mhb kızlar nasılsınızzzz eşimin kontrolleri vardı iyi geçti çok şükürrr bu gün çok daha kötü br olay yaşadım eşimin kontrolü için ünverst gittik dönüşte otobüsten durdu inmek için ayağımı aşağıya atığım anada hareket etti ve beni savurdu arkadan gelen diğer otobüsün önüne az kalsın ölüyordum ufak tefek sıyrıklarla atlattım çok şükürrr
mhb kızlar nasılsınızzzz eşimin kontrolleri vardı iyi geçti çok şükürrr bu gün çok daha kötü br olay yaşadım eşimin kontrolü için ünverst gittik dönüşte otobüsten durdu inmek için ayağımı aşağıya atığım anada hareket etti ve beni savurdu arkadan gelen diğer otobüsün önüne az kalsın ölüyordum ufak tefek sıyrıklarla atlattım çok şükürrr
Biricik napiyon kiz okuyup okuyup kaciyon
nasilsin eyimisin
İyim cnmm teyzem bndeydi dun bizde kaldi sabh khwalti fln yptik shbet muhabbet 4gibi gittiler bnde ewi mutfagi topladim makinaya camasir attim
Arada okudum ole sohbet sirasinda bisi yazamadim ama
Aksamada arkadasin dogum gunune dawtliyiz kocam iste onu bekliyorum bnde
Bat a 1hafta fln kaldi onun dusuncesi icindeyim pozitif dusunuyorum bu ay gelick diorum ama ya glmesse yinee ahhh ahhh
Gogusumun yanlari kol altina dogru sancilarim war dun sol kolumdu bugun sag anlayamadim ne is
Halinida gordum guzelmis gule gule kullan cnmmm
Saol hayatim.....
seninde ellerine saglik
insallah hamissindir
bende bir sinirle aldim kocisten habersiz
teldemi soylesem aksam gelincemi gorse karar viremedim
sence??
Saol hayatim.....
seninde ellerine saglik
insallah hamissindir
bende bir sinirle aldim kocisten habersiz
teldemi soylesem aksam gelincemi gorse karar viremedim
sence??
halılarını güle güle kullan canım
eşin eve gelince görür nasılsa o zaman söyle bence bişey demeyecektir sen yanlış bişey yapmazsın
Bnce telde sana bi sprzm war de gelince gorursun de gelince gorur ztn iste sprizim dersin))
Bisi demez zaten yaa
Saol hayatim ya bisi demezde habersiz halt karistirmazdim
ama o halilar canima tak ettirdi bir tane ip bile dusse makuna almiyor
resmen haliya yapisiyor yikamasi dert silmesi imjansizdi cok hesapli aldim
hemde kasmir 2 yil garantili ya sen supurgeyi aldinmi ne marka aldin
Basak halilarim geldi cok guzel olduuuuuuuu
ellerinde 1 tane vardi adam acilmi didi bende cok acil didim
antepteki fabrikadan rica etti kargoyu beklemedim
otobusle gonderdilerne fenayim yaaaa
kocis bisi dermikine
:18:
Komsu fakir almis cook memnunyok canım daha almadım bayramdı ramazandı derken fırsat olmadı ama en kısa zamanda alacam
markasına daha karar vermedim sanırım son anda karar vercem
bişi demez bee bi halt yemişin pişman olma sonuna kadar kenini savun
ööle bi konuşki adama karşı gerçeketn halıların bu gün alınması gerektiğine inansın
erkekler saf olur bişi olmaz
aynı günde otobüsle geldimi
halılarını güle güle kullan canım
eşin eve gelince görür nasılsa o zaman söyle bence bişey demeyecektir sen yanlış bişey yapmazsın
Komsu fakir almis cook memnun
He kiz antep 1 saat marasa
sabah eski haliyi yikarken kaydim dustum
bu yeterli sanirim
sara ablanın tesellisine bak
İyim cnmm teyzem bndeydi dun bizde kaldi sabh khwalti fln yptik shbet muhabbet 4gibi gittiler bnde ewi mutfagi topladim makinaya camasir attim
Arada okudum ole sohbet sirasinda bisi yazamadim ama
Aksamada arkadasin dogum gunune dawtliyiz kocam iste onu bekliyorum bnde
Bat a 1hafta fln kaldi onun dusuncesi icindeyim pozitif dusunuyorum bu ay gelick diorum ama ya glmesse yinee ahhh ahhh
Gogusumun yanlari kol altina dogru sancilarim war dun sol kolumdu bugun sag anlayamadim ne is
Halinida gordum guzelmis gule gule kullan cnmmm
Kiskandinmi
ya bugun burasi cok sicak yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?