iftara sana geliyom bebem ama bezelye çok kilo yapıyo haberin varmı dicem sana koymaz pardon sen 0 bedensinEzogelin corba
kiymali bezelye
pirinc pilavi
salata
tursu ayran
kız bende düşünüyüm dur bu yaptıgını iyiymişyok annnem daha yapmadım valla espiri yapıyom ben
bulgur koymuyosun bebem içine birde nane onun saçlası oluyo ben mercimege salça koymıyom ilik gibi pişiriyomsöle bakalım ezogelini mercimek çorbasından ayıran nedir
canım bu yemek fakir yemegiaferin bide nanepeki madem bu kadar absit bi özellikle ayrılıyor mercimek çorbasından neden afilli bi ismi var
içine bulgur attık diye adı ezogelin oluveriyo
Dolandiricimiiiii
onun hikayesi var
kız bende düşünüyüm dur bu yaptıgını iyiymiş
bulgur koymuyosun bebem içine birde nane onun saçlası oluyo ben mercimege salça koymıyom ilik gibi pişiriyom
akşamada zeytin yaglı taze fasülye mercimek çorbası sebzeli bulgur pilavı cacık ve salata var yarınada semizmi yapsam ıspanakmı diye düşünüyorum :44::44::44:
canım bu yemek fakir yemegimercimegi az bulan kadın demişki aman az buldur atıyım oda olsun çorba olmuş çorba ezo gelini ben buldum patladı gitti bu şekilde
şu an pişiyorumsevinç klimayı aç
kislarrrr napionuz nasıl gidioooo...ben iyiyim yoldayim denize gidioz...
kız paşacıkk
sen bana kilo yapmıcak yimekleri söyle bakemmm
benim kilo almamam gerekmişşş
sen hazır diyetin tam ortasındayken bana yardım ett
kızlar internetim bağlandı buarada bu sabah...haftaiçi görüşürüz artık...şimdi kapatmam lazım....opuldunuz...Allaha emanet olun...
oh oh iyi benimyerimede kulaç at iyi gezmeler bebemkislarrrr napionuz nasıl gidioooo...ben iyiyim yoldayim denize gidioz...
Acamam musrifmiyim ben
cami ac serinle
öyle ama hikayesi kimisi ince ksırlık bulgur katıyo ona oda güzel oluyo geçen arkadaşım kalın bulgurdan çorba yapmış bulgurun sulusunu düşünün yemedim tadınada bakmadım nasıldı acaba
oh oh iyi benimyerimede kulaç at iyi gezmeler bebem
sevinççim her lafada bir cevabın var bebem dil papuç gibi olmuş demi başakçım bir halt edemedin gitti başak bu sevinç karısını anca tepene çıkar oda sana böyle yapar
cnm sen tedavi görmüyorsun dimi doğal bişiler iç bari
kislarrrr napionuz nasıl gidioooo...ben iyiyim yoldayim denize gidioz...
Acamam musrifmiyim ben
cami ac serinle
basakcim senin neyin vardı rahatsizmissin?...ii bak kendine bebise....Allaha emanet olun....
kız paşacıkk
kız paşacıkk
tepesinemi cikariyorrrr
yerlerde surunduruyor
kendi gucumle ayaktayim
tmm sustum kestim
bende sadece okur okur giderim
öyle ama hikayesi kimisi ince ksırlık bulgur katıyo ona oda güzel oluyo geçen arkadaşım kalın bulgurdan çorba yapmış bulgurun sulusunu düşünün yemedim tadınada bakmadım nasıldı acaba
oh oh iyi benimyerimede kulaç at iyi gezmeler bebem
sevinççim her lafada bir cevabın var bebem dil papuç gibi olmuş demi başakçım bir halt edemedin gitti başak bu sevinç karısını anca tepene çıkar oda sana böyle yapar
tepesinemi cikariyorrrr
yerlerde surunduruyor
kendi gucumle ayaktayim
tmm sustum kestim
bende sadece okur okur giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?