Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ezogelin corba
kiymali bezelye
pirinc pilavi
salata
tursu ayran
iftara sana geliyom bebem ama bezelye çok kilo yapıyo haberin varmı dicem sana koymaz pardon sen 0 bedensin
yok annnem daha yapmadım valla espiri yapıyom ben
kız bende düşünüyüm dur bu yaptıgını iyiymiş
söle bakalım ezogelini mercimek çorbasından ayıran nedir
bulgur koymuyosun bebem içine birde nane onun saçlası oluyo ben mercimege salça koymıyom ilik gibi pişiriyom
akşamada zeytin yaglı taze fasülye mercimek çorbası sebzeli bulgur pilavı cacık ve salata var yarınada semizmi yapsam ıspanakmı diye düşünüyorum :44::44::44:
aferin bide nanepeki madem bu kadar absit bi özellikle ayrılıyor mercimek çorbasından neden afilli bi ismi var

içine bulgur attık diye adı ezogelin oluveriyo
canım bu yemek fakir yemegi mercimegi az bulan kadın demişki aman az buldur atıyım oda olsun çorba olmuş çorba ezo gelini ben buldum patladı gitti bu şekilde

basakcim senin neyin vardı rahatsizmissin?...ii bak kendine bebise....Allaha emanet olun....

kız paşacıkk
sen bana kilo yapmıcak yimekleri söyle bakemmm
benim kilo almamam gerekmişşş
sen hazır diyetin tam ortasındayken bana yardım ett

kızlar internetim bağlandı buarada bu sabah...haftaiçi görüşürüz artık...şimdi kapatmam lazım....opuldunuz...Allaha emanet olun...

öyle ama hikayesi kimisi ince ksırlık bulgur katıyo ona oda güzel oluyo geçen arkadaşım kalın bulgurdan çorba yapmış bulgurun sulusunu düşünün yemedim tadınada bakmadım nasıldı acaba
kislarrrr napionuz nasıl gidioooo...ben iyiyim yoldayim denize gidioz...
oh oh iyi benimyerimede kulaç at iyi gezmeler bebem
Acamam musrifmiyim ben
cami ac serinle

sevinççim her lafada bir cevabın var bebem dil papuç gibi olmuş demi başakçım bir halt edemedin gitti başak bu sevinç karısını anca tepene çıkaroda sana böyle yapar

tepesinemi cikariyorrrr
yerlerde surunduruyor
kendi gucumle ayaktayim
tmm sustum kestim
bende sadece okur okur giderim

cnm sen tedavi görmüyorsun dimi doğal bişiler iç bari

Yok cnm tedawi gormuyorum biseyim yokki neyin tedawisimi olayim
En son dr a gittigimizde rahim filmi cektirdim 2ay deneyin olmassa asilama yapilm demisti dr ama gitmedik
Bu ay kocis orman bali getirmisti corekotu kuru yaptim bende arada yedim ama sanmiyorum ise yaricani
Regli olursam incir kuru yapim diyorum bide sewincin kurunu yapmayi dusunuyorum
Ama icime uzun bi sure cocugum olmucagi doguyor

kız paşacıkk
sen bana kilo yapmıcak yimekleri söyle bakemmm
benim kilo almamam gerekmişşş
sen hazır diyetin tam ortasındayken bana yardım ett

erosss kıss daha yeni duydummm çok sevindim Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin....sizlere bağışlasın meleginizi....detayları sonra konuşalım....ne gibi bi tedavi olduğun hakkında....ekimden sonra bende uygulayim....sonra görüşürüz....öptüm...

tepesinemi cikariyorrrr
yerlerde surunduruyor
kendi gucumle ayaktayim
tmm sustum kestim
bende sadece okur okur giderim

kıyamam gel kız şöyle tombul kollarımada sana şafkat veriyim iyi geldimi bakalım sevinç karısı belinay delüsü nerde ya kaç gündür yok :18::18::18:

ıyk sanmam güzel olacağını kalın bulgurdan
-------
ahh paşam aah sorma bi tepeme çıktıki sorma indiremiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…