak kalmış

Son düzenleme:

ay çok tatlısın ama değiştirmeye çalıştım dedin ya:2::2:virüslüyüm yaklaşma:2:

yeşil cnm bu aralar sık gelmeye başladın gözümden kaçmıyor

listeye bir bak kalplerini kızarttım hak ettin sen

başarılarının devamını dileriz

dr seni o koca göbeğinle ne kadar kusursuz görebilirki bende her dr dan önce ağdaya gidiyom kocicim kızıyo bana dr a mı süsleniyon sen diye
taş gibi hatunların yanında göbekli marul olarak kalmış

valla öyleydi hele bir tanesi vardıki yanında 2 tane çocuğu ama bildiğin taaaaaşşşşş taaaşşşşşşş,ben hayatımda hiç o kadar zayıf olmadım, ama orda garsonlar beni yabancı sandı hep bi kerem, hatta biri bana wc tarif ederken fransızca konuştu ben anlamadım pardon ben sizi fransıza benzettim dediii

neden kimse yazmıyorrrrrrrrrrrrr

çıkıcam zati şimdiiiiiiiii

beloş cidden gelmicek galibaa ayyyy kadın sööle face tennn neden gelmiyorrrrrrrrrr

dokotrun erkekse sorun olabilir benimki bayan ya kocam bişi demez
-----
koca göbekli fransızmı olurmuş türk olduğum göbeğimden belli olmuyomu deseydin

o iki çocujklu hatunun göbeğinde çatlak varmıydı:26::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…