Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

he sonrada düştüğün için yıkıyamadın yıkıyamadığın iç.in seremedin seremediğin için yer boş kaldı yer boş kaldığı için mecbur aldın

Yok dustum ama haliyi yikadim balkona serdim merdiveni bile yikadim.
sonra bir hisimla haliciya kostum..

Yok dustum ama haliyi yikadim balkona serdim merdiveni bile yikadim.
sonra bir hisimla haliciya kostum..

ohhooo bu ne be yıkamışın halıyı işte yeniye ne gerek vardı der adam

benden bişiler öğren. bak ben nasılda başıma yemeni bağlaıp yatıyom:2:

saahimiiii :18::18: ay korktum bak şimdi yaa of yaa :18: bidahaki gidişimde göstercem zaten guatrımıda :26::18: inşallah yoktur yaa :18::18:
canım kor diye demedim önlemini al diye dedim haberin olsun böyle dedim diye kızmamışındır işşallah seni korkuttuysamda kusura bakma :18::18:3 yavrumu kaybedince ikaz etmek benim görevim
ohhooo bu ne be yıkamışın halıyı işte yeniye ne gerek vardı der adam

benden bişiler öğren. bak ben nasılda başıma yemeni bağlaıp yatıyom:2:

kız vallahi senden korkulur he başına yemenimi baglıyosun aferim sanabenimde bugün opruçtanmıdır nedir midem çok bulanıyo ya işleri çok şükür bitirdim ütüme kadar yaptım ben bir namazımı kılıyım geliyom bekleyin beni

yok annnem daha yapmadım valla espiri yapıyom ben

üç kağıtçı dolandırıcı şeytana pabucu ters giydirmeyi başaran jetgillerden tırtıkçı karııııı
Dolandiricimiiiii
aferin bide nanepeki madem bu kadar absit bi özellikle ayrılıyor mercimek çorbasından neden afilli bi ismi var

içine bulgur attık diye adı ezogelin oluveriyo

onun hikayesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…